Έρωτας Φυγάς (10/10): «Αυτή πυροβόλησε την Αλεξάνδρα! Θα σας κάνω να το μετανιώσετε πικρά»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (10/10): «Αυτή πυροβόλησε την Αλεξάνδρα! Θα σας κάνω να το μετανιώσετε πικρά»

Η προσπάθεια της Ουρανίας να προσεγγίσει φιλικά την Αλεξάνδρα αποτελεί μια νέα απειλή για τη Μαργέτα, η οποία ανησυχεί για τις πραγματικές προθέσεις αυτής της γυναίκας και οι εξελίξεις απόψε 10/10 στην σειρά, Έρωτας Φυγάς είναι καθηλωτικές.

Οι σημερινές 10/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 23

Η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Ρηνιώ την αλήθεια γύρω από τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας, μεταφέροντας όσα η ίδια άκουσε από τα χείλη της Νότας και της Ευγενίας. «Τα πράγματα δεν έγιναν όπως λένε. Η Ευγενία της έριξε με το όπλο και τώρα προσπαθούν να το συγκαλύψουν», είναι τα λόγια της.

Η Μαργέτα στο μεταξύ δέχεται μια απρόσμενη πρόταση που θα τη φέρει σε νέα ρήξη με τον Ιάσονα και θα οξύνει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάρκο. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αδιακρισία της Ελπίδας τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγάλο μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας.

Η ίδια, σκεπτόμενη το δικό της όφελος, αποφασίζει να το αποκαλύψει στον Ιάσονα. «Η Ευγενία πυροβόλησε την Αλεξάνδρα. Αυτή είναι η αλήθεια και όφειλα να σου την πω», του αναφέρει. Ο ίδιος προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία μέσω της χωροφυλακής. Μέσα από την έρευνα προκύπτει το όνομα του κατόχου το όπλου και οι αρχικοί ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας επιβεβαιώνονται.

Αποκλειστικό: Νεκρή η Μαργέτα! Η τραγική σκηνή του φόνου και καρέ καρέ η κηδεία

Τι θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο 24

Ο Ιάσονας μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου κατηγορεί την Ευγενία για την εμπλοκή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. «Γιατί προσπάθησες να σκοτώσεις τη γυναίκα μου;», τη ρωτάει. Ο Μάρκος με τον Στέφανο τον κοιτάζουν άφωνοι και η Ευγενία με τη σειρά της δεν μιλάει. Ο Ιάσονας φεύγει για να την καταγγείλει στην αστυνομία και απειλεί τον Μάρκο: «Η γυναίκα

σου θα το πληρώσει αυτό που έκανε». Ομως ο Στέφανος λέει στον Μάρκο: «Θα τον αφήσεις να κλείσει στη φυλακή τη μάνα του παιδιού σου; Τρέχα να τον σταματήσεις». Πράγματι ο Μάρκος τον προλαβαίνει έξω από την πόρτα της εισαγγελέως. Του ζητάει να μην καταδώσει τη γυναίκα του: «Σου δίνω τον λόγο μου πως δεν θα δεχτώ τις μετοχές που μου δίνει η μητέρα σου στην εταιρεία, αρκεί να μη βάλεις φυλακή τη μάνα του παιδιού μου». Ο Ιάσονας δέχεται και ο Μάρκος σώζει την κατάσταση υπογράφοντας μια δήλωση και αφήνοντας κυριολεκτικά την τύχη της Ευγενίας στα χέρια του Δεμερτζή.

Από την άλλη, οι κομματάρχες απειλούν τη Μαργέτα. «Αν, κυρία Δεμερτζή, δεν αποσύρετε την υποψηφιότητά σας, θα βγουν πολλά από τα παλιά σας μυστικά στη φόρα. Σκεφτείτε το καλά πριν προχωρήσετε στην πολιτική σας καριέρα», της τονίζουν.