Η Μάγισσα: «Εχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια! Πρέπει να της πεις για το τέρας που την έφερε στον κόσμο» - Το παρελθόν "χτυπά" τη Θεοφανώ

Οι εβδομαδιαίες (9-11/10) εξελίξεις της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Εχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια! Πρέπει να της πεις για το τέρας που την έφερε στον κόσμο» - Το παρελθόν

Η Μάγισσα έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ΑΝΤ1, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα συμβεί στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται. Ο Αντρέι αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει την υπόθεση με τον φόνο του βρέφους, ενώ η Θεοφανώ μαθαίνει συγκλονιστικά πράγματα για το παρελθόν της και κυρίως για τη μητέρα της. Ανακαλύπτει πως τελικά όλα έχουν μια εξήγηση αλλά ένα νέο όραμα θα αλλάξει ξανά τα δεδομένα.

Οι εβδομαδιαίες (9-11/10) εξελίξεις της Μάγισσας

Δευτέρα 9/10 Επεισόδιο 8

Ο Αντρέι, αφότου βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο για τον δολοφόνο του μωρού, στη συνέχεια αναλαμβάνει τις έρευνες για να ξεδιαλύνει την υπόθεση ύστερα από εντολή του Μιχαήλ: «Θέλω να αναλάβεις να βρεις τον δολοφόνο του εγγονού μου! Είσαι αρκετά ικανός και πιστεύω μπορείς να καταφέρεις να βρει την άκρη», του λέει και εκείνος ξεκινά αμέσως τις έρευνες. Αρχικά οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο, ο οποίος καταφέρνει να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ενώ ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό, με τη Θεοφανώ να του τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του αδελφού του Τζανέτου φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ: «Είμαι σίγουρος ότι τα κόκαλα αυτά ανήκουν στον αδελφό μας», του λέει και εκείνος αντιδρά και δεν το δέχεται: «Μου φαίνεται έπινες πάλι χθες και το μυαλό σου έχει θολώσει! Τι είναι αυτά που μου λες; Τι δουλειά έχει να είναι του αδελφού μας τα κόκαλα αυτά;». Ο Κανέλλος όμως επιμένει και ξεσπάει άγριος καβγάς ανάμεσά τους: «Πάντα πίστευα πως είχες σχέση με τον χαμό του, ήξερες πως θα αναλάμβανε εκείνος τα πάντα και κοίταξες να τον εξαφανίσεις! Ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε», λέει ο Κανέλλος και ο Μιχαήλ του εφιστά την προσοχή: «Πρόσεχε τα λόγια σου, Κανέλλο! Με εξοργίζεις». Ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει με την ανεύρεση του θησαυρού.

Τρίτη 10/10 Επεισόδιο 9

Ο Μιχαήλ καλεί την Αγάθη στο γραφείο του: «Πριν από 15 χρόνια μας είχες φέρει τη Θεοφανώ. Ηξερες γι’ αυτά τα οράματα που έχει;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει πως δεν γνώριζε το παραμικρό και τότε εκείνος την προειδοποιεί: «Μόνο εγώ με τον Μάρκο γνωρίζουμε την αλήθεια και έτσι να παραμείνει». Παράλληλα, η Αγάθη είναι ταραγμένη που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά που ζούσε η μητέρα της και ο Μανόλης την προτρέπει να της πει την αλήθεια: «Εχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια!

Πρέπει να της πεις για το τέρας που την έφερε στον κόσμο», της λέει και έτσι αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια για το τραγικό μυστικό από το παρελθόν που τη στοιχειώνει. «Ηρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια για το παρελθόν σου! Τα οράματα που βλέπεις έχουν μια εξήγηση γιατί η μητέρα σου ήταν μάγισσα», της λένε και εκείνη σοκάρεται και φυσικά θέλει να μάθει κι άλλες πληροφορίες για τη μητέρα της, ειδικά όταν μαθαίνει πως θεωρήθηκε υπεύθυνη για τον χαμό ενός βρέφους! Αυτό τρομάζει τη Θεοφανώ καθώς βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται και αποφασίζει να μάθει τι απέγινε η μητέρα της. Ομως, ένα νέο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα.

Δείτε επίσης: Τέλος από τη σειρά με συνοπτικές διαδικασίες - Η ηθοποιός που φεύγει από τη ''Μάγισσα''

Τετάρτη 11/10 Επεισόδιο 10

Ο Μάρκος την πιέζει να του μιλήσει για το όραμα που είδε: «Είδα όλους τους Λασκαραίους στα αίματα, κάτι κακό θα συμβεί», του λέει. Η Θεοφανώ με τη βοήθεια του Φρίξου, ξεκινά ν’ ανακαλύψει τι σήμαινε το όραμα που είχε, ενώ η Πολυξένη αρχίζει να την υποψιάζεται...

Από τις έρευνες που συνεχίζει και κάνει ο Αντρέι σχετικά με τον φόνο του μωρού, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσά μας», λέει και ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται μεταξύ τους. «Αυτή η δούλα το έχει κάνει και το ξέρουμε όλοι», λέει ο Τζανής, αλλά ο Μάρκος διαφωνεί και τσακώνεται μαζί του: «Βούλωσέ το! Ξέρουμε καλά όλοι πως η Θεοφανώ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, έχει λήξει αυτή η ιστορία». Από την άλλη, στον πύργο των Γερακάρηδων ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα.

Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μια απόφαση που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή, αλλά εκείνος δεν αντιδρά όπως πίστευε πως θα έκανε. «Γιατί ανακατεύεσαι στη ζωή μου και στην οικογένειά μου; Τι δουλειά είχες να κάνεις κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη μου;», της φωνάζει και εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Για το καλό σου το έκανα, για να αναλάβεις κι εσύ καθήκοντα». Η συμπεριφορά του Κανέλλου προβληματίζει όλο και περισσότερο τον Αντρέι, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη σημαντική αποστολή που του ανέθεσαν από την Φιλική Εταιρεία.