Η Γη της Ελιάς (25/9): «Αρετή; Αρετή;» - Δύσκολες ώρες για την μητέρα της Βασιλικής

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (25/9): «Αρετή; Αρετή;» - Δύσκολες ώρες για την μητέρα της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του MEGA με νέα συγκλονιστικά επεισόδια γεμάτα ανατρεπτικές εξελίξεις, νέους έρωτας, δολοφονίες αλλά και γάμους (δείτε εδώ τι εννοούμε) που δεν θα περίμενε κανείς...

Οι σημερινές 25/9 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 3

Η Ισμήνη προσπαθεί να ξεφύγει από τον εισβολέα, αλλά εκείνος την τραυματίζει. Την ίδια ώρα, για καλή της τύχη, φτάνει ο Χρήστος στο σπίτι και τον αναγκάζει να το σκάσει. Η Ισμήνη έντρομη με ό,τι έζησε κατηγορεί τον Κωνσταντίνο: «Εσύ φταις για όλα, κάποιος από αυτούς που είχες μπλέξει θέλει να εκδικηθεί και την πλήρωσα εγώ», του φωνάζει. Ο Κωνσταντίνος έξαλλος επικοινωνεί με τον Δημοσθένη και τον απειλεί: «Σε είχα προειδοποιήσει να κρατηθείς μακριά από την οικογένειά μου, για ό,τι γίνει δεν θα έχω καμία ευθύνη», τον προειδοποιεί, αλλά ο Δημοσθένης αρνείται κάθε ανάμειξη: «Δεν έχω ιδέα, σου τ’ ορκίζομαι», ισχυρίζεται.

Ο Ορέστης προσπαθεί να πείσει τη Δήμητρα ότι δεν γνώριζε για τη σχέση της με τον Κίμωνα: «Σου λέω αλήθεια. Δεν ήξερα τίποτα», υποστηρίζει, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει: «Ολη η Μάνη το ήξερε, δεν μπορεί να μου λες ότι δεν το γνώριζες», του απαντάει και φεύγει. Την ίδια στιγμή η Αννα και ο Πότης νιώθουν αμήχανα μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί και κανείς δεν τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα. Στο μεταξύ το ερωτικό μπλέξιμο μπαίνουν και ο Χρήστος με την Αφροδίτη, καθώς περνούν ένα βράδυ μαζί.

Παράλληλα ο Σωτήρης ξεκαθαρίζει στον Μιλτιάδη: «Ακου να δεις, ο γδικιωμός δεν σηκώνει αναβολή. Δεν ξέρω τι θα κάνεις, θέλω να με βοηθήσεις να βγάλουμε από τη μέση τον Φίλιππο», του λέει και ο Μιλτιάδης μαγκώνεται γιατί δεν συμφωνεί, ενώ ο Σωτήρης απαιτεί να τον βοηθήσει να βγάλουν από τη μέση τον Φίλιππο. Η Βασιλική εξακολουθεί να βλέπει το ίδιο κακό όνειρο με την Αρετή και τελικά οι ανησυχίες της επαληθεύονται, καθώς η Αρετή έχει σπάσει το δεξί της χέρι και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η νέα ηθοποιός που μπαίνει και υποδύεται συνοδό επί πληρωμή

Η ζωή της Ιουλίας και του Στάθη στον Γ κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, θα αλλάξει εντελώς. Όταν είχαν δεσμό, έμεινε έγκυος ωστόσο το έμαθε όταν χώρισαν και πήγε στην Αθήνα. Κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της και η ίδια ήταν κάτι που ήθελε να ξεχάσει.

Η Ιουλία νόμιζε πως το παιδί της ήταν νεκρό, καθώς είχε μαζί με μια φίλη της ατύχημα με μηχανή με αποτέλεσμα να το χάσει στον 9ο μήνα. Αιμορραγούσε, και την πήγαν στο νοσοκομείο με τον γιατρό να της ανακοινώνει πως πέθανε.

Οπως ήδη έχει γραφτεί, η Ιουλία ανακαλύπτει ότι το κοριτσάκι της δεν έχει πεθάνει και ότι είχε πέσει θύμα κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών, οπότε αποφασίζει να βρει πάση θυσία τη 18χρονη κόρη της και αρχίζει έναν αγώνα δρόμου.

Πριν όμως κάνει οτιδήποτε, αποφασίζει να μιλήσει στον Στάθη: «Ελα από το σπίτι, έχω κάτι πολύ σοβαρό να σου πω», του λέει κι ο Στάθης τρέχει γεμάτος περιέργεια για το τι θέλει να του πει η Ιουλία, η οποία αποφεύγει να του λέει και καλημέρα. Σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση, η Ιουλία του λέει την αλήθεια (δείτε εδώ το σούπερ αποκλειστικό).

Τελικά Στάθης και Ιουλία θα καταφέρουν να βρουν την κόρη τους στην Αθήνα και την φέρνουν στην Μάνη να ζήσει μαζί τους. Εκεί όμως τα πράγματα δεν θα πάνε πολύ καλά.

Σύμφωνα με spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, σύντομα η οικογένεια Βρεττάκων θα μάθει την σκληρή αλήθεια. Η Αριάδνη - όπως θα είναι το όνομα της - έκανε πολλές δουλειές για να επιβιώσει και να έχει τα απολύτως απαραίτητα στην καθημερινότητα της.

Όπως έχει κυκλοφορήσει λοιπόν - όχι όμως επιβεβαιωθεί - ήταν κορίτσι της νύχτας και συγκεκριμένα ήταν ερωμένη επι πληρωμή. Η αλήθεια λοιπόν για τη ζωή της, ότι δουλεύει ως συνοδός πολυτελείας θα προκαλέσει σοκ.