Σασμός: «Πλάνο Μπισμπίκη με κοιλούμπα έξω, κάποιος πίνει πολλές μπύρες και φαίνεται» - "Κλάμα" στο twitter με το ημίγυμνο πλάνο του Ανδρέα Βρουλάκη

Επικές αντιδράσεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Πλάνο Μπισμπίκη με κοιλούμπα έξω, κάποιος πίνει πολλές μπύρες και φαίνεται» -

Χαμός έγινε στο twitter το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου με το δεύτερο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, κι αυτό γιατί ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε ημίγυμνος στις οθόνες των τηλεθεατών.

Κάποιοι το θεώρησαν αστείο και άφησαν χιουμοριστικά σχόλια στην πλατφόρμα για τον ηθοποιό, υπήρξαν όμως και κάποιοι οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν από την εικόνα αυτή, αλλά και το όλο στυλ του χαρακτήρα που υποδύεται ο ηθοποιός, υποστηρίζοντας πως είναι προβλέψιμο.

Αποκλειστικό: Τα 10 πρώτα επεισόδια πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Τα σχόλια στο twitter για την ημίγυμνη εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό

Μειώνονται οι μέρες προβολής της σειράς του ALPHA

Το βράδυ της Δευτέρας 25/9 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του Σασμού, το οποίο φαίνεται πως οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν πως και πως, ιδιαίτερα από τη στιγμή που εισέβαλε επιτέλους και ο Βασίλης Μπισμπίκης, και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις στο twitter (δείτε εδώ τα επικά σχόλια), αλλά και από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην prime time ζώνη του ALPHA.

Αυτή την εβδομάδα θα προβληθούν τέσσερα επεισόδια, λοιπόν, μέχρι και την Πέμπτη 28/9, όμως παρά τον ενθουσιασμό και την επιτυχία, τα νέα είναι δυσάρεστα για τους τηλεθεατές, καθώς έγινε γνωστό πως θα μειωθούν οι μέρες προβολής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τηλεόρασης την επόμενη εβδομάδα θα προβληθούν μόνο τρία επεισόδια, από τη Δευτέρα 2/10 μέχρι και την Τετάρτη 4/10, διότι τότε ξεκινάει η ολοκαίνουρια σειρά "Το προξενιό της Ιουλίας". Όμως, το καλό νέο είναι πως την Κυριακή 8/10 θα προβληθεί το επεισόδιο που "θα χαθεί".