Οι Πανθέοι (9/10): Ο Κίτσος παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος με τη Μάρμω

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (9/10): Ο Κίτσος παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος με τη Μάρμω

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στο σημερινό επεισόδιο (9/10) της σειράς Οι Πανθέοι που προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι σημερινές 9/10 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 15

Ο Κίτσος παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος με τη Μάρμω, αλλά την αποφεύγει προκαλώντας της έκπληξη. Την ίδια ώρα, η δολοφονία του συμβολαιογράφου από τον Μαρμάρη που φοβάται μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, προκαλεί φόβο στους Πανθέους και κυρίως στον Ισίδωρο.

Ο Κίτσος δεν καταφέρνει να μείνει μακριά από τη Μάρμω και όσο έρχεται σε επαφή μαζί της τόσο τα συναισθήματα του για εκείνη ολοένα και φουντώνουν. Μάλιστα ο Τέλης έχει καταλάβει πως κάτι τρέχει με τον φίλο του και ο Κίτσος του αποκαλύπτει την αλήθεια: «Είμαι ερωτευμένος μαζί της», του ομολογεί και ο Τέλης σοκάρεται. «Εχεις τρελαθεί; Είναι η γυναίκα του θείου σου, πού πας να μπλέξεις; Τέλειωσέ το όσο είναι ακόμα νωρίς», τον συμβουλεύει.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας που νιώθει άσχημα για όσα περνάει η γυναίκα του εξαιτίας της οικογένειάς του, προσπαθεί να την κάνει να νιώσει όμορφα. Εκείνη του λέει πως δεν έχει αλλάξει κάτι και είναι ευτυχισμένη δίπλα του. Ο Φάνης δέχεται να συνεργαστεί με τον Στάθη, αλλά υπό όρους που ο ανιψιός του αναγκάζεται να δεχτεί. Ομως, η Μερόπη έχει αμφιβολίες για τη συνεργασία ανάμεσα στον γιο και τον αδελφό της: «Δεν συμφωνώ με τη συνεργασία σου με τον Φάνη. Ξεχνάς μάλλον πώς μας έχουν φερθεί όλοι τους κι εσύ πας να κάνεις κάτι με τους Πανθέους! Σε παρακαλώ πολύ να μη δεχτείς», του λέει.

Η συνάντηση του Μαρμάρη και του Ισίδωρου με τον Οικονόμου αναβάλλεται τελευταία στιγμή επειδή ένας πιτσιρικάς κλέβει το πορτοφόλι τού Μαρμάρη. Μόνο που αυτό ήταν ένα στημένο σκηνικό από τον Μαρμάρη που θέλει να κερδίζει χρόνο για να βρει τον τρόπο να μην τον αναγνωρίσει ο Οικονόμου και αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα.