Η Μάγισσα: «Επιτέλους!» - Ξεσηκώθηκε ολόκληρο το twitter με το φιλί & την εξομολόγηση του Μάρκου στην Θεοφανώ

Μοναδικά σχόλια από τους χρήστες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Επιτέλους!» - Ξεσηκώθηκε ολόκληρο το twitter με το φιλί & την εξομολόγηση του Μάρκου στην Θεοφανώ

Η Μάγισσα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο απέκτησε φανατικό κοινό με τα σχόλια στο twitter την ώρα, που προβάλλεται το επεισόδιο να είναι μοναδικά, όπως αυτά, που έγινα το βράδυ της Τετάρτης (4/10).

Πιο αναλυτικά, ο Μάρκος και η Θεοφανώ ήρθαν πάρα πολύ κοντά, εκείνος της έκανε ερωτική εξομολόγηση και στη συνέχεια ακολούθησε μια σκηνή πάθους ανάμεσα στους δύο ήρωες, που το κοινό τόσο πολύ αγαπάει (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι αντιδράσεις στο twitter για την εξομολόγηση του Μάρκου στη Θεοφανώ στην Μάγισσα

Ο Τζανής προσπαθεί να σκοτώσει τον Μάρκο

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι σχέσεις του Μάρκου και του Τζανή καθώς η κόντρα των δύο ετεροθαλών αδελφών φτάνει στα άκρα και κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει όλο αυτό! Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Μάγισσα, είχαμε δει πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο και τον Τζανή και ο λόγος φυσικά είναι πως ο πρώτος είναι εκείνος που θα αναλάβει τα ηνία της οικογένειας Λάσκαρη, παρόλο που ο δεύτερος είναι ο νόμιμος γιος του Μιχαήλ και της Δαμιανής.

Μάλιστα η τελευταία, προσπαθώντας να εξασφαλίσει στον γιο της όλα όσα του αναλογούν, ζητάει από τον άντρα της να δώσει κάποια καθήκοντα και ο Μιχαήλ το κάνει, αλλά αυτό προκαλεί την οργή του Μάρκου. Μέσα σε όλα η έρευνα του Αντρέι για το ποιος σκότωσε το μωρό, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το φονικό έγινε από κάποιον μέσα στο κάστρο και τινάζει την κόντρα των δύο αδελφών στον αέρα. Ο ένας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει δολοφόνος μέσα στην οικογένειά τους, ενώ ο άλλος πως ο θάνατος του μωρού θα εξασφάλιζε μελλοντικά κάποιους. Ο Τζανής θυμώνει με τον Μάρκο και ο καβγάς ανάμεσα στα αδέλφια δεν αργεί να ξεσπάσει, αλλά ο Μιχαήλ φροντίζει να ηρεμήσει με τον τρόπο του τα πνεύματα.

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiViSirial

Ο Τζανής αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά η Μεταξία προσπαθεί να αποτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί: «Είμαι σχεδόν σίγουρη πως ο αδελφός σου θέλει να παντρευτεί για να σου πάρει όλα τα προνόμια! Ηδη του έχει δώσει πολλά ο πατέρας σου μετά τον γάμο κι αν αποκτήσουν γιο θα του δώσει ακόμα περισσότερα», λέει στον Μάρκο και εκείνος αρχίζει να σκέφτεται πως η θέση του κινδυνεύει. Οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο του Τζανή έχουν αρχίσει και η Μεταξία καταρρακώνεται από αυτό, καθώς ξέρει πως θα χάσει μαζί με τον Μάρκο όσα τους αναλογούν. Ομως, δεν είναι μόνο αυτό που την ενοχλεί καθώς παράλληλα αισθάνεται πράγματα για τον αδελφό του άντρα της και η απόφασή του να παντρευτεί την καταρρακώνει.

Δείτε επίσης: Μάγισσα: «Δεν αντέχω άλλο!» - Αυτό είναι το τραγικό μυστικό της Θεοφανώς

Ο Μιχαήλ δίνει κι άλλες αρμοδιότητες στον Τζανή και ο Μάρκος νιώθει ριγμένος από τα σχέδια του πατέρα του: «Αυτά όλα τα είχα αναλάβει εγώ, έχεις κάποιο παράπονο από εμένα, πατέρα», τον ρωτάει και εκείνος του απαντάει: «Μάρκο αγόρι μου, αυτό αποφάσισα και έτσι θα γίνει». Την ίδια ώρα, η Δαμιανή που θέλει να «ξεφορτωθεί» την Αναστασία, τη διώχνει και ο Μάρκος βγαίνει εκτός εαυτού: «Γιατί έδιωξες τη μητέρα μου; Με ποιο δικαίωμα το έκανες αυτό;», τη ρωτάει και ο Τζανής που βλέπει τη σκηνή, αντιδράει: «Μάρκο, μάζεψε τα λόγια σου και πρόσεχε πώς μιλάς στη μάνα μου», του λέει. «Εσύ να μην ανακατεύεσαι, κάνε πίσω», του λέει ο Μάρκος και τότε ο Τζανής θυμώνει και βγάζει το μαχαίρι, έτοιμος να σκοτώσει τον Μάρκο. Ομως ούτε ο τελευταίος μένει με σταυρωμένα τα χέρια και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με τη Δαμιανή να προσπαθεί να τους χωρίσει.

Νέα κόντρα για Μιχαήλ & Σπήλιο

Η Μάγισσα: «Με ποιο δικαίωμα το έκανες αυτό;» - Ο Τζανής προσπαθεί να σκοτώσει τον Μάρκο!

Ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του, με την ελπίδα να βρει τον χαμένο θησαυρό, την ώρα που ο Μιχαήλ προτείνει στον Σπήλιο να σταματήσει το κούρσεμα! Μια πρόταση που είναι ικανή να ξυπνήσει την παλιά τους βεντέτα καθώς προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη. Μόνο που οι δύο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. «Αρχίζουμε νέο πόλεμο», λέει ο Μιχαήλ στον Κανέλλο, ο οποίος τον προειδοποιεί:

«Επρεπε να το περιμένεις ότι θα αντιδράσει έτσι, πάρ’ το πίσω γιατί θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα», αλλά εκείνος μένει αμετάπειστος στα σχέδιά του και ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους. Οταν όμως φτάνει εκεί, δεν έχει την υποδοχή που περίμενε καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια. Μάλιστα στο συμβούλιο των καπεταναίων ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στην κόψη.