Μετά τη Φωτιά: To Youweekly.gr στη λαμπερή avant premiere της νέας δραματικής σειράς του ANT1 - Καθηλωτικό το πρώτο επεισόδιο

Ήταν όλοι εκεί

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
ΙΩΑΝΝΑ ΒΟΥΤΣΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΒΟΥΤΣΗ

Μία ακόμη πρεμιέρα αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα 5/10, στον Ant1. Ο λόγος για την πολυαναμενόμενη νέα δραματική σειρά "Μετά τη Φωτιά" που θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του σταθμού κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Η σειρά, η οποία βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, μετά από ένα καταστροφικό γεγονός, καταφέρνουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το γυρίσματα της σειράς.

Η avant premier της σειράς Μετά τη Φωτιά

Το βράδυ της Πέμπτης 28/9, λοιπόν, το Youweekly.gr βρέθηκε στην avant premiere στο Gold Class Village Cinemas στο The Mall Athens, μαζί με όλους τους συντελεστές και το cast.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
Photo Credits: Ιωάννα Βουτσή

Στη λαμπερή αυτή βραδιά, το παρών έδωσαν μαζί με όλους τους συντελεστές και οι πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν, έκαναν δηλώσεις και παρακολούθησαν με συγκίνηση το πρώτο επεισόδιο.

Κατά τη διάρκεια της προβολής, τα σχόλια των ηθοποιών ήταν απολαυστικά και άφηναν μια διαφορετική «γεύση» στους θεατές οι οποίοι παρακολουθούσαν καθηλωμένοι.

Το πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο της δραματική σειράς, δεν σε αφήνει να βαρεθείς ούτε μία στιγμή! Ίντριγκες, έρωτες, φιλίες και πολλά μυστικά είναι μερικά από τα στοιχεία που σε συνδυασμό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες, την εξαιρετική σκηνοθεσία και καλογραμμένο σενάριο δημιούργησαν ένα επεισόδιο που κυριολεκτικά «κόβει» την ανάσα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 1
Photo Credits: Ιωάννα Βουτσή

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 2
Photo Credits: Ιωάννα Βουτσή

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 3
Photo Credits: Ιωάννα Βουτσή

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 4
Photo Credits: Ιωάννα Βουτσή

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 5
Photo Credits: Ιωάννα Βουτσή

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ 6
Photo Credits: Ιωάννα Βουτσή

Το trailer

Γνωρίστε τους ηθοποιούς
ΙΩΑΝΝΑ (ΝΤΟΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)

Είναι μια όμορφη, έξυπνη γυναίκα, που έχει μάθει καλά να κρύβει τι πραγματικά αισθάνεται. Ο άντρας της την κρατάει δίπλα του με τη βία, έχοντας πείσει το περιβάλλον τους ότι είναι ψυχικά διαταραγμένη. Στόχος της είναι να χωρίσει και να μείνει ελεύθερη με την κόρη της.

ΕΙΡΗΝΗ (ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΖΙΡΩ)

Είναι το κορίτσι της υψηλής κοινωνίας . Ανέμελη και απροβλημάτιστη, ζει στο ροζ σύννεφο της πλούσιας ζωής που της παρέχει ο πατέρας της. Η πυρκαγιά φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της και θα δει την αληθινή πλευρά των ανθρώπων που μέχρι τότε θεωρούσε «δικούς της».

ΑΝΘΗ (ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ)

Είναι ένα απλό, φτωχό κορίτσι και η καλύτερη φίλη αλλά και υπηρέτρια της Ειρήνης. Ομορφη, δυνατή και καλόκαρδη, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Η φωτιά θα έρθει και θα ανατρέψει τα πάντα. Θα αναγκαστεί να αλλάξει ταυτότητα, να παλέψει με τον εαυτό της και τα «θέλω» της, να αλλάξει τις προτεραιότητές της και να ακούσει την καρδιά της, χάνοντας όμως όσους αγαπάει.

ΑΡΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ (ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ)

Ο Αρης είναι μεγαλοδικηγόρος και επιχειρηματίας και ετοιμάζεται να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Γοητευτικός, δυναμικός, πανέξυπνος, πλούσιος και με ισχυρές διασυνδέσεις. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα και μαζί έχουν μια μικρή κόρη. Αρρωστα προσκολλημένος στη γυναίκα του, της χορηγεί ψυχοφάρμακα για να μπορεί να την ελέγχει. Οταν συνειδητοποιήσει ότι τη χάνει, θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει δέσμιά του.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΡΑΓΚΟΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Ο Οδυσσέας είναι ένας γοητευτικός άντρας που μεγάλωσε ορφανός και έχει μάθει από πολύ μικρή ηλικία να τα βγάζει πέρα μόνος του. Εχει ένα μαγαζί που πουλάει παλιά αντικείμενα και για να συμπληρώνει το εισόδημά του κάνει περιστασιακές δουλειές. Ετσι βρίσκεται στον χώρο της φωτιάς και ο ρόλος του θα είναι καταλυτικός για την πορεία της Ειρήνης. Μαζί της θα μπει σε μια ατελείωτη περιπέτεια, η οποία θα απειλήσει ακόμη και την ίδια του τη ζωή!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ (NATHAN THOMAS)

Ο Αλέξανδρος είναι ο μικρότερος αδερφός του Αρη, δουλεύει μαζί του στις επιχειρήσεις του και ζει ουσιαστικά στη σκιά του. Αρραβωνιασμένος με την Ειρήνη, δείχνει να την αγαπάει και να τη νοιάζεται. Προσπαθεί να μοιάσει στον αδελφό του, τον Αρη, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να τον χειραγωγεί και να τον υποτιμά. Η σχέση του με την Ειρήνη αμέσως μετά τη φωτιά, θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να την κερδίσει ξανά, θα θελήσει να εκδικηθεί και να καταστρέψει αυτήν και όλους όσοι την περιβάλλουν.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ)

Ο Νίκος είναι ένας μαχητικός, νέος δημοσιογράφος και αδελφικός φίλος του Οδυσσέα. Τίμιος, ειλικρινής και ευαίσθητος, ενάντια σε κάθε μορφή βίας και αδικίας, θα κάνει ταπάντα για να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία που κόστισε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους. Καλό παιδί, ένας «Δον Κιχώτης» που κυνηγά την αδικία μέχρι τέλους. Οταν θα βρεθεί στον δρόμο του η Ιωάννα, θα τη στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και θα γίνει ο φύλακας άγγελός της. Θα τα βάλει με δυνάμεις που τον ξεπερνούν και θα το πληρώσει πολλές φορές ακριβά.