Το Προξενιό της Ιουλίας: Χαλασμός στο twitter με την πρεμιέρα - Αποθέωσαν Μουτάφη, Ξυγκόρου και Μελέτη

Καταιγισμός μηνυμάτων!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Προξενιό της Ιουλίας: Χαλασμός στο twitter με την πρεμιέρα - Αποθέωσαν Μουτάφη, Ξυγκόρου και Μελέτη

Η ολοκαίνουρια σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 4/10 και φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά απέναντι στον ανταγωνισμό).

Μάλιστα, τα σχόλια στο twitter ήταν καταιγιστικά, με το κοινό να αποθεώνει έναν έναν τους πρωταγωνιστές από την Ελισάβετ Μουτάφη, την Ευγενία Ξυγκόρου, την Άννα Μάσχα ως τον Μελέτη Ηλία. Οι ερμηνείες, οι σχέσεις των πρωταγωνιστών, τα σκηνικά και η όλη υπόθεση κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να ξεκλέψουν λίγο από τον χρόνο των υπόλοιπων σίριαλ που παίζονται την ίδια ώρα.

Οι αντιδράσεις στο twitter στην πρεμιέρα του Προξενιού της Ιουλίας

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά (5/10)

Επεισόδιο 2

Καλοκαίρι 1959. Η είδηση μιας δολοφονίας αναστατώνει την ήσυχη κοινωνία του Τυρνάβου. Ο διοικητής χωροφυλακής Κωστής Στασινόπουλος αρχίζει μια σειρά από ανακρίσεις, μέσα σε έναν κύκλο ανθρώπων που έχει στο κέντρο του το παράνομο ζευγάρι. Ανακαλύπτοντας πολύ σύντομα την ερωτική σχέση του Γρηγόρη με την Ιουλία, η οποία εμποδίζει την αποκάλυψη στοιχείων της δολοφονίας, ο Στασινόπουλος διευρύνει τον αριθμό των υπόπτων και εκμεταλλεύεται κάθε δυνατή πληροφορία από το παρελθόν, προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη. Ο φόνος, όμως, φέρνει στον Τύρναβο και τον κουμπάρο του Στασινόπουλου, Γιωργίκη Προβιό, μεγαλογαιοκτήμονα της Λάρισας, που έχει μαγευτεί από την πανέμορφη Ιουλία. Αλλά οπλίζει και το χέρι του Ρήγα, του οξύθυμου αδελφού της, που αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του.