Ο Πρώτος από Εμάς (12/10): Ο Φίλιππος αντιμετωπίζει κατάματα τη νέα του πραγματικότητα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από Εμάς (12/10): Ο Φίλιππος αντιμετωπίζει κατάματα τη νέα του πραγματικότητα

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και σήμερα 12/10 στην νέα σειρά του Ant1, Ο Πρώτος από εμάς, που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα (4/10) με το πρώτο κιόλας επεισόδιο να έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ την τηλεαθέση).

Οι σημερινές εξελίξεις (12/10) της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος απο εμάς

Επεισόδιο 5

Η Κάτια σκαλίζει το παρελθόν του Έβαν, ενώ εκείνος ανακαλύπτει κάτι γι’ αυτήν, που θα τον βάλει σε υποψίες. Ο Άλκης και η Κάτια εκμυστηρεύονται το παραλίγο φιλί τους στην υπόλοιπη παρέα, ενώ ο Φίλιππος μετά από μια ρομαντική βραδιά με τον Αλέξη, αντιμετωπίζει κατάματα τη νέα του πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: Η αποστομωτική απάντηση της Οικονομάκου για τον ανταγωνισμό.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αυριο Παρασκευή 13/10

Μια απρόσμενη εμφάνιση από το παρελθόν, η παρουσία του πατέρα του Στέφανου, φορτίζει συναισθηματικά τον Αλκη, που θα νιώσει μια αδιαθεσία και θα καταλήξει στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ ο Φίλιππος θα αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του για να μείνει στο σπίτι του Αλέξη. Ο Αλέξης θα τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο δημιουργώντας αναστάτωση στους φίλους του και όχι μόνο. Με αφορμή μια φωτογραφία και μερικούς στίχους που έγραψε πριν από 20 χρόνια ο Αλκης στην Κάτια, θα παραδεχτούν την αγάπη τους και θα έρθουν κοντά ερωτικά. Ομως, αυτή η φωτογραφία θα πέσει σε λάθος χέρια.