Ο πρώτος από εμάς: Θέμα συζήτησης ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης - Ποικίλα σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα της σειράς

Προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στον ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς: Θέμα συζήτησης ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης - Ποικίλα σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα της σειράς

Ημέρα πρεμιέρας ήταν το βράδυ της Τετάρτης (4/10) για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, ''Ο πρώτος από εμάς'' με το twitter να κάνει κάτι παραπάνω από πανικό κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Να θυμίσουμε εδώ, πως το σίριαλ αφορά στις διαφορές έξι φίλων, που είναι ενωμένοι σαν γροθιά και έχουν δώσει την υπόσχεση πως δεν θα τους χωρίσει τίποτα. Η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους έξι φίλους. Η απρόσμενη λιποθυμία του Aλκη θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον πιο μεγάλο φόβο τους, καθώς οι προβλέψεις των γιατρών για την υγεία του μοιάζουν δυσοίωνες.

Ο Aλκης (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) αποφασίζει λοιπόν να τρέξει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του, απολαμβάνοντας την κάθε του στιγμή, με συνοδοιπόρους τους αγαπημένους του φίλους. Η παρέα, πιο ενωμένη από ποτέ, ετοιμάζεται για έναν «μαραθώνιο» που θα αλλάξει τις ζωές όλων.

Τα σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα της σειράς ''Ο πρώτος από εμάς''

Πέμπτη 5/10 Επεισόδιο 2

Η Eλσα, η κόρη του Aλκη, φτάνει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της και περιμένει να βρει τον Aλκη στο σπίτι. Εκείνος όμως, που βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, δεν έχει ακούσει τα μηνύματά της και δεν γνωρίζει για την άφιξή τους. Ο Φίλιππος δεν θα πει όχι σε ένα αναπάντεχο φλερτ, η ξαφνική παρουσία όμως της γυναίκας του θα το ανατρέψει. Η Κάτια βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του Αλκη και παραμελεί τον μέλλοντα άντρα της ο οποίος αρχίζει να ανησυχεί για τη συμπεριφορά της. Ο Αλκης τρομοκρατείται με τα κακά νέα για την υγεία του. Πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα και φοβάται πως θα αφήσει την κόρη του χωρίς πατέρα. Η Σοφία πάλι για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πως δεν κάνει τίποτα για τον εαυτό της και κάνει το λάθος να το μοιραστεί με τον σύζυγό της, τον Κοσμά, ενώ η Ελσα βρίσκει τις εξετάσεις του πατέρα της στο σπίτι. Στο μεταξύ η Κάτια νιώθει μπερδεμένη αφού όλα δείχνουν πως η σχέση της με τον Αλκη είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νόμιζε μέχρι τώρα.

Παρασκευή 6/10 Επεισόδιο 03

Ο Έβαν αρχίζει να ενοχλείται από την αναβολή του γάμου και νιώθει να απειλείται από τους φίλους της Κάτιας και ειδικά από τον Άλκη. Ο Φίλιππος είναι σε απόγνωση, δεν αντέχει άλλο να κρατάει κρυφό το μυστικό από τους φίλους του, δεν ξέρει όμως πώς θα αντιδράσουν όταν το μάθουν. Η γυναίκα του Φίλιππου είναι πια σίγουρη ότι την απατάει και φτάνει απρόσκλητη στο γραφείο του θέλοντας να τον αιφνιδιάσει. Ο Νικόλας και η Έλενα έρχονται πολύ κοντά και συνειδητοποιούν πως η φιλία τους έχει πάρει πια άλλο δρόμο. Η Κάτια νιώθει μπερδεμένη, η αναβολή του γάμου της την έχει βάλει σε σκέψεις ενώ όλα δείχνουν πως η σχέση της με τον Άλκη είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νόμιζε μέχρι τώρα. Η Έλσα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν κατά λάθος κρυφακούει τον πατέρα της να μιλάει στους φίλους του...Πώς θα αντιδράσει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκινεί ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Με έσωσε από την κατήφεια και την κατάθλιψη της καραντίνας»

Ο Πρώτος από εμάς (13/10): Ο Φίλιππος αφήνει τη γυναίκα και τα παιδιά του και συγκατοικεί με τον Αλέξη

Ο Πρώτος από Εμάς (11/10): Ο Άλκης και η Έλσα σε μια απόδραση στην εξοχή

Ο πρωτος από εμας: Η σοκαριστική σκηνή του φιλιού ανάμεσα σε Μάριο Αθανασίου - Αντώνη Γιαννάκου

Ο πρώτος από εμάς: Εκείνος ετοιμάζει τον γάμο τους κι εκείνη "καίγεται" για τον Άλκη - Τα τρυφερά τετ α τετ της Κάτιας και του Άλκη φέρνουν αναστάτωση

Ο πρώτος από εμάς (5/10): Ο Άλκης τρομοκρατείται με τα κακά νέα για την υγεία του

Το Προξενιό της Ιουλίας: Χαλασμός στο twitter με την πρεμιέρα - Αποθέωσαν Μουτάφη, Ξυγκόρου και Μελέτη

Θα παίζει απέναντι από ''Σασμο'' και ''Γη της ελιάς'' - Η αποστομωτική απάντηση της Οικονομάκου για τον ανταγωνισμό

Ο πρώτος από εμάς: Καθηλωτικό το trailer της καινούριας σειράς του ΑΝΤ1