Το Προξενιό της Ιουλίας (4/10): Ο γάμος της βάφεται με αίμα; Το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA

Τι θα δούμε απόψε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Προξενιό της Ιουλίας (4/10): Ο γάμος της βάφεται με αίμα; Το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA

Το βράδυ της Τετάρτης 4/10, μαζί με το "Ο πρώτος από εμάς" στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο πριν προβληθεί στην τηλεόραση), πρεμιέρα κάνει στον ALPHA και "Το Προξενιό της Ιουλίας", με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 01

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παππούς του Γρηγόρη καταπάτησε και έκλεψε τα βοσκοτόπια του παππού της Ιουλίας. Η προδοσία μιας φίλης και ένα συμβόλαιο από το παρελθόν, που αποκαλύπτει στον πατέρα της Ιουλίας ένας ηλικιωμένος συμβολαιογράφος λίγο πριν πεθάνει, έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να δοκιμάσει ακόμα περισσότερο τη σχέση του ζευγαριού. Με φόντο τον γάμο της ανιψιάς του διοικητή χωροφυλακής της περιοχής Στασινόπουλου, που γίνεται εκείνες τις ημέρες στον Τύρναβο, λάθη και πάθη από το παρελθόν θα έρθουν στο φως, αποκαλύπτοντας σχέσεις που κανείς δεν θέλει να θυμάται. Η ανάγκη του πατέρα να λύσει τη διαμάχη με τρόπο ωφέλιμο και για τις δύο πλευρές, δεν θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Η παλιά έχθρα θα βαφτεί με αίμα.

Τι θα δούμε αύριο (5/10)

Καλοκαίρι 1959. Η είδηση μιας δολοφονίας αναστατώνει την ήσυχη κοινωνία του Τυρνάβου. Ο διοικητής χωροφυλακής Κωστής Στασινόπουλος αρχίζει μια σειρά από ανακρίσεις, μέσα σε έναν κύκλο ανθρώπων που έχει στο κέντρο του το παράνομο ζευγάρι. Ανακαλύπτοντας πολύ σύντομα την ερωτική σχέση του Γρηγόρη με την Ιουλία, η οποία εμποδίζει την αποκάλυψη στοιχείων της δολοφονίας, ο Στασινόπουλος διευρύνει τον αριθμό των υπόπτων και εκμεταλλεύεται κάθε δυνατή πληροφορία από το παρελθόν, προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη. Ο φόνος, όμως, φέρνει στον Τύρναβο και τον κουμπάρο του Στασινόπουλου, Γιωργίκη Προβιό, μεγαλογαιοκτήμονα της Λάρισας, που έχει μαγευτεί από την πανέμορφη Ιουλία. Αλλά οπλίζει και το χέρι του Ρήγα, του οξύθυμου αδελφού της, που αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του.