Ο Γιατρός (2/10): «Είμαι κομμένος στα δύο, δεν το καταλαβαίνεις;» - Με δάκρυα στα μάτια ο Ανδρέας μπροστά στην πρώην σύζυγό του

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Γιατρός (2/10): «Είμαι κομμένος στα δύο, δεν το καταλαβαίνεις;» - Με δάκρυα στα μάτια ο Ανδρέας μπροστά στην πρώην σύζυγό του

Ο Γιατρός έκανε πρεμιέρα στο κανάλι του ALPHA το βράδυ της Κυριακής 1/10, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε απέναντι στον ανταγωνισμό) και την Δευτέρα 2/10 έρχεται το δεύτερο και ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς.

Τι θα δούμε απόψε (2/10) στον Γιατρό

Επεισόδιο 02

Ο Ανδρέας προκειμένου να θυμηθεί ακολουθεί μια θεραπεία του Απόστολου που στόχο έχει να ενεργοποιήσει ξανά τα ανενεργά σημεία του εγκεφάλου του. Όσο είναι ακόμα στο νοσοκομείο, γνωρίζει τον Τζέικ, έναν 17χρονο που λόγω ενός ισχαιμικού επεισοδίου νοσηλεύεται στο ίδιο δωμάτιο μ' αυτόν. Πεπεισμένος ότι κάτι κρύβει, τον προσεγγίζει ώστε να μάθει τι του συμβαίνει για να ενημερώσει τους γιατρούς και να τους βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο να καταλάβουν τι έχει. Η Σοφία προσπαθεί να έρθει κοντά με τον Ανδρέα για να τον βοηθήσει να θυμηθεί, αλλά ξαφνιάζεται από το πόσο διαφορετικός είναι σε σχέση με το πως τον ήξερε η ίδια. Η Δανάη και ο Δημήτρης καλούνται να αντιμετωπίσουν μια κρίση στα επείγοντα που τους φέρνει στα όρια τους και τέλος, ο Μάρκος αγχωμένος από την παρουσία του Ανδρέα στο νοσοκομείο, προσπαθεί να πείσει την Άννα ότι η καλύτερη λύση για τον Ανδρέα είναι να παραιτηθεί και να πάρει μια πολύ καλή αναπηρική σύνταξη.

Τα σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα

Ο Ανδρέας Βρεττός είναι ένας κορυφαίος γιατρός και διευθυντής παθολογίας σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας. Χωρισμένος, με βαρύ παρελθόν και πολύ αυστηρός στη δουλειά του, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή -που πέθανε από ιατρικό λάθος- τον πυροβολεί για να τον εκδικηθεί. «Κύριε Παπαδόπουλε, αν μου επιτρέπετε να σας εξηγήσω! Ακούστε με...», είναι τα τελευταία λόγια που προλαβαίνει να πει προτού ο χαροκαμένος πατέρας πατήσει τη σκανδάλη. Ο πυροβολισμός προκαλεί αναστάτωση στο νοσοκομείο και όλοι τρέχουν να σώσουν τη ζωή του Ανδρέα. Όλοι οι γιατροί είναι από πάνω του και προσεύχονται να πάνε όλα καλά!

Δείτε εδώ τους 14 χαρακτήρες της δραματικής σειράς του ALPHA

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έκανε το twitter να "παραληρεί" με την καθηλωτική του ερμηνεία.