Μάγισσα: «Από τους καλύτερους χαρακτήρες της σειράς» - Άναυδοι στο twitter με το σημερινό (27/9) επεισόδιο

Ο ηθοποιός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μάγισσα: «Από τους καλύτερους χαρακτήρες της σειράς» - Άναυδοι στο twitter με το σημερινό (27/9) επεισόδιο

Η υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 για φέτος δεν είναι άλλη από τη Μάγισσα, καθώς πρόκειται για μία επική σειρά με φοβερό σενάριο και καστ ηθοποιών με το στοίχημα να ξεκινάει την Δευτέρα 25/9 στην πρεμιέρα.

Οι χρήστες του twitter είναι πολύ ενεργοί σε ό,τι αφορά τη σειρά, καθώς κατά τη διάρκεια, που προβάλλεται το επεισόδιο η Μάγισσα γίνεται νούμερο ένα στο twitter (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση).

Χαρακτηριστικά, την Τετάρτη 27/9 έγιναν πολλά και διαφορετικά σχόλια στην πλατφόρμα για την εξέλιξη του επεισοδίου, καθώς και για την ερμηνεία του Νίκου Ψαρρά.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το σημερινό (27/9) επεισόδιο της ''Μάγισσας''

Πόσο κόστισε η παραγωγή στον ΑΝΤ1

Η Μάγισσα: Μάνη 1817. Δύο οικογένειες βρίσκονται σε βεντέτα, όταν αποφασίζουν λόγω της επανάστασης να ενωθούν παντρεύοντας τα παιδιά τους. Το μωρό που γεννιέται φέρνει τη χαρά, αλλά σύντομα και τον θρήνο καθώς ένα βράδυ εξαφανίζεται.

Η υπηρέτρια της μιας οικογένειας, η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει την οικογένεια και όλοι τρέχουν εκεί όπου και εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια θεωρείται ένοχη, αλλά κατηγορείται και ως μάγισσα. Το μεγάλο μαρτύριο για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Η νέα υπερπαραγωγή του ANT1 που θα παίζεται δύο φορές την εβδομάδα, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό με τα εντυπωσιακά σκηνικά, την αγωνιώδη πλοκή και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Η Μάγισσα: Η ακριβότερη παραγωγή της τηλεόρασης σε εικόνες - Πόσο κόστισε στον ΑΝΤ1

Όσοι τη δουν θα τους θυμίσει και λίγο «Game of Thrones» καθώς θα έχει πολλούς σκοτωμούς, αίμα, αλλά και αιμομιξίες. Το σενάριο υπογράφουν το δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λευτέρης Χαρίτος.

Η Μάγισσα: Η ακριβότερη παραγωγή της τηλεόρασης σε εικόνες - Πόσο κόστισε στον ΑΝΤ1

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Ελλη Τρίγγου, Τάσο Νούσια, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Γιώργο Γάλλο, Κατερίνα Λέχου, Αναστάσιο Ροϊλό, Νίκο Ψαρρά, Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, Αρη Νινίκα, Θεοδόση Φυλακτό και σε ρόλο-έκπληξη τη Θέμιδα Μπαζάκα.

Όπως αναφέρει η Γιάννα Παπανικολάου στο περιοδικό TiViSirial, περί τα 10.000.000 ευρώ κόστισε η παραγωγή της νέας σειράς του ANT1 «Η μάγισσα» και οι πρώτες εικόνες από το τρέιλερ που βγήκε στον αέρα πριν από μερικές μέρες είναι καθηλωτικές.