Ο Παράδεισος των κυριών (11/10): Ο Σίμος μαθαίνει για το βιασμό της Αμαλίας και ποια είναι η μητέρα της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (11/10): Ο Σίμος μαθαίνει για το βιασμό της Αμαλίας και ποια είναι η μητέρα της

Καταιγιστικές αναμένονται και σήμερα 11/10 οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών που φέτος προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά (δείτε επίσης πρώτοι όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη και την Παρασκευή).

Οι σημερινές 11/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 13

Ο Σίμος θα μάθει το μεγάλο μυστικό της Αμαλίας, ότι η Μιράντα είναι η πραγματική της μητέρα, ενώ λίγο αργότερα η Αμαλία ζητά από τον Σίμο: «Σε παρακαλώ, θα μπορούσες να περάσεις έξω από το γραφείο μας για λίγο; Θα ήθελα να μιλήσω ιδιαιτέρως με τον Μάρκο», του λέει, ο Σίμος φεύγει, αλλά κρύβεται και ακούει όλη τη συνομιλία που έχει να κάνει με τον βιασμό της και την αποκάλυψη της αλήθειας από τον Πάρη.

Στο μεταξύ ο Χριστόφορος έχει προχωρήσει με την έγκριση του δανείου προς τον Πάρη, ζητώντας όμως αντάλλαγμα. Τελικά ο Μάρκος ζητά και πείθει τον Πάρη να μιλήσει στη Γεωργία για τον βιασμό της Αμαλίας, πριν το εξιτήριό της από μαιευτήριο.

Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης είναι απρόσεκτος με τις εμφανίσεις του στο μπαρ του Φώτη και ο κλοιός στενεύει γύρω από το πρόσωπό του όλο και περισσότερο. Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση θα βρεθεί όμως και ο Χρήστος που τον κρύβει, όταν θα του χτυπήσει την πόρτα ο υπαστυνόμος Γιαμαλής για το ίδιο θέμα, για τον «θάνατο» του Αποστόλη.

Η αλήθεια για τη ζωή του Σίμου

Από το TV24

Ο Σίμος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) είναι ένας ευγενικός νέος, ένα καλό παιδί με αγγελικό πρόσωπο. Είναι ή έτσι δείχνει; Τίποτα πάνω του δεν είναι όπως φαίνεται. Ο Σίμος, όπως θα δούμε, είναι ένας υποχθόνιος τύπος, ο οποίος έχει έναν πολύ σημαντικό σκοπό, να καταστρέψει τον Ντίνο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ και όπως θα δούμε, είναι μπλεγμένος στο σατανικό σχέδιο της Βικτώριας που είχε σαν αποτέλεσμα να καεί ο «Παράδεισος». Εξάλλου με τη Βικτώρια, όπως θα διαπιστώσουμε στον νέο κύκλο, έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Η Βικτώρια είναι νονά του και του έχει αλλά και της έχει μεγάλη αδυναμία. Αυτό όμως που κρύβεται πίσω από αυτή τη σχέση είναι ακόμα πιο δυνατό και περίπλοκο...

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των κυριών: Δεν ήταν μόνη της η Βικτώρια - Ο άνδρας μυστήριο που κατέστρεψε τον Παράδεισο

Την ίδια όμως ανίερη συμμαχία έχει συνάψει και με τη μάνα του, τη Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου), η οποία επίσης έχει τα δικά της σκοτεινά σχέδια σχετικά με την περιουσία της Ολγας, με την οποία όπως θα δούμε θα μένουν και μαζί στο ίδιο σπίτι. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι ο πατέρας του Σίμου, ο Χρήστος Πολύζος( Γιάννης Νταλιάνης). Ο Χρήστος είναι ένας αδίστακτος επιχειρηματίας, ακόμα πιο σκληρός και από τον ανελέητο Αποστόλη. Οχι μόνο δεν σταματάει πουθενά, αλλά δεν έχει θέμα να τα βάλει ακόμα και με τον νόμο, καθώς διαθέτει γνωριμίες και έχει διασυνδέσεις με υψηλά πρόσωπα, επιχειρηματικά και πολιτικά. Μάλιστα όλη μαζί η οικογένεια μένει με την Ολγα και τον Πάρη.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Σίμος δεν είναι δικό τους παιδί. Η Δωροθέα και ο Χρήστος, οι οποίοι μάλιστα είναι χωρισμένοι, έχουν υιοθετήσει τον Σίμο, φυσικά από το ίδρυμα της Βικτώριας με τη βοήθειά της. Το θέμα όμως είναι ότι πρόκειται για μια από τις πολλές παράνομες υιοθεσίες που έχει κάνει ή ο Σίμος είναι γιος κάποιου κοντινού του ανθρώπου;