Ιφιγένεια Τζόλα: «Έρχομαι κοντά με τον...» - Αποκλειστικό spoil για την συνέχεια της σειράς, Η Γη της Ελιάς!

Super spoiler μόνο εδώ!

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον τρίτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς». Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται η πολύπαθη Βασιλική Καπερνάρου στις παρακάτω γραμμές. Για το μόνο που είναι σίγουρη είναι η αγάπη της για τον Φίλιππο που θα μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο. Η Ιφιγένεια Τζόλα χαίρεται για την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε και υπόσχεται πως οι ανατροπές που θα λάβουν χώρα στη Μάνη θα είναι εκρηκτικές.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TV24

Οι αποκαλύψεις της Ιφιγένειας Τζόλα
Ιφιγένεια Τζόλα γη της ελιας spoiler

Τρίτη χρονιά στη Μάνη του Αντρέα Γεωργίου... Ποιες είναι οι προσδοκίες σου;

«Μια ακόμη χρόνια στη “Γη της ελιάς”, στη Μάνη του Αντρέα Γεωργίου, και ανυπομονώ όσο τίποτα. Αλλος ένας χρόνος για να βάλουμε τα δυνατά μας και προσωπικά να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της δουλειάς μου αλλά και στις προσδοκίες του κόσμου, των τηλεθεατών μας». Πολύπαθη η Βασιλική...

Πότε αλήθεια θα τελειώσουν οι περιπέτειές της;

«Είναι όντως μια ηρωίδα που τα πάθη της δεν τελειώνουν ποτέ. Ευτυχώς μέχρι στιγμής έχουν αίσιο τέλος. Το πότε όμως θα τελειώσουν οι περιπέτειές της είναι κάτι που δεν γνωρίζω εγώ αλλά η σεναριογράφος μας, η κυρία Βάνα Δημητρίου. Λένε πάντως ότι οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς και αυτό είναι κάτι που μας το έχει αποδείξει περίτρανα η Βασιλική μέχρι τώρα».

Πρώτα απ’ όλα θα βγει αλώβητη από τη θάλασσα, αυτό έχει γίνει γνωστό. Ψυχολογικά όμως πώς θα είναι;

«Σίγουρα, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό αφήνει κατάλοιπα. Ετσι και η Βασιλική για ένα διάστημα θα βασανίζεται μέσα της. Αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα να δείτε τις στιγμές αυτές καθώς θα παρακολουθήσετε και κάτι ακόμα που συνδέεται με αυτό το γεγονός».

Ουσιαστικά τη βοήθησε ο Μιλτιάδης. Μήπως προκύψει κάποιο δέσιμο μεταξύ τους;

«Οταν χρωστάς τη ζωή σου σε κάποιον, αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα δέσιμο. Η ηρωίδα μου νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Μιλτιάδη και σίγουρα πλέον ανεβαίνει πολύ στα μάτια της».

Θα μπορούσε να αρχίσει να έρχεται πιο κοντά μαζί του;

«Η Βασιλική είναι μια κοπέλα με πολλή αγάπη για τον άντρα της. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξεχνά και δεν το παραγκωνίζει ποτέ. Είναι φυσιολογικό να έρθει κοντά με τον Μιλτιάδη σε ανθρώπινο επίπεδο, δεδομένου ότι είναι αυτός που την έσωσε».

Πώς θα αντιδράσει όμως όταν μάθει πως ο Μιλτιάδης κρύβεται πίσω από τη φωτιά στο σπίτι της και τη δολοφονική επίθεση στον Φίλιππο που θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

«Αυτή η εξέλιξη θ’ αργήσει να έρθει. Είμαι κι εγώ πολύ περίεργη να δω πώς θα αντιδράσει η Βασιλική μαθαίνοντας ότι ο άνθρωπος που της έσωσε τη ζωή είναι αυτός που παραλίγο να αφαιρέσει και τη δική της και του παιδιού της και της Χάιδως».

Γενικότερα, θα δεθεί λίγο περισσότερο με την οικογένειά της μετά τον παραλίγο πνιγμό της;

«Η Βασιλική από πριν ήταν δεμένη με την οικογένειά της. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είχε απομακρυνθεί ήταν η μητέρα της, αν και η Βασιλική είχε κάνει προσπάθειες να έρθουν κοντά».

Ο Φίλιππος πώς θα είναι στο εξής μαζί της;

«Ο Φίλιππος δεν θα αλλάξει τη συμπεριφορά του. Αγαπάει πολύ τη Βασιλική και σίγουρα τρόμαξε με τον παραλίγο πνιγμό της».

(Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στα πρώτα 6 επεισόδια της σειράς)

Είχε γίνει λόγος για δεύτερο παιδί από την προηγούμενη χρονιά. Θα δούμε τελικά την οικογένειά τους να μεγαλώνει;

«Προς το παρόν δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Βασιλική πέρασε ένα τραγικό περιστατικό που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή και αυτό θέλει κάποιο χρόνο για να ξεπεραστεί».

