Η Παραλία (2/10): Η μοίρα της οικογένειας Αρχοντάκη αλλάζει ριζικά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Παραλία (2/10): Η μοίρα της οικογένειας Αρχοντάκη αλλάζει ριζικά

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 2/10 επεισόδιο της σειράς Η Παραλία, η οποία προβάλλεται φέτος μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 κι έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Στο επεισόδιο 20 της Παρασκευής 29/9 παρακολουθήσαμε το θάνατο της Αντιγόνης, κάτι που προκάλεσε σάλο στο Twitter (δείτε τι γράφτηκε στο αγαπημένο μέσο). Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετήσαμε και την καταξιωμένη ηθοποιό Γιουλίκα Σκαφιδά.

Σήμερα, λοιπόν, οι ανατροπές δεν θα σταματήσουν να εκπλήσσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Οι σημερινές 2/10 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 21

Μια νύχτα που η οικογένεια Αρχοντάκη βρίσκεται εκτός σπιτιού, η μοίρα τους αλλάζει δραματικά. Η Υπατία, υπακούοντας στις επιθυμίες της καρδιάς της, περνάει μια ξέγνοιαστη βραδιά στην αγαπημένη της παραλία μαζί με τον Χάρι, όμως η μοίρα τής επιφυλάσσει μια ακόμα τεράστια έκπληξη. H τραγική ανακάλυψη του Δημητρού πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, οι οποίες θα σημαδέψουν το μέλλον της οικογένειας. Για την ακρίβεια, βρίσκει την Αντιγόνη νεκρή, ταράζεται και δεν ξέρει σε ποιον να το πει. Όταν λίγο αργότερα επιστρέψει η Νικολίνα στο σπίτι και τον βρει σε άθλια κατάσταση, πάνω από τη νεκρή νύφη της, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ένα βαρύ πέπλο πέφτει πάνω από την οικογένεια, προκαλώντας σε όλους θλίψη και κυρίως στην Υπατία που δεν περίμενε πως η επίσκεψή της στο νησί θα συνδεόταν με ένα τόσο τραγικό γεγονός.

Δείτε παρακάτω τι θα γίνει σήμερα:

Τι θα συμβεί, στο αυριανό 3/10 επεισόδιο (Νο.22)

Ο θρήνος για το τραγικό γεγονός ενώνει τους χίπηδες, αλλά και τους ανθρώπους του χωριού, καθώς σπεύδουν να αποχαιρετίσουν έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της κοινότητας. Μια αναπάντεχη σύλληψη φέρνει στο φως παράνομες υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονται άτομα πέραν κάθε υποψίας.

Οι 2 πιο συγκλονιστικές σκηνές της σειράς

Ο θάνατος της Αντιγόνης:
Υπατία και Χάρι στην παραλία: