Η Παραλία: Τον βρίσκει σε άθλια κατάσταση πάνω από τη νεκρή νύφη της - Στο πένθος μετά το θάνατο της Αντιγόνης

Οι εβδομαδιαίες 2/10 - 4/10 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία: Τον βρίσκει σε άθλια κατάσταση πάνω από τη νεκρή νύφη της - Στο πένθος μετά το θάνατο της Αντιγόνης

Μεγάλη η απώλεια της Αντιγόνης από την οικογένεια Αρχοντάκη, που φέρνει καθημερινές δυσκολίες στις ζωές όλων και κυρίως της Υπατίας που νιώθει να έχει χάσει τον μισό της εαυτό (δείτε τι γράφτηκε στο twitter για το θάνατο της). Οι εξελίξεις από Δευτέρα 30/9 στην σειρά, Η Παραλία είναι σοκαριστικές.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Δευτέρα 2/10 Επεισόδιο 21

Μια νύχτα που η οικογένεια Αρχοντάκη βρίσκεται εκτός σπιτιού, η μοίρα τους αλλάζει δραματικά. Η Υπατία, υπακούοντας στις επιθυμίες της καρδιάς της, περνάει μια ξέγνοιαστη βραδιά στην αγαπημένη της παραλία μαζί με τον Χάρι, όμως η μοίρα τής επιφυλάσσει μια ακόμα τεράστια έκπληξη. H τραγική ανακάλυψη του Δημητρού πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, οι οποίες θα σημαδέψουν το μέλλον της οικογένειας. Για την ακρίβεια, βρίσκει την Αντιγόνη νεκρή, ταράζεται και δεν ξέρει σε ποιον να το πει. Οταν λίγο αργότερα επιστρέψει η Νικολίνα στο σπίτι και τον βρει σε άθλια κατάσταση, πάνω από τη νεκρή νύφη της, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ενα βαρύ πέπλο πέφτει πάνω από την οικογένεια, προκαλώντας σε όλους θλίψη και κυρίως στην Υπατία που δεν περίμενε πως η επίσκεψή της στο νησί θα συνδεόταν με ένα τόσο τραγικό γεγονός.

Η Παραλία ΕΡΤ

Τρίτη 3/10 Επεισόδιο 22

Ο θρήνος για το τραγικό γεγονός ενώνει τους χίπηδες, αλλά και τους ανθρώπους του χωριού, καθώς σπεύδουν να αποχαιρετίσουν έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της κοινότητας. Μια αναπάντεχη σύλληψη φέρνει στο φως παράνομες υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονται άτομα πέραν κάθε υποψίας.

Τετάρτη 4/10 Επεισόδιο 23

Το καλοκαίρι φεύγει και η κοινότητα των χίπηδων ανησυχεί για το πώς θα τα βγάλουν πέρα, τους προσεχείς μήνες, στην παραλία των Ματάλων. Η κοσμοθεωρία του Χάρι αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει, μετά κι από τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα. Η Υπατία εκφράζει ξεκάθαρα την επιθυμία να μείνει στην Κρήτη κοντά στους δικούς της, προκαλώντας με τη συμπεριφορά της μεγάλες εντάσεις στη σχέση της με τον Γιώργο. «Υπατία, σχεδιάζαμε ένα μέλλον μαζί. Κάναμε όνειρα. Δεν γίνεται να αλλάζουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Καταλαβαίνω τον πόνο σου και το πόσο συνδεδεμένη ήσουν με τη μητέρα σου, αλλά θα σου κάνει καλό να φύγεις από το μέρος αυτό που πλέον μόνο σε πληγώνει», της λέει ο αρραβωνιαστικός της και εκείνη τον προτρέπει να φύγει μόνος μέχρι να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση στο σπίτι της.

Πέμπτη 5/10 - Επεισόδιο 24

Την ίδια στιγμή οι σκοτεινές δραστηριότητες του Γράντου στοιχειώνουν τη συνείδησή του και οι επανειλημμένοι εφιάλτες διαταράσσουν τον ύπνο του. Ενα γεγονός καθυστερεί το πλάνο του Διονύση Αρχοντάκη για την ανέγερση του ξενοδοχείου και δημιουργεί προβλήματα στα σχέδιά του.