Έρωτας Φυγάς (11/10): Η Ευγενία στα χέρια της Αλεξάνδρας - «Κυρίες μου ότι και αν πείτε από εδώ και πέρα...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (11/10): Η Ευγενία στα χέρια της Αλεξάνδρας - «Κυρίες μου ότι και αν πείτε από εδώ και πέρα...»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 11/10 επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς που φέτος προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι σημερινές 11/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 24

Ο Ιάσονας μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου κατηγορεί την Ευγενία για την εμπλοκή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. «Γιατί προσπάθησες να σκοτώσεις τη γυναίκα μου;», τη ρωτάει. Ο Μάρκος με τον Στέφανο τον κοιτάζουν άφωνοι και η Ευγενία με τη σειρά της δεν μιλάει. Ο Ιάσονας φεύγει για να την καταγγείλει στην αστυνομία και απειλεί τον Μάρκο: «Η γυναίκα σου θα το πληρώσει αυτό που έκανε». Ομως ο Στέφανος λέει στον Μάρκο: «Θα τον αφήσεις να κλείσει στη φυλακή τη μάνα του παιδιού σου; Τρέχα να τον σταματήσεις». Πράγματι ο Μάρκος τον προλαβαίνει έξω από την πόρτα της εισαγγελέως. Του ζητάει να μην καταδώσει τη γυναίκα του: «Σου δίνω τον λόγο μου πως δεν θα δεχτώ τις μετοχές που μου δίνει η μητέρα σου στην εταιρεία, αρκεί να μη βάλεις φυλακή τη μάνα του παιδιού μου».

Ο Ιάσονας δέχεται και ο Μάρκος σώζει την κατάσταση υπογράφοντας μια δήλωση και αφήνοντας κυριολεκτικά την τύχη της Ευγενίας στα χέρια του Δεμερτζή.

Από την άλλη, οι κομματάρχες απειλούν τη Μαργέτα. «Αν, κυρία Δεμερτζή, δεν αποσύρετε την υποψηφιότητά σας, θα βγουν πολλά από τα παλιά σας μυστικά στη φόρα. Σκεφτείτε το καλά πριν προχωρήσετε στην πολιτική σας καριέρα», της τονίζουν.

Αποκλειστικό: Νεκρή η Μαργέτα! Η τραγική σκηνή του φόνου και καρέ καρέ η κηδεία

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 25 αύριο 12/10

Η Μαργέτα καταλαβαίνει πως ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα ετοιμάζονται να το σκάσουν με τα παιδιά και αποφασίζει να τους βοηθήσει! «Αυτή τη φορά όχι μόνο δεν θα τους εμποδίσω αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρουν», λέει στον Στέφανο. Παράλληλα η Ουρανία εξομολογείται στον Ιάσονα ένα πολύ τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της. Επίσης, οι κομματάρχες σχεδιάζουν, αν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα, για εκφοβισμό να σκοτώσουν την Αννα, αφού είναι η βασική βοηθός της. «Πρέπει με κάθε τρόπο να την τρομοκρατήσουμε γιατί δεν είναι από τις γυναίκες που θα τα παρατήσουν εύκολα. Μόνο έτσι θα τη σταματήσουμε», λένε μεταξύ τους. Μέσα σε όλα ο Φάνης αντιλαμβάνεται την προσπάθεια της Νότας να διαπιστώσει αν όντως είναι ο ανιψιός του Στέφανου, ενώ ο Ιάσονας βλέπει καχύποπτα τις συχνές επισκέψεις της γυναίκας του στην Ελπίδα και προσπαθεί προς το παρόν ν’ απομακρύνει την Αλεξάνδρα από το Κιάρι.