Σασμός (2/10): «Εγώ θα πάρω το όπλο και θα σε...» - Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες εναντίον του Αντρέα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (2/10): «Εγώ θα πάρω το όπλο και θα σε...» - Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες εναντίον του Αντρέα

Μέχρι Τετάρτη 4/10 θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα ο Σασμός, λόγω της πρεμιέρας του Προξενιού της Ιουλίας (δείτε τα επεισόδια πρώτοι). Από χθες 1/10 ωστόσο, οι εξελίξεις στην σειρά του ALPHΑ είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές 2/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 6

Ο θάνατος της Ελενας σοκάρει τον Γιώργο και αμέσως αποκτά υποψίες για το πού μπορεί να κρύβεται ο Ευθύμης Φαρμάκης. Δεν παραλείπει όμως να κατηγορεί και τον εαυτό του για το γεγονός ότι δεν την προστάτεψε όπως έπρεπε όταν του ανακοίνωσε πως γυρίζει στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, η επιστροφή του Αντρέα συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στις ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Ούτε οι απειλές της Μαρίνας ούτε το ξεκαθάρισμα του Αστέρη κατορθώνουν να ηρεμήσουν τον Αντρέα. «Ξέρω πως με τον αδελφό μου έχεις προηγούμενα αλλά μη με υποτιμάς, Αντρέα. Αν πειράξεις εμένα ή την οικογένειά μου θα με βρεις απέναντί σου», θα του πει, ενώ παρόμοια συμπεριφορά απέναντι στον άντρα που έχει βαλθεί να ανατρέψει τα δεδομένα, θα έχει και ο Μαθιός.

Δείτε επίσης: Καρέ καρέ η κηδεία του Νικηφόρου! «Γιέ μου, αγόρι μου!»

Ο Νικηφόρος κλείνεται σε μοναστήρι

Πυροβόλησε τον Μαθιό και λίγο αργότερα μαθαίνει ότι αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας.... Η ζωή του Νικηφόρου ανατρέπεται σε μια στιγμή και ανήμπορος να το διαχειριστεί, αποφασίζει να φύγει μακριά. Για την ακρίβεια, έπειτα από προτροπή του παπα-Μιχάλη, θα βρεθεί στο μοναστήρι για να συζητήσει με τον γέροντα Φιλόθεο και να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Κανείς όμως δεν θα ξέρει πού βρίσκεται, γεγονός που θα προκαλέσει ανησυχία σε όλους και κυρίως στη Βασιλική.

Η επιστροφή του θα σημάνει την αρχή του καλού. Μία από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει θα είναι να μιλήσει στον Μαθιό. «Θέλω να το προσπαθήσω μαζί σου. Δεν ξέρω αν θα μας βγει, αλλά θέλω να έχω κάνει αυτό το βήμα. Δεν κρατάω πια μίσος μέσα μου, Μαθιό. Δεν κατάφερα να δεχτώ τον φόνο που έκανες, απλώς το μίσος μου έγινε τώρα πόνος», θα του πει και ο άντρας της Βασιλικής θα αρχίσει να τρέφει ελπίδες για τη σχέση τους.