Οι Πανθέοι (10/10): Η δολοφονία του συμβολαιογράφου Οικονόμου δημιουργεί νέα ερωτηματικά στους Πανθέους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (10/10): Η δολοφονία του συμβολαιογράφου Οικονόμου δημιουργεί νέα ερωτηματικά στους Πανθέους

Καθηλωτικές αναμένονται οι νέες εξελίξεις της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, οι οποίες έρχονται να ταράξουν τα "νερά" ενώ η δολοφονία του συμβολαιογράφου Οικονόμου δημιουργεί νέα ερωτηματικά στους Πανθέους.

Οι σημερινές (10/10) εξελίξεις της σειράς Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 16

Η αστυνομία αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον φόνο του συμβολαιογράφου των Πανθέων, μα ο Μαρμάρης δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καλύψει τα ίχνη του. Εντωμεταξύ, η Πέλλα τον αναζητεί απεγνωσμένα για να μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά της, ενώ ο Ισίδωρος, σοκαρισμένος από τη δολοφονία του συμβολαιογράφου, αδυνατεί να κατανοήσει την πλεκτάνη που έχει μπλεχτεί: «Γιατί τον δολοφόνησαν τώρα που ήταν να κάνουμε νέες δουλειές; Κάτι περίεργο συμβαίνει», μονολογεί, ενώ την ίδια ώρα η Χρυσοστόμη μοιάζει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διώξει τη Μιρέλλα από το Γραμματικό, αλλά όπως είναι φυσικό, εκείνη θα περάσει στην αντεπίθεση.

Δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες (9-12/10) εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ.

Η δολοφονία του συμβολαιογράφου Οικονόμου δημιουργεί νέα ερωτηματικά στους Πανθέους και ο Ισίδωρος υποψιάζεται πως ήταν τα οικογενειακά τους μυστικά που τον βάλανε στο στόχαστρο και μοιράζεται αυτές τις ανησυχίες με τον Φάνη: «Πολλά μυστικά έχει αυτή η οικογένεια και φοβάμαι πως θα μπουν σε μπελάδες κι άλλοι», λέει στον αδελφό του, αλλά ο Φάνης τον καθησυχάζει: «Ελα, υπερβολές! Μπορεί κάπου να ήταν μπλεγμένος». Κι ενώ ο Ανδρέας είναι απορροφημένος από τις δύσκολες καταστάσεις που ταράζουν τη ζωή του, ο Κίτσος προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει τον πειρασμό της Μάρμως με κάθε τρόπο.

Τι θα δούμε αύριο 11/10

Η Νίνα εξηγεί στη Μάρμω πως η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κίτσου απέναντί της, κατά πάσα πιθανότητα, κρύβει έρωτα: «Εγώ ξέρω πως αν ένας άντρας φέρεται έτσι σε μια γυναίκα, από πίσω κρύβεται ο έρωτας», της λέει, αλλά η Μάρμω κάνει πως ενοχλείται. Ο Ανδρέας, συγκλονισμένος από τις συλλήψεις και τα επεισόδια στη χώρα, επισκέπτεται τον Μεταξά προκειμένου να κατανοήσει τις προθέσεις του. Η Νίνα γεμάτη ενοχές, μετά την απιστία της με τον Μαρμάρη, επιχειρεί να συμφιλιωθεί με τον Λουκά ενώ παράλληλα ετοιμάζει τα εγκαίνια της κλινικής.