Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας παραιτείται - Προκαλεί επιληπτική κρίση σε ασθενή

Οι εβδομαδιαίες (9-10/10) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας παραιτείται -  Προκαλεί επιληπτική κρίση σε ασθενή

Δύο νέα επεισόδια της νέας αγαπημένης σειράς του ALPHA, Ο Γιατρός, έρχονται αυτή τη βδομάδα. Ο Ανδρέας καταφέρνει να διαβάσει τα email του και βρίσκει κάτι που τον αναγκάζει να παραιτηθεί προκαλώντας σοκ στους συναδέλφους του. Οταν όμως σώζει μια ζωή, η Αννα αρνείται να την κάνει δεκτή!

Οι εβδομαδιαίες (9-10/10) εξελίξεις του Γιατρού

Δευτέρα 9/10 Επεισόδιο 4

Ο Ανδρέας προσπαθεί να μπει στο email του αλλά δεν θυμάται τους κωδικούς και ο μόνος τρόπος να ανοίξει τον λογαριασμό είναι να απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας που έχει βάλει: «κάτι καλό που σου κάνει κακό». Ομως, ο Απόστολος προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να μπει στα email του καθώς δεν θεωρεί ότι είναι ακόμα έτοιμος να αντιμετωπίσει κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του: «Πιστεύω δεν είναι ακόμα ώρα να κάνεις κάτι τέτοιο! Νομίζω πρέπει να κάνεις βήμα-βήμα κάθε φορά», τον συμβουλεύει. Παράλληλα, στο νοσοκομείο κάνει εισαγωγή ο αδελφός της Σοφίας, ο Κυριάκος (Ιάσονας Παπαματθαίου) έπειτα από ένα ατύχημα στην αναρρίχηση. Οι σχέσεις των δύο αδελφών δεν είναι και οι καλύτερες, πράγμα που κάνει τη Σοφία πολύ δύσπιστη μαζί του γιατί πιστεύει πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά: «Δεν είμαι σίγουρη αν πράγματι λες την αλήθεια». Ομως, με τη βοήθεια του Ανδρέα ως διαμεσολαβητή, η Σοφία και ο Κυριάκος καταφέρνουν να έρθουν κοντά και να μιλήσουν ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Τρίτη 10/10 Επεισόδιο 05

Ο Ανδρέας καταφέρνει να μπει στο email του και έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που τον διαλύει και τον κάνει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο. Η κίνησή του αυτή σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία και κυρίως για τη Σοφία που είχε αποφασίσει να του μιλήσει για το παρελθόν τους. Οταν όμως έρχεται στο νοσοκομείο μια παλιά σταρ του ελληνικού κινηματογράφου η οποία δεν δέχεται να την εξετάσει κανένας άλλος εκτός από τον διευθυντή Ανδρέα Βρεττό, η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να του ζητήσει να γυρίσει πίσω άτυπα: «Σε παρακαλώ, κάνε το και μετά φύγε», του λέει. Η Δανάη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα που έχει με τη μητέρα της, έχοντας δίπλα της για στήριγμα τον Δημήτρη. Ο Ανδρέας δίνει κατά λάθος ένα αποσυρμένο φάρμακο σε μια ασθενή, πράγμα που της προκαλεί επιληπτική κρίση, φέροντας το νοσοκομείο αντιμέτωπο με πιθανές μηνύσεις εκατομμυρίων. Τελικά όμως αυτό το λάθος του Ανδρέα θα καταλήξει να σώσει την ασθενή και να τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Αννα εντυπωσιασμένη από τον τρόπο που ο Ανδρέας χειρίστηκε το όλο θέμα, καταλήγει να μην κάνει δεκτή την παραίτησή του και του ζητάει με κάποιον τρόπο να παραμείνει στο νοσοκομείο: «Ακόμα και έτσι ξέρεις ποιο είναι το σωστό! Εσωσες μια ζωή εκεί που όλα φαίνονταν μαύρα, έτσι δεν δέχομαι την παραίτησή σου! Θα μείνεις, αλλά σε διαφορετικό πόστο», του λέει και ο Μάρκος αναγκάζεται να βρει άλλο τρόπο για να απαλλαγεί απ’ αυτόν.

Δείτε επίσης: «Υπάρχει μία συγκεκριμένη στιγμή πέρα από την...» - Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλάει για το ρόλο του στη νέα σειρά του ALPHA

GUESTS:

Αντριάνα Αντρέοβιτς (Μάγδα), Ναταλία Καλημερατζή (Βίκυ), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπάμπης), Μαριέλα Δουμπού (Φανή), Καίτη Ιμπροχώρη (Μπέτυ), Περικλής Αλμπάνης (Προκόπης)