Μετά την φωτιά: Συγκλονιστικές εικόνες στα 2 πρώτα επεισόδια - Μετά τις στάχτες, όλα αλλάζουν...

Οι εξελίξεις της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά την φωτιά: Συγκλονιστικές εικόνες στα 2 πρώτα επεισόδια - Μετά τις στάχτες, όλα αλλάζουν...

Στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Μετά την φωτιά, μια πυρκαγιά που θα ξεσπάσει σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, με τραγικές συνέπειες, θα γίνει η αφορμή τρεις γυναίκες να ξαναγεννηθούν από τις στάχτες τους για να διεκδικήσουν την ίδια τους τη ζωή.

Τα δυο πρώτα επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά την φωτιά

Πέμπτη 5/10 Επεισόδιο 1

Η Ειρήνη είναι μια νεαρή δικηγόρος που μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Βενιέρη, οργανώνουν και στήνουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών. Στην εκδήλωση παρευρίσκεται και η Ανθή, παιδική φίλη της Ειρήνης που ετοιμάζεται σε μερικές μέρες να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και να φύγει μόνιμα από την Αθήνα. Παράλληλα η Ιωάννα, η ξαδέλφη της Ειρήνης, αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον κακοποιητικό σύζυγό της, Aρη, χρησιμοποιεί την εκδήλωση σαν κάλυψη για να μπορέσει να εξαφανίσει τα ίχνη της και να το σκάσει μαζί με την κόρη της. Ολα δείχνουν να μην μπορούν να ταράξουν τα σχέδια αυτών των γυναικών που είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Μια φωτιά, όμως, στον χώρο της εκδήλωσης θα σταθεί μοιραία και για τις τρεις τους, καθώς θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Δείτε επίσης σε αποκλειστικό: Καρέ καρέ το γύρισμα της τεράστιας πυρκαγιάς με τον «φλεγόμενο» μετρ

Παρασκευή 6/10 Επεισόδιο

Η είδηση της πυρκαγιάς συγκλονίζει τους πάντες. Ο Αρης καταφτάνει στον χώρο της εκδήλωσης ανήσυχος για τη μοίρα της Ιωάννας και του αδελφού του Αλέξανδρου, την ίδια στιγμή που οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους. Στον χώρο δημιουργείται το αδιαχώρητο. Η Ειρήνη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χάνει τις αισθήσεις της, έχοντας γίνει πρώτα μάρτυρας μιας φρικιαστικής σκηνής με πρωταγωνιστή τον αρραβωνιαστικό της τον Αλέξανδρο. Στο μεταξύ η Ιωάννα, με τη βοήθεια του Νίκου, ενός δημοσιογράφου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον Αρη, ο οποίος νομίζει ότι εκείνη βρίσκεται ακόμη μέσα στο κτίριο. Η Ανθή, πάλι, όπως και η Μάνια, βρίσκονται αβοήθητες μέσα στις φλόγες, ενώ και ο Οδυσσέας, αδελφικός φίλος του Νίκου, βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο υπόγειο του χώρου της εκδήλωσης.