Οι Πανθέοι (2/10): «Δεν καταλαβαίνω, προς τι αυτή η αναστάτωση;» - Ο Ισίδωρος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στο ΣΚΑΪ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (2/10): «Δεν καταλαβαίνω, προς τι αυτή η αναστάτωση;» - Ο Ισίδωρος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη

Με νέα επεισόδια επιστρέφει και αυτή την εβδομάδα η νέα σειρά του ΣΚΑΪ "Οι Πανθέοι". Οι εξελίξεις στο σημερινό, 11ο, επεισόδιο 2/10 αναμένεται να είναι καταιγιστικές και να καθηλώσουν για ακόμη μία φορά τους τηλεθεατές της prime time ζώνης.

Οι σημερινές 2/10 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 11

Η περιπέτεια του Ισίδωρου στα μεταλλεία ανησυχεί τους υπόλοιπους Πανθέους, οι οποίοι σπεύδουν στο Γραμματικό για να δουν αν είναι καλά. Προς μεγάλη τους έκπληξη, θα διαπιστώσουν πως ο Ισίδωρος όχι μόνο δεν κινδυνεύει αλλά είναι και πιο ευδιάθετος από ποτέ. «Δεν καταλαβαίνω, προς τι αυτή η αναστάτωση; Είμαι μια χαρά, νομίζω η Ιλαρία είναι λίγο υπερβολική στις αντιδράσεις της και σας τρόμαξε», τους λέει και εκμεταλλευόμενος την παρουσία όλων προτείνει να κάνουν τα εννιάμερα του πατέρα τους. Στο μεταξύ, η Μάρμω νιώθει ακόμα άβολα ανάμεσά τους και αισθάνεται κάποιες εχθρικές δονήσεις, κυρίως από την πλευρά της Χρυσοστόμης, η οποία την υποτιμά μπροστά σε όλους. Ομως, ο απρόσμενος ερχομός του Κίτσου θα τη λυτρώσει. Και ενώ όλη η οικογένεια των Πανθέων είναι στο τραπέζι και τρώνε, ο Ισίδωρος τους επιφυλάσσει μια ακόμη μεγάλη έκπληξη.

Δείτε επίσης τις απίστευτες στο twitter για την Κάτια Δανδουλάκη.

Τι θα δούμε αύριο 3/10

Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην οικογένεια πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά τα μεταλλεία. «Μιας και κάνατε τον κόπο να έρθετε μέχρι εδώ, έχω να σας κάνω και μια ανακοίνωση: Ανοίγω ξανά τα μεταλλεία», τους λέει και όλοι εκπλήσσονται. «Πώς προέκυψε αυτή η απόφαση; Εσύ ήσουν αποφασισμένος να μην ασχοληθείς ξανά με αυτές τις δουλειές! Τι έχει αλλάξει;», τον ρωτάνε με απορία και εκείνος τους απαντάει: «Πολλά έχουν αλλάξει και πολλά θα αλλάξουν από εδώ και στο εξής». Την ίδια ώρα στον κήπο, τα ξαδέλφια Λιάνα και Θωμάς περνάνε χρόνο μαζί, αλλά ο νεαρός νιώθει αμήχανα. Κι αυτό γιατί και οι δύο είναι κρυφά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Ο Μαρμάρης βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του με το άνοιγμα των μεταλλείων, ενώ η Πέλλα τον ψάχνει εναγωνίως μήπως και η αστυνομία σταματήσει να την παρακολουθεί επιτέλους. Στο μεταξύ, η Χρυσοστόμη προσπαθεί ακόμα να καταλάβει γιατί ο Ισίδωρος συμπεριφέρεται τόσο παράξενα τελευταία, ενώ η Μιρέλλα έχει απλώσει τα δίχτυα της για τα καλά και είναι όλο εκπλήξεις. Κι όλα αυτά ενώ ο Κίτσος με τη Μάρμω έρχονται ολοένα και πιο κοντά, πριονίζοντας άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.