Ο Γιατρός: "Γίναμε κομμάτια όλοι" - Θρήνησε το twitter με την σκηνή Χαλκιά & Ρηγοπούλου

"Λύγισαν" οι χρήστες....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός:

"Κομμάτια" έγιναν οι τηλεθεατές της σειράς, Ο Γιατρός, το βράδυ της Τρίτης 4/10. Παρακολούθησαν μια πάρα πολύ βαριά συγκινησιακά σκηνή ανάμεσα σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο, όπου ο σύζυγός έφυγε από την ζωή, στο πλευρό της γυναίκας του.

Συγκεκριμένα, ο Βίκτωρας (Τάσος Χαλκιάς) μπορεί να νόμιζε πως θα πάρει εξιτήριο και θα γυρίσει στο σπίτι του, τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο που νοσηλευόταν με την γυναίκα του Βάνα (Ζωή Ρηγοπούλου) να του κρατάει το χέρι και να του τραγουδά.

Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν τόσο συγκινητική, ενώ και οι ηθοποιοί τόσο καλοί, που έκαναν το τηλεοπτικό κοινό να "λυγίσει" και να αποθεώσει τους πρωταγωνιστές.

Η νέα σειρά του ALPHA, σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης και χθες 3/10 κατατρόπωσε τον Σασμό.

Τι γράφτηκε στο twitter για Χαλκιά και Ρηγοπούλου στον Γιατρό

Τα επεισόδια που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα Δευτέρα 9/10 και Τρίτη 10/10

Ο Ανδρέας καταφέρνει να διαβάσει τα email του και βρίσκει κάτι που τον αναγκάζει να παραιτηθεί προκαλώντας σοκ στους συναδέλφους του. Οταν όμως σώζει μια ζωή, η Αννα αρνείται να την κάνει δεκτή!

Ο Ανδρέας προσπαθεί να μπει στο email του αλλά δεν θυμάται τους κωδικούς και ο μόνος τρόπος να ανοίξει τον λογαριασμό είναι να απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας που έχει βάλει: «κάτι καλό που σου κάνει κακό». Ομως, ο Απόστολος προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να μπει στα email του καθώς δεν θεωρεί ότι είναι ακόμα έτοιμος να αντιμετωπίσει κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του: «Πιστεύω δεν είναι ακόμα ώρα να κάνεις κάτι τέτοιο! Νομίζω πρέπει να κάνεις βήμα-βήμα κάθε φορά», τον συμβουλεύει. Παράλληλα, στο νοσοκομείο κάνει εισαγωγή ο αδελφός της Σοφίας, ο Κυριάκος (Ιάσονας Παπαματθαίου) έπειτα από ένα ατύχημα στην αναρρίχηση. Οι σχέσεις των δύο αδελφών δεν είναι και οι καλύτερες, πράγμα που κάνει τη Σοφία πολύ δύσπιστη μαζί του γιατί πιστεύει πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά: «Δεν είμαι σίγουρη αν πράγματι λες την αλήθεια». Ομως, με τη βοήθεια του Ανδρέα ως διαμεσολαβητή, η Σοφία και ο Κυριάκος καταφέρνουν να έρθουν κοντά και να μιλήσουν ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Το τραγικό λάθος του Ανδρέα

Ο Ανδρέας καταφέρνει να μπει στο email του και έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που τον διαλύει και τον κάνει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο. Η κίνησή του αυτή σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία και κυρίως για τη Σοφία που είχε αποφασίσει να του μιλήσει για το παρελθόν τους. Οταν όμως έρχεται στο νοσοκομείο μια παλιά σταρ του ελληνικού κινηματογράφου η οποία δεν δέχεται να την εξετάσει κανένας άλλος εκτός από τον διευθυντή Ανδρέα Βρεττό, η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να του ζητήσει να γυρίσει πίσω άτυπα: «Σε παρακαλώ, κάνε το και μετά φύγε», του λέει. Η Δανάη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα που έχει με τη μητέρα της, έχοντας δίπλα της για στήριγμα τον Δημήτρη.

Ο Ανδρέας δίνει κατά λάθος ένα αποσυρμένο φάρμακο σε μια ασθενή, πράγμα που της προκαλεί επιληπτική κρίση, φέροντας το νοσοκομείο αντιμέτωπο με πιθανές μηνύσεις εκατομμυρίων. Τελικά όμως αυτό το λάθος του Ανδρέα θα καταλήξει να σώσει την ασθενή και να τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Αννα εντυπωσιασμένη από τον τρόπο που ο Ανδρέας χειρίστηκε το όλο θέμα, καταλήγει να μην κάνει δεκτή την παραίτησή του και του ζητάει με κάποιον τρόπο να παραμείνει στο νοσοκομείο: «Ακόμα και έτσι ξέρεις ποιο είναι το σωστό! Εσωσες μια ζωή εκεί που όλα φαίνονταν μαύρα, έτσι δεν δέχομαι την παραίτησή σου! Θα μείνεις, αλλά σε διαφορετικό πόστο», του λέει και ο Μάρκος αναγκάζεται να βρει άλλο τρόπο για να απαλλαγεί απ’ αυτόν.