Έρωτας Φυγάς (3/10): Ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του Open

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (3/10): Ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής

Σοκαριστικές εξελίξεις έπονται στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής "Έρωτας Φυγάς", που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του Open. Δείτε τα νούμερα του χθεσινού επεισοδίου...

Οι σημερινές ανατροπές, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, θα μας καθηλώσουν.

Οι σημερινές 2/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 18

Ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής. Όσο εκείνος αγωνιά για τη ζωή του μέσα στη φυλακή, οι αποφάσεις που θα παρθούν για εκείνον θα ανατρέψουν την κατάσταση, ενώ η Ελπίδα απέναντι από το αρχοντικό γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας σκηνής που ανατρέπει τα δεδομένα.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό trailer του επεισοδίου:

Τι θα δούμε αύριο, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο επεισόδιο 19;

Παράλληλα, ο Μάρκος κάνει μια κουβέντα με την Ρηνιώ. «Η Αλεξάνδρα ποτέ δεν σκέφτηκε τον εαυτό της. Όσα έκανε ήταν γιατί σε αγαπούσε πολύ. Για να σε σώσει και γιατί ήθελε να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή. Ποτέ δεν σε ξέχασε ή δεν σε έβγαλε από το μυαλό της. Πάντα βαθιά μέσα της ονειρευόταν ότι θα ζούσατε ευτυχισμένοι οι τρεις σας», του εξηγεί κι εκείνος θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την ιστορία με τον Γιωργάκη και θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρα διαφορετικά. Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσονα και τη Μαργέτα ολοένα και φουντώνει. Παράλληλα, η εισαγγελέας καλεί τους παράγοντες της περιοχής σε μια συζήτηση που θα ωφελήσει τον τόπο και θα προφυλάξει τους κατοίκους από τη δριμεία επέλαση των οικοπεδοφάγων.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 20, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου;

Η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει με τον Ιάσονα σπίτι τους. Η Μαργέτα πάλι συνεχίζει θερμά τον προεκλογικό της αγώνα, ενώ ο Κοντογιάννης παραμένει εξαφανισμένος. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι οικοπεδοφάγοι συζητάνε ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Παράσχος και αντίστοιχες σκέψεις κάνουν και οι κομματάρχες για τη Μαργέτα. Και οι δυο τους διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο. Παράλληλα ο Φάνης, ο ανιψιός του Παράσχου, εμφανίζεται ενώπιόν του, όμως εκείνος δείχνει καχύποπτος, ενώ ο Μάρκος, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, λέει τελικά ψέματα στην Ευγενία, πως δεν πιστεύει ότι εκείνη την πυροβόλησε. «Όχι, εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να κάνεις κάτι τέτοιο», επισημαίνει. Ο Ιάσονας με τη σειρά του παρουσιάζει δημόσια την Ουρανία ως δικό του άνθρωπο, εξοργίζοντας τη Μαργέτα.