Πανθέοι (11/10): Η Νίνα εξηγεί στη Μάρμω πως η συμπεριφορά του Κίτσου απέναντί της κρύβει έρωτα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Πανθέοι (11/10): Η Νίνα εξηγεί στη Μάρμω πως η συμπεριφορά του Κίτσου απέναντί της κρύβει έρωτα

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στο σημερινό επεισόδιο (11/10) της σειράς Οι Πανθέοι που προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Οι σημερινές 11/10 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 17

Η Νίνα εξηγεί στη Μάρμω πως η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κίτσου απέναντί της, κατά πάσα πιθανότητα, κρύβει έρωτα: «Εγώ ξέρω πως αν ένας άντρας φέρεται έτσι σε μια γυναίκα, από πίσω κρύβεται ο έρωτας», της λέει, αλλά η Μάρμω κάνει πως ενοχλείται. Ο Ανδρέας, συγκλονισμένος από τις συλλήψεις και τα επεισόδια στη χώρα, επισκέπτεται τον Μεταξά προκειμένου να κατανοήσει τις προθέσεις του. Η Νίνα γεμάτη ενοχές, μετά την απιστία της με τον Μαρμάρη, επιχειρεί να συμφιλιωθεί με τον Λουκά ενώ παράλληλα ετοιμάζει τα εγκαίνια της κλινικής.

Η Δέσποινα προειδοποιεί τον Φάνη, για το καλό όλων τους, να μην αφήσει τον Στάθη να πλησιάσει τα αρχεία της ΦΙ-ΠΑΝ: «Πρόσεξε καλά, μην τον αφήσεις ποτέ να διαβάσει τα αρχεία μας, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα μαζί του! Αν μάθει ποτέ την αλήθεια καήκαμε όλοι μας», του τονίζει. Η Πέλλα κάνει μια ύστατη προσπάθεια με τη βοήθεια της Ματούλας να ανακαλύψει τον άντρα που την έμπλεξε στην υπόθεση του φόνου του Ιταλού διπλωμάτη, ο Μαρμάρης όμως είναι ένα βήμα μπροστά. Ο Ισίδωρος επιχειρεί να στριμώξει τη Χρυσοστόμη για να πάρει απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν των Πανθέων, ενώ την ίδια στιγμή η Μάρμω αποφασίζει να αντιμετωπίσει ευθέως τον Κίτσο: «Νιώθω ότι τις τελευταίες μέρες με αποφεύγεις και θέλω να μάθω αν έχει συμβεί κάτι», τον ρωτάει, αλλά εκείνος της δικαιολογείται πως έχει πολλές δουλειές και δυστυχώς δεν προλαβαίνει να περάσει χρόνο μαζί της.

Οι πόρτες του ξενοδοχείου της Νίνας Αυγουστάκη ανοίγουν για να υποδεχτούν την αθηναϊκή ελίτ που έχει προσκληθεί για τα εγκαίνια της κλινικής του Ανδρέα. Ομως, η λαμπερή βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις τόσο εντός όσο και εκτός ξενοδοχείου. Ο Θωμάς, απογοητευμένος, θα δει τη Λιάνα να έρχεται συνοδευόμενη από τον Γαζή, ενώ ο Στάθης θα συναντήσει από κοντά την Αλέκα, τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή αλλά και τον πατέρα της, Ιορδάνη Βαλλίδη, που υπήρξε θύμα του εκβιασμού του Στάθη. Οι μοιραίες συναντήσεις όμως δεν σταματάνε εδώ. Ο Μαρμάρης θα δει την Πέλλα και θα προσπαθήσει να κρυφτεί.

Δείτε εδώ τι θα συμβεί αύριο!

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου: