Το Ναυάγιο (9/10): Λίγο πριν την τραγωδία στη θάλασσα, βρίσκουν το πτώμα του θαμμένο στο βουνό...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (9/10): Λίγο πριν την τραγωδία στη θάλασσα, βρίσκουν το πτώμα του θαμμένο στο βουνό...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στην σειρά Το Ναυάγιο του MEGA, όπως δείχνουν τα νέα επεισόδια (δείτε τα εδώ πρώτοι από όλους). Απόψε 9/10 μάλιστα, έρχονται τα πάνω κάτω...

Οι σημερινές 9/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 5

Οι επιβάτες έχουν ανέβει στο πλοίο και περιεργάζονται το εσωτερικό του, ενώ ο καπετάνιος είναι ανήσυχος. «Γιατί δεν ξεκινάμε;», τον ρωτάει ο Μιχάλης Αργυράκης, ένας από τους μηχανικούς του «Φοίνιξ» και εκείνος εξηγεί πως περιμένουν ένα φορτηγό για επιβίβαση που έχει καθυστερήσει στον δρόμο. Η Ειρήνη έχει και εκείνη ανέβει με τη σειρά της στο πλοίο αλλά δεν νιώθει καθόλου καλά με αυτό αφού ο φόβος της απέναντι στο νερό αρχίζει να φουντώνει ξανά λόγω της κακής εμπειρίας που είχε στο παρελθόν. Τελικά, αφήνει τη λογική να υπερισχύσει, λέει στον εαυτό της ότι μπορεί να τα καταφέρει και σκέφτεται μόνο το τέλος του ταξιδιού που θα την οδηγήσει στην Αθήνα. Ο

Πέτρος έχοντας επίσης ανέβει στο πλοίο, κοιτάζει το νησί του από μακριά και νιώθει πως η αστυνομία δεν θα καταφέρει να τον βρει ποτέ. Η γνωριμία του με τον Αντώνη θα τον κάνει να ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα το έγκλημα που διέπραξε μόλις λίγες ώρες πριν.

«Ο πατέρας σου δεν μιλιέται από τη στενοχώρια του. Μην το κάνεις, Λίνα, μη φύγεις. Οχι τώρα τουλάχιστον, πριν μιλήσεις μαζί του. Ξέρεις την αδυναμία που σου έχει, συζήτησε μαζί του, άκουσε τι έχει να σου πει», λέει στη Λίνα ο Δημήτρης, ένας συνεργάτης του πατέρα της, αλλά εκείνη έχει πάρει τις αποφάσεις της. Του ανακοινώνει απλά ότι δεν θα κατέβει από το πλοίο και φεύγει απογοητευμένος.

Ο Κυριάκος πετάει από τη χαρά του που πρόλαβε το πλοίο, ενώ ο Βασίλης και η Ασημίνα βλέπουν τον γάμο τους να κρέμεται από μια κλωστή. «Με αδικείς, Βασίλη. Οταν πιάσουμε λιμάνι θα δεις που όλα είναι στη φαντασία σου. Μόνο... μην το κάνεις τώρα αυτό, πριν το ταξίδι, μη με απομονώνεις», του λέει. Εκείνος την αφήνει μόνη στην καμπίνα τους και βγαίνει στη γέφυρα για να πάρει αέρα και να σκεφτεί με καθαρό μυαλό. Πάνω στο βουνό, ένας βοσκός ανακαλύπτει το πτώμα του Γιάννη θαμμένο στην ερημιά.