Σασμός: «Πράγμα άλλο δεν ποθούμε» - Πανζουρλισμός στο Twitter με το χθεσινό 5/10 επεισόδιο

Χαρές, γάμοι, επιστροφές και γλέντια

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Σασμός: «Πράγμα άλλο δεν ποθούμε» - Πανζουρλισμός στο Twitter με το χθεσινό 5/10 επεισόδιο

Η τηλεοπτική σειρά "Σασμός", που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA σημειώνει επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, δε, είδαμε δύο πολύ ευτυχή γεγονότα για τους Σταματάκηδες, τα οποία το Twitter έσπευσε να σχολιάσει.

Τι έγραψε το Twitter για τις χαρές των Σταματάκηδων

Ο Σασμός πλέον είναι μονόδρομος και για τις δύο οικογένειες των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, αλλά και για το εσωτερικό της πρώτης οικογένειας. Στο επεισόδιο της Πέμπτης παρακολουθήσαμε την Καλλιόπη να ρίχνει νερό στο κρασί της και να αποδέχεται πλέον την αγάπη του Αστέρη με την Αργυρώ. Το νεαρό ζευγάρι πήγε στην Καπετάνισσα να ανακοινώσει την επιθυμία του να παντρευτεί και να πάρει το όνομα του πατέρα του ο μικρός τους γιος. Αν και στην αρχή της σκηνής η γυναίκα παρακολουθεί αμίλητη τι της λένε τα παιδιά, στη συνέχεια η Καλλιόπη τους δίνει την ευχή της. Βέβαια, η χαρά δεν περιορίστηκε μόνο στο σόι του γαμπρού. Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, οργίασε με το συγκεκριμένο γεγονός, αφού ήταν κάτι το οποίο προσμένει από τον πρώτο κύκλο επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Η Θοδώρα πεθαίνει!

Δείτε παρακάτω τι γράφτηκε στο αγαπημένο μέσο για το πρώτο γεγονός:

Στη συνέχεια, το δεύτερο ευτυχές γεγονός, το οποίο είδαμε ήταν η συμφιλίωση του Νικηφόρου με τον πατέρα του, το Μαθιό. Ο νεαρός είχε πληροφορηθεί ότι αυτός που νόμιζε τόσα χρόνια για πατέρα του δολοφονήθηκε από τον "θείο" κάτι που τον είχε εξοργίσει. Παρόλα αυτά, η αποκάλυψη ότι αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας τον έκανε να ξαναδεί τα πράγματα από μία άλλη οπτική και τελικά να τον συγχωρέσει και να τα βρουν μεταξύ τους. Αυτό ήταν ακόμη ένα γεγονός που κατενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και το οποίο έτρεξε να το δείξει στο Twitter.

Δείτε παρακάτω το δεύτερο γεγονός που έκανε όλο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να παραληρεί από χαρά: