Σασμός: Χωρίζουν Αντώνης και Μαρίνα - «Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα μου είπε ψέματα!»

«Η σχέση μου μαζί του έχει τελειώσει οριστικά!»

Σασμός: Χωρίζουν Αντώνης και Μαρίνα - «Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα μου είπε ψέματα!»

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός! Η Θοδώρα, κυριευμένη από τύψεις για τον θάνατο του αγαπημένου της Πετρή, θα μιλήσει στη Μαρίνα και θα της αποκαλύψει την επίσκεψή της στην αστυνομία προκειμένου να μεταφέρει τις υποψίες της για τον φόνο του Στεφανή. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως ο Αντώνης γνώριζε εξ αρχής και τρελαίνεται από την προδοσία του.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

Τα γεγονότα έχουν ωριμάσει την όμορφη Θοδώρα που διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Η ουσιαστική της σχέση με τον Γιώργο, την έχει κάνει να καταλάβει όλα τα λάθη του παρελθόντος και μοιραία για να εξιλεωθεί θέλει να ζητήσει συγγνώμη από εκείνους που πόνεσε. Ένα από αυτά τα άτομα νιώθει πως είναι και η Μαρίνα. Το γεγονός ότι είπε στον Αντώνη πως ο αδελφός της Μανόλης, που όλοι ήξεραν πως έχει δει τον δολοφόνο του Στεφανή, φώναζε στον ύπνο του το όνομα του Πετρή, δεν μπορεί να «σβήσει» μέσα της.

Αντιθέτως, από τον προηγούμενο κύκλο είδαμε ότι ήθελε να μιλήσει στη Μαρίνα για να απολογηθεί. Όμως, ούτε ο Γιώργος ούτε ο Αντώνης την άφησαν γιατί θεώρησαν πως δεν θα είχε πλέον κανένα νόημα για εκείνη η αποκάλυψη αυτή, αντιθέτως να τους πήγαινε όλους πίσω και θα κλόνιζε την εμπιστοσύνη τους. «Και να το κάνεις, ο Πέτρος δεν θα γυρίσει πίσω», θα της πει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια ο άντρας της, κατευνάζοντας έτσι τον διαρκή της πόθο. Ομως τα πράγματα για την κοπέλα από την Ανω Ποριά δεν θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχει στο μυαλό της.

Σασμός: Η Θοδώρα αποβάλλει ξανά - Η Μαρίνα αποφασισμένη να τελειώσει τον γάμο της με τον Αντώνη

Η Θοδώρα θα χάσει για δεύτερη φορά το παιδί της, γεγονός που θα την κάνει να καταρρεύσει. Ο κόσμος της θα διαλυθεί και κανένας δεν θα μπορεί να την πείσει αφενός πως ήταν θέλημα θεού και αφετέρου πως πρέπει να δώσει χρόνο στον πόνο που νιώθει μέσα της. Μη έχοντας κάτι παραπάνω να χάσει στη ζωή αφού θεωρεί πως έχει ήδη χάσει και την αγάπη του Γιώργου, θα βρεθεί στην πόρτα της Μαρίνας και θα της πει ότι φταίει για τον θάνατο του γιου της. Ότι εκείνη υποκίνησε τις υποψίες της αστυνομίας να παρακολουθήσει τον Πέτρο για τον φόνο του Στεφανή αλλά ότι δεν περίμενε το ντόμινο εξελίξεων που ακολούθησε, ούτε φυσικά τον θάνατό του.

Δείτε επίσης: Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Τα 10 πρώτα επεισόδια πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Σασμός: Χωρίζουν Αντώνης και Μαρίνα - «Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα μου είπε ψέματα!»

Η Μαρίνα δεν θα κλονιστεί από την αλήθεια αλλά κυρίως από το γεγονός πως ο Αντώνης τόσα χρόνια δεν της είχε μιλήσει, ενώ είχε χιλιάδες ευκαιρίες για να το κάνει. «Πες μου ότι είναι ψέματα. Πες μου ότι εσύ δεν ήξερες ή δεν είχες καταλάβει τα λόγια της Θοδώρας και δεν έδωσες ποτέ εντολή να τον ψάξουν. Πες μου γιατί θα τρελαθώ», θα του πει και εκείνος που δεν έχει μάθει να της κρύβεται, θα το παραδεχτεί. Η έντασή της θα φέρει την κρίση στη σχέση τους και το τέλος του γάμου τους θα είναι δεδομένο. Η Αργυρώ θα προσπαθεί να φτιάξει την κατάσταση μεταξύ τους αλλά όλες οι κινήσεις της θα πέσουν στο κενό.

«Μαμά, ο Αντώνης ήθελε απλά να σε προστατεύσει από παραπάνω πόνο. Μην του κρατάς κακία», θα την παρακαλέσει αλλά εκείνη δεν θα ακούει κουβέντα: «Η σχέση μου μαζί του έχει τελειώσει οριστικά. Επρεπε, Αργυρώ, να μου έχει μιλήσει. Αναζητούσα την αλήθεια και μου την έκρυψε. Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα μου είπε ψέματα...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σασμός (2/10): «Εγώ θα πάρω το όπλο και θα σε...» - Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες εναντίον του Αντρέα

Σασμός: Θλίψη & στεναχώρια! Φεύγει για πάντα από την Άνω Ποριά

Σασμός: «Θέλω να τον σκοτώσεις! Ορκίσου ότι θα το κάνεις» - Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να γίνει ξανά φονιάς

Σασμός (27/9): O Αντρέας καταστρώνει τα σατανικά σχέδια του για να διαλύσει την συμμαχία ανάμεσα σε Βρουλάκηδες & Σταματάκηδες

Σασμός: «Πλάνο Μπισμπίκη με κοιλούμπα έξω, κάποιος πίνει πολλές μπύρες και φαίνεται» - "Κλάμα" στο twitter με το ημίγυμνο πλάνο του Ανδρέα Βρουλάκη

Σασμός (26/9): «Ο Μαθιός είναι ο πατέρας σου, Νικηφόρε» - Απόψε η σκηνή που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές

Πανικός με τον Σασμό: «Αυτό, κυρίες και κύριοι, λέγεται ΤΑΛΕΝΤΟ» - «Πάω να βρω την Δέσποινα να μου πλύνει κάνα ρούχο!»

Σασμός: «Το αίμα τρέχει χωρίς σταματητό» - Ξεψυχάει στα χέρια του Αστέρη και τελικά πεθαίνει

Ντόμινο αλλαγών στον ALPHA: Τα πάνω κάτω με τον Σασμό - Τι θα γίνει με την πρεμιέρα της σειράς