Εχει μια αδελφή από τη σχέση του πατέρα της με την Ιουλία. Ποια θα είναι η σχέση της με την… αδελφή της; Θα βρεθούν σε κόντρα ή θα γίνουν φίλες;

«Πριν απαντήσω σε αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Βασιλική δεν γνωρίζει ακόμα για την ύπαρξη της αδελφής της. Επομένως όταν θα συναντηθούν είναι λογικό να σοκαριστεί. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε πόσο εύκολα θα το δεχτεί».

Η οικογένειά της θα συνεχίσει να είναι έτσι μονιασμένη;

«Η οικογένεια θα συνεχίσει να είναι μονιασμένη. Παρ’ όλα αυτά, ο 3ος κύκλος μάς επιφυλάσσει μεγάλες εξελίξεις. Ενδεικτικά θα σας πω ότι τίποτα δεν μένει κρυφό από το παρελθόν. Θα επηρεαστούν οι ισορροπίες στην οικογένεια της Βασιλικής, τόσο από κρυμμένα μυστικά όσο και από την ετεροθαλή αδελφή της».

Τον Στέφανο θα τον δούμε ξανά;

Ιφιγένεια Τζόλα: «Έρχομαι κοντά με τον...» - Αποκλειστικό spoil για την συνέχεια της σειράς, Η Γη της Ελιάς!

«Από όσο γνωρίζω, σύντομα δεν θα τον δούμε, αλλά δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να απαντήσω γι’ αυτό. Μόνο η σεναριογράφος μας γνωρίζει ακριβώς το μέλλον κάθε ήρωα».

Τι χρωστάει ο χρόνος στην ηρωίδα σου;

«Θεωρώ πως της χρωστάει λίγο περισσότερη ηρεμία και χαρά. Στιγμές ξέγνοιαστες που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Υπάρχουν αυτές οι στιγμές, αλλά τα πάθη που βιώνει η ηρωίδα μου είναι εξίσου πολλά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μια καλή ισορροπία ακόμα».

Η... θητεία σου στη Μάνη φέτος θα τελειώσει. Εχεις σκεφτεί το επόμενο βήμα; Εχεις λάβει προτάσεις;

«Είχα προτάσεις και για φέτος, αλλά προτεραιότητά μου ήταν η παραγωγή που εργάζομαι και που συνεχίζει για 3η σεζόν. Είναι πολύ νωρίς ακόμα θεωρώ για να μιλήσουμε για το επόμενο βήμα, πόσω μάλλον για το τέλος της σειράς».

Τι σκέψεις κάνεις για τη τηλεοπτική χρονιά που ξεκινάει με τις 29 σειρές; Υπάρχει κάποια παραγωγή που είχες ζηλέψει;

«Πιστεύω πως θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά η φετινή και με αρκετές αξιόλογες παραγωγές. Δεν θα αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένη, είναι λίγο νωρίς. Μπορώ όμως να αναφερθώ στη σειρά στην οποία βρίσκομαι και να πω πως και η 3η σεζόν θα είναι εκρηκτική. Αυτό είναι κάτι που έχει αποδειχτεί δύο χρόνια τώρα και ελπίζουμε και φέτος “Η γη της ελιάς” να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου και να τους αποζημιώσει για την αγάπη που μας δείχνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιφιγένεια Τζόλα: Στη Ρώμη για να παραλάβει το βραβείο της – Περήφανη η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς

Η Γη της ελιάς (20/10): «Τι είναι αυτά εδώ μαμά;», «Αστυνομία ανοίξτε» - Πανικός απόψε στην σειρά του MEGA

Γη της Ελιάς: «Όχι Ντάνο μας, σήμερα δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις» - Ανατριχίλα με τη σκηνή που η Ασπασία σκύβει να ακούσει την καρδιά του παιδιού της στο στήθος του Ορέστη

Τηλεθέαση 24/9: Επέστρεψε στην prime time ζώνη η σειρά Γη της Ελιάς - Τα νούμερα που έκανε

Γη της Ελιάς: «Δεν μπορεί, είδα αίματα, το παιδί μου πέθανε» - Θρήνος στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου

Τα νούμερα τηλεθέασης «μίλησαν»: Οι πρώτοι και οι τελευταίοι της χθεσινής (20/9) ημέρας

Γη της Ελιάς σούπερ αποκλειστικό: «Έχεις και φωτογραφίες της στο κινητό σου;» - Η Μαρίνα και ο Μάνος χωρίζουν για μια γυναίκα!

Γη της Ελιάς: Ανακοίνωσε το τέλος της λίγο πριν την πρεμιέρα στο MEGA