Ο πρώτος από εμάς: «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη» - Χαλασμός στο twitter με το φιλί της Οικονομάκου & του Χατζηαγγελάκη

"Έλιωσαν" οι τηλεθεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς: «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη» - Χαλασμός στο twitter με το φιλί της Οικονομάκου & του Χατζηαγγελάκη

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Ο πρώτος από εμάς, σημειώνει μεγάλη επιτυχία (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης), με τους τηλεθεατές να μένουν καθηλωμένοι μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν το κάθε επεισόδιο. Το βράδυ της Παρασκευής 13/10, μια σκηνή ανάμεσα στην Αθηνά Οικονομάκου και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη προκάλεσε πανζουρλισμό.

Η Κάτια και ο Άλκης αντάλλαξαν επιτέλους το πρώτο τους φιλί. Ένα γεγονός που οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως. Μετά από πολλά χρόνια φιλίας, παραδέχτηκαν τα συναισθήματα που είχαν ο ένας για τον άλλον. Αποφάσισαν λοιπόν να αφεθούν και να ζήσουν τον έρωτα τους.

Το φιλί τους, έφερε πολλά σχόλια στο twitter, με τους χρήστες να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους!

Τι έγραψαν στο twitter για το φιλί στην σειρά, Ο πρώτος από εμάς

Όσα θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Ο Πέτρος κάνει δύσκολη τη ζωή του Φίλιππου, ο οποίος με τη σειρά του έχει μια ειλικρινή κουβέντα με τη Χριστίνα, ενώ ο Αλκης ζητά από τη Θάλεια να προσέχει την Ελσα και παροτρύνει την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν.

Ο Νικόλας χάνει αρκετά χρήματα και πίσω από αυτό κρύβεται ο λογιστής του, τον οποίο εμπιστευόταν για χρόνια. Φυσικά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του γιατί πίστευε ότι έχει κοντά του ανθρώπους εμπιστοσύνης. Στο μεταξύ ο Τάσος ενδιαφέρεται να μάθει αν η Ελσα έχει αγόρι, ενώ η ερωτική ιστορία με την Ελενα και τον Νικόλα συνεχίζεται, με τον Νικόλα όμως να μη δίνει περισσότερη σημασία.

Δεν περιμένει, όμως, ότι η Ελενα θα έρθει απρόσκλητη στο σπίτι του τη στιγμή που εκείνος είναι με άλλη γυναίκα στο κρεβάτι. Μέσα σε όλα, ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Αλέξης δεν είναι ένας απλός φίλος του πατέρα του και αποφασίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Φίλιππου. Ο Στέφανος πάλι επισκέπτεται την Αθηνά, τη γιατρό του Αλκη, στο νοσοκομείο και γοητεύεται από την προσωπικότητά της. Παράλληλα, ο Αλκης παραδέχεται στην Κάτια την αγάπη που νιώθει για εκείνη, όμως η άφιξη του Εβαν θα τους φέρει όλους σε δύσκολη θέση.

Η έκπληξη της Ελσας φέρνει την παρέα ακόμη πιο κοντά, στο τελευταίο βράδυ πριν την επέμβαση του Αλκη. Αργότερα η Ελενα ξεσπάει με θυμό στον Νικόλα για τον τρόπο που την αντιμετώπισε και τα όσα έγιναν, βάζοντάς τα και με τον εαυτό της , αλλά ενόψει της εγχείρησης αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή. Ο Εβαν με τη σειρά του, που καταλαβαίνει πως έχει αρχίσει να χάνει την Κάτια, ζητάει από τον Αλκη να παίξουν με ίσους όρους, ενώ η Σοφία ενδίδει σε κάτι εντελώς απαγορευμένο για εκείνη. Παράλληλα ο Φίλιππος μιλάει για πρώτη φορά στη Χριστίνα με απόλυτη ειλικρίνεια. Ο Αλκης ζητά από τη Θάλεια να προσέχει την Ελσα, ενώ παροτρύνει την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν, γεγονός που φαίνεται πως την πληγώνει. Λίγο πριν μπει ο Αλκης στο χειρουργείο και μπροστά στον φόβο του θανάτου, θα έρθει αντιμέτωπος με μια μεγάλη συμφιλίωση.