Σασμός: «Δεν με κρατάει τίποτα πια εδώ, θα έρθω μαζί σας!» - Η Μαρίνα φεύγει μαζί με Αστέρη και Αργυρώ για Γερμανία!

Σούπερ αποκλειστικό!

Σασμός: «Δεν με κρατάει τίποτα πια εδώ, θα έρθω μαζί σας!» - Η Μαρίνα φεύγει μαζί με Αστέρη και Αργυρώ για Γερμανία!

Το ζευγάρι σύντομα θα καταλάβει πως αν θέλει να μεγαλώσει τον μικρό Πετρή σε ένα πιο υγιές περιβάλλον, θα πρέπει να φύγει από το χωριό που έχει μάθει μόνο να μετράει πληγές. Στο ταξίδι που θα κάνουν όμως, δεν θα είναι μόνοι τους... Η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiViSirial μας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στη σειρά Σασμός.

Ο Αντρέας Βρουλάκης έχει καταστήσει σαφές, τόσο στην οικογένειά του όσο και στους Σταματάκηδες, ότι δεν θα συναινέσει για τον σασμό, γεγονός που πληγώνει βαθύτατα τον Αστέρη και την Αργυρώ. Και ενώ σύντομα θα τους δούμε να κάνουν τις ετοιμασίες για τον αρραβώνα τους στο καφενείο του Παντελή, τα σχέδιά τους θα γκρεμιστούν απότομα έπειτα από μια σειρά γεγονότων στα οποία θα βρεθούν θεατές. Τότε η Μαρίνα, σαν από μηχανής θεός, θα μιλήσει στον Αστέρη προκειμένου να πάρει μια γενναία απόφαση για το μέλλον τους.

Δείτε επίσης: Σασμός: «Χάθηκε το αγγελούδι μου, χάθηκε το φεγγάρι!» - Το σπαρακτικό μοιρολόι της Καλλιόπης στην κηδεία του Νικηφόρου

«Θέλω να μου υποσχεθείς ότι με την πρώτη ευκαιρία θα πάρεις την κόρη μου και το παιδί και θα φύγετε από εδώ. Βλέπεις κι εσύ πολύ καλά ότι δεν θα δεχτούν ποτέ τον έρωτά σας. Αντίθετα, ο Αντρέας γυρεύει εκδίκηση και δεν θέλω να την πληρώσετε εσείς». Ο άντρας θα την κοιτάξει απορημένος αλλά σύντομα θα καταλάβει και εκείνος πως το καλό για την οικογένειά του είναι να φύγουν από το χωριό. «Και πού να πάμε; Θα ξεσπιτωθούμε για τον Αντρέα; Εσύ δηλαδή, Αστέρη, θέλεις να αφήσεις την οικογένειά σου πίσω; Και πώς θα είσαι, αλήθεια, γνωρίζοντας πως οι δικοί σου είναι μακριά;», θα τον ρωτήσει μεταξύ άλλων η Αργυρώ όταν της μιλήσει για τις σκέψεις του και εκείνος θα της εξηγήσει πως δεν αντέχει άλλο να φοβάται. Ενώ στην αρχή η Αργυρώ θα είναι διστακτική, τελικά θα καταλάβει πως αυτό είναι το συμφέρον της οικογένειάς της και θα δεχτεί.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Η Θοδώρα πεθαίνει!

Σασμός: Ο μεγάλος ξεριζωμός

Σασμός: «Δεν με κρατάει τίποτα πια εδώ, θα έρθω μαζί σας!» - Η Μαρίνα φεύγει μαζί με Αστέρη και Αργυρώ για Γερμανία!

Αρχικά, η Αργυρώ θα μιλήσει με την Ασπα για να πάνε στην Αυστραλία αλλά τελικά, λόγω διαδικαστικών θεμάτων που δεν θα είναι δυνατόν να λυθούν άμεσα, θα αλλάξουν προορισμό. Και αυτός θα είναι η Γερμανία, όπου ο Αστέρης έχει έναν φίλο. Οσο όμως το ζευγάρι μαζεύει πράγματα και κάνει σχέδια για τη νέα του ζωή, η Μαρίνα μαθαίνει κάτι που θα τη συγκλονίσει. Η Θοδώρα θα της αποκαλύψει πως εκείνη φταίει για τον θάνατο του Πετρή γιατί έδωσε στον Αντώνη ένα ντοκουμέντο όπου ο αδελφός της, που όλοι ήξεραν ότι είχε δει τον δολοφόνο του Στεφανή, φώναζε στον ύπνο του το όνομα του Πέτρου Βρουλάκη.

Η Μαρίνα θα κλονιστεί και όχι απλά θα αποφασίσει να μη συγχωρέσει την κοπέλα, αλλά θα επιτεθεί και λεκτικά στον άντρα της που, έπειτα από το ντοκουμέντο, άνοιξε ξανά την υπόθεση εναντίον του γιου της. Τη μέρα που η Αργυρώ και ο Αστέρης θα ταξιδεύουν, η Μαρίνα θα εμφανιστεί στην πόρτα τους. «Μαμά, τι κάνεις εδώ με τη βαλίτσα;», θα τη ρωτήσει και ο Αστέρης θα της πει, βλέποντας τα πράγματα, πως δεν μπορούν να κουβαλήσουν άλλες αποσκευές στο αεροπλάνο. «Οχι, Αστέρη. Δική μου είναι η βαλίτσα. Δεν με κρατάει τίποτα πια εδώ. Θα έρθω μαζί σας», θα τους ανακοινώσει αφήνοντάς τους άφωνους.