Ο Πρώτος από Εμάς (11/10): Ο Άλκης και η Έλσα σε μια απόδραση στην εξοχή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από Εμάς (11/10): Ο Άλκης και η Έλσα σε μια απόδραση στην εξοχή

Οι εξελίξεις στη νέα δραματική και κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1, Ο Πρώτος από Εμάς φαίνεται πως και σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στο επεισόδιο 4 θα είναι άκρως ανατρεπτικές και θα μας κάνουν να "κολλήσουμε" (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις).

Οι σημερινές εξελίξεις (11/10) της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος απο εμάς

Επεισόδιο 4

Ο Άλκης και η Έλσα θα κάνουν μια απόδραση στην εξοχή, γεγονός που θα ωθήσει την Έλσα να σκαλίσει το παρελθόν του. Την ίδια στιγμή η Χριστίνα δείχνει να μην πιστεύει τον Φίλιππο και η ανασφάλειά γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ο Νικόλας με τη σειρά του προσπαθεί να διαχειριστεί την παράλληλη σχέση του με τη Ζωή και την Έλενα και αποφασίζει να στηρίξει την Έλσα, με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο. Στο μεταξύ ο Έβαν ανυπομονεί για τον γάμο τους, αλλά η Κάτια με τον Άλκη θα έρθουν επικίνδυνα κοντά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, τα επικείμενα γενέθλια του Νικόλα θα πυροδοτήσουν μια μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά της παρέας.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο (Νο.5), την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Η Κάτια σκαλίζει το παρελθόν του Έβαν, ενώ εκείνος ανακαλύπτει κάτι γι’ αυτήν, που θα τον βάλει σε υποψίες. Ο Άλκης και η Κάτια εκμυστηρεύονται το παραλίγο φιλί τους στην υπόλοιπη παρέα, ενώ ο Φίλιππος μετά από μια ρομαντική βραδιά με τον Αλέξη, αντιμετωπίζει κατάματα τη νέα του πραγματικότητα.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η σειρά του ΑΝΤ1 αποτελεί ένα ταξίδι αναζήτησης κατά μια έννοια. Μέσα από τους χαρακτήρες και την πλοκή θα κληθούμε ως τηλεθεατές να απαντήσουμε σε μεγάλα ερωτήματα, όπως "Έχω πραγματοποιήσει τα όνειρά μου;", "Έχω ζήσει όσα ήθελα να ζήσω;", "Κάνω αυτό που "θέλω" ή αυτό που "πρέπει";".

Η νέα δραματική κομεντί, "Ο Πρώτος από εμάς" είναι μία ωδή στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα , τα οποία δεν εκπληρώθηκαν ποτέ, αλλά και σε αυτά που δεν προσπαθήσαμε. Η ιστορία ακολουθεί έξι φίλους σε αυτό το δρόμο αποδοχής και συνειδητοποίησης.

Ένα βράδυ οι έξι φίλοι βγαίνουν και κατά τη διάρκεια της της νυχτερινής εξόδου, ο ένας καταρρέει. Ο Άλκης πέφτει μπροστά στους φίλους του και οδηγείται στο νοσοκομείο. Εκεί θα διαπιστώσει, πως είναι άρρωστος και θα πρέπει να ανέβει τη δική του ανηφόρα. Στο πλευρό του θα έχει δίπλα του τους φίλους του, για να τον στηρίζουν. Αυτή η δοκιμασία θα τους δείξει την αβεβαιότητα της ζωής θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τα "θέλω" τους, αλλά και ολόκληρο το "είναι" τους.