Έρωτας Φυγάς (6/10): Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν της Ουρανίας - «Να σας συστήσω...»

Τι θα δούμε απόψε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (6/10): Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν της Ουρανίας - «Να σας συστήσω...»

Η ιστορία της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, ξετυλίγεται καθημερινά στις οθόνες των τηλεθεατών. Το βράδυ της Παρασκευής 6/10 ακολουθεί το τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας και επικρατεί μία αναστάτωση, ιδιαίτερα για την Ουρανία.

Τι θα δούμε απόψε (6/10) στον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 21

Ο Ιάσωνας και η Μαργέτα έχουν έναν δημόσιο, έντονο τσακωμό και η ίδια του δίνει τις ευχές της ώστε να θεωρεί την Ουρανία ως νέα του μητέρα του από εδώ και πέρα. Τα στόματα στην περιοχή σιγά-σιγά ανοίγουν και το παρέλθουν της Ουρανίας έρχεται στο φως. Ο Φάνης, συστήνεται στην οικογένεια του Παράσχου και καλοβλέπει την Ευγενία. Η Νότα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και πως η άφιξη του θα τους δημιουργήσει προβλήματα. Όσο η Αρετή και ο Μελέτης έρχονται πιο κοντά, ο Ιάσωνας προτείνει στη Φωτεινή, που σκέφτεται να φύγει τώρα που ο Κοντογιάννης αγνοείται, να του πουλήσει το σπίτι της για να μετακομίσει εκεί με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία.

Δείτε επίσης: «Με βάφτισαν...» - Το πραγματικό όνομα και ο σύζυγος της Αλεξάνδρας από τον Έρωτα Φυγά

Αποκλειστικό: Νεκρή η Μαργέτα!

Ο Στέφανος κάνει για δεύτερη φορά πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαργέτα και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει εμπόδιο στον ανεκπλήρωτο έρωτά τους. Όμως η μοίρα έχει αλλά γραμμένα και αντί για γάμο, οι προσκεκλημένοι θα βρεθούν… σε κηδεία. Αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ της σειράς, Έρωτας Φυγάς.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλλη/TiVi Σήριαλ

Η Μαργέτα νιώθει πλέον ότι η ζωή αρχίζει να της χαμογελά αφού με την Αλεξάνδρα είναι σαν πραγματική μάνα και κόρη κι έχει στο πλευρό της τον γιο της Ιάσονα, τα εγγόνια της, αλλά κυρίως τον άνθρωπο με τον οποίο είναι ερωτευμένη από κοριτσάκι, τον Στέφανο. Αν και οι δυο τους πέρασαν πολλές δοκιμασίες και η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, δεν ήταν δυνατόν να σβήσει. Ετσι ο Στέφανος, παραμερίζοντας το παρελθόν, επανέρχεται για μια ακόμη φορά και της κάνει πρόταση γάμου: «Μαργέτα, ξέρεις ότι πάντοτε στην καρδιά μου είχα εσένα. Ο,τι κι αν έγινε ας το αφήσουμε πίσω. Τι λες να ολοκληρώσουμε αυτό που την πρώτη φορά αφήσαμε στη μέση; Θέλεις ακόμα να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει. «Είναι το μόνο που θέλω», του απαντάει εκείνη και πέφτει την αγκαλιά του. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και την επόμενη μέρα ανακοινώνει τα ευχάριστα στους οικείους του. Αυτή τη φορά δεν έχουν αντίρρηση γι’ αυτόν τον γάμο και οι προετοιμασίες αρχίζουν. Ολοι εκτός από τη Νότα.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα θάνατος

Δείτε επίσης: Σπαραγμός στον Έρωτα Φυγά - Το μωρό της Αλεξάνδρας αυτοπυροβολείται