Η Μάγισσα (11/10): «Μου ζητάς να...» - Η οικογένεια των Λασκαραίων αντιμέτωποι με ένα σατανικό σχέδιο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (11/10): «Μου ζητάς να...» - Η οικογένεια των Λασκαραίων αντιμέτωποι με ένα σατανικό σχέδιο

Δύσκολες ώρες αναμένεται να περάσουν οι Λασκαραίοι, αφού η Θεοφανώ είδε σε όραμα όλη την οικογένεια μέσα στα αίματα. Σήμερα 11/10 στο επεισόδιο Η Μάγισσα που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα, την ώρα που οι έρευνες για τη δολοφονία του βρέφους συνεχίζονται.

Οι σημερινές 11/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 10

Ο Μάρκος πιέζει την Θεοφανώ να του μιλήσει για το όραμα που είδε: «Είδα όλους τους Λασκαραίους στα αίματα, κάτι κακό θα συμβεί», του λέει. Η Θεοφανώ με τη βοήθεια του Φρίξου, ξεκινά ν’ ανακαλύψει τι σήμαινε το όραμα που είχε, ενώ η Πολυξένη αρχίζει να την υποψιάζεται...

Από τις έρευνες που συνεχίζει και κάνει ο Αντρέι σχετικά με τον φόνο του μωρού (δείτε σε αποκλειστικό ποιοι το σκότωσαν), καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσά μας», λέει και ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται μεταξύ τους. «Αυτή η δούλα το έχει κάνει και το ξέρουμε όλοι», λέει ο Τζανής, αλλά ο Μάρκος διαφωνεί και τσακώνεται μαζί του: «Βούλωσέ το! Ξέρουμε καλά όλοι πως η Θεοφανώ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, έχει λήξει αυτή η ιστορία». Από την άλλη, στον πύργο των Γερακάρηδων ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα.

Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μια απόφαση που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή, αλλά εκείνος δεν αντιδρά όπως πίστευε πως θα έκανε. «Γιατί ανακατεύεσαι στη ζωή μου και στην οικογένειά μου; Τι δουλειά είχες να κάνεις κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη μου;», της φωνάζει και εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Για το καλό σου το έκανα, για να αναλάβεις κι εσύ καθήκοντα». Η συμπεριφορά του Κανέλλου προβληματίζει όλο και περισσότερο τον Αντρέι, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη σημαντική αποστολή που του ανέθεσαν από την Φιλική Εταιρεία.