Μάγισσα: «Περίμενα χρόνια για να πάρω όσα μου αξίζουν!» - Παντρεύεται ο Τζανής, έξαλλη η Μεταξία

Η ώρα της εκδίκησης

Μάγισσα: «Περίμενα χρόνια για να πάρω όσα μου αξίζουν!» - Παντρεύεται ο Τζανής, έξαλλη η Μεταξία

Άκρως ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του, ΑΝΤ1, Μάγισσα. Η απόφαση του Τζανή να παντρευτεί εξοργίζει τη Μεταξία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του άνδρα που αγαπάει πραγματικά! Αποφασίζει να εκδικηθεί με τον πιο ύπουλο τρόπο!

Η παράνομη σχέση του Τζανή με τη Μεταξία έχει φέρει αναστάτωση τόσο στη Δαμιανή, όσο και στη Γερακίνα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους απομακρύνουν, φυσικά η καθεμία προς όφελος της δικής της οικογένειας. Μάλιστα η Δαμιανή προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, πείθει τον Μιχαήλ να δεχτεί να παντρέψει τον γιο τους. Μια απόφαση που κάνει έξαλλο τον Τζανή: «Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αποφασίσεις για τη ζωή μου», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει: «Για το καλό σου το έκανα, για να μη χάσεις το κεφάλι σου για μια Γερακάρισα. Σου είχα πει να μείνεις μακριά της και με παράκουσες! Είναι η γυναίκα του αδελφού σου και είτε σου αρέσει είτε όχι με εκείνον θα μείνει παντρεμένη και εσύ θα παντρευτείς με άλλη! Εληξε η κουβέντα».

Δείτε επίσης: Μάγισσα: Αποκάλυψη «βόμβα» - Δαμιανή και Πολυξένη σκότωσαν το μωρό!

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό Tv24

Στο οικογενειακό τραπέζι ο Μιχαήλ ανακοινώνει: «Μιας και είμαστε όλοι μαζί, έχω να σας ανακοινώσω ότι ο Τζανής παντρεύεται με την Κερασίνα», και η είδηση πέφτει σαν βόμβα ειδικά για τη Μεταξία που με το ζόρι προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή της. «Συγχαρητήρια, Τζανή», του λέει ο Μάρκος. Στη συνέχεια, έχοντας πάει στο δωμάτιό τους, η Μεταξία προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον επερχόμενο γάμο του Τζανή: «Πως προέκυψε το θέμα του γάμου, ήταν πολύ ξαφνικό δεν νομίζεις;», ρωτάει τον Μάρκο και εκείνος της απαντάει: «Καιρός είναι να νοικοκυρευτεί μπας και ωριμάσει λίγο». Ομως η Μεταξία επιμένει: «Να με συγχωρείς άνδρα μου, αλλά μου περνάει από το μυαλό πως κάτι ετοιμάζει ο Τζανής και θέλει ξαφνικά να παντρευτεί», του λέει και συνεχίζει: «Χάσαμε τον γιο μας, αλλά αν ο Τζανής μετά τον γάμο κάνει παιδί, ο πατέρας σου θα του δώσει ακόμα περισσότερα». Αυτό βάζει σε σκέψεις τον Μάρκο.

Η Μάγισσα: Η μεγάλη σύγκρουση

Μάγισσα: «Περίμενα χρόνια για να πάρω όσα μου αξίζουν!» - Παντρεύεται ο Τζανής, έξαλλη η Μεταξία

Σε μια κρυφή συνάντησή τους, η Μεταξία απαιτεί εξηγήσεις από τον Τζανή, αλλά εκείνος εμμένει στην απόφασή του: «Περίμενα χρόνια να πάρω όσα μου αξίζουν! Αν είναι η θυσία να παντρευτώ θα το κάνω», της ξεκαθαρίζει και εκείνη καταρρακώνεται! «Καλά μου είπε η μητέρα μου να μείνω μακριά σου! Ότι είσαι ανώριμος, ότι πρέπει να σώσω τον γάμο μου με τον Μάρκο και να είμαι σωστή σύζυγος απέναντί του», του λέει και ο Τζανής βγαίνει εκτός εαυτού: «Ξέρει και η μητέρα σου για εμάς τους δυο; Για ποιο λόγο της το είπες;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει: «Δεν το είπα, το κατάλαβε και δεν μπορούσα να της ξεφύγω».

Η σύγκρουση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού είμαι μεγάλη και φυσικά από εδώ και στο εξής ο ένας θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τον άλλον! Με πρώτη και καλύτερη τη Μεταξία που με ύπουλο τρόπο προσπαθεί να τιμωρήσει τον εραστή της για την «προδοσία» να παντρευτεί μια άλλη! Στο μεταξύ, οι αρραβώνες του Τζανή με την Κερασίνα, κόρης επιφανούς οικογένειας καπεταναίων της περιοχής, γιορτάζονται με κάθε επισημότητα.