Παγιδευμένοι (16/10): Η Aννα βάζει σε κίνδυνο τον εαυτό της για να βρει τον δολοφόνο του πηγαδιού

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (16/10): Η Aννα βάζει σε κίνδυνο τον εαυτό της για να βρει τον δολοφόνο του πηγαδιού

Νέα συγκλονιστικά επεισόδια αναμένονται και αυτή την εβδομάδα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι. Αυτή την εβδομάδα ο μικρός Ορέστης απάγεται, ο Σταύρος ανακρίνει τον Σπύρο και τον Αλέκο που είχαν δει τελευταίοι την Κατερίνα και ο Δημήτρης σώζει την Αννα από βέβαιο θάνατο για μια ακόμη φορά (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι σημερινές 16/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 5

Η Aννα βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τον εαυτό της για να βρει τον δολοφόνο του πηγαδιού. Κατευθύνεται στο υπηρεσιακό ασανσέρ, όπως της ζήτησε η φωνή, προκειμένου να κατέβει στο υπόγειο. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας παρακολουθούν όλους τους χώρους απ’ όπου πρέπει να περάσει η Αννα από τις κάμερες. Οταν η πόρτα του κεντρικού ασανσέρ ανοίγει… εκείνη δεν είναι μέσα. «Πού είναι;», φωνάζει ο Ανδρέας. «Της είχα εξηγήσει», ωρύεται ο Σταύρος.

Ο Δημήτρης βγαίνει τρέχοντας από το βαν να την προλάβει και βλέπει ένα drone. Τηλεφωνεί ταυτόχρονα στον πατέρα του. «Είσαι στο νοσοκομείο;», τον ρωτάει. Ο Σπύρος απαντάει πως ναι αφού βρίσκεται εκεί με το αφεντικό που του προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας. Ο Δημήτρης του λέει να πάει να δει τον Ορέστη, το παιδί που σώθηκε στο πηγάδι. Ο Σπύρος τρέχει αλλά… δεν είναι εκεί. Το έχουν απαγάγει. Την ίδια ώρα η Αννα κατευθύνεται στο ασανσέρ.

Ο Δημήτρης τη βρίσκει και τη σταματάει. «Πρέπει να είμαι μόνη μου αν είναι να δω ποιος είναι», του φωνάζει. «Δεν θα πας πουθενά», της απαντάει έντονα εκείνος. «Θα πάω», επιμένει η Αννα. Τσακώνονται. Εκείνη την ώρα φτάνουν ο Σταύρος και ο Ανδρέας. «Είναι παιχνίδι. Αντιπερισπασμός για να κλέψει το παιδί», της εξηγεί ο άντρας της. Εκείνη την ώρα το ασανσέρ που είναι παγιδευμένο, αρχίζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να κατεβαίνει τους ορόφους και στο τέλος να διαλύεται από τη σύγκρουση. Αν η κοπέλα είχε μπει θα είχε σκοτωθεί.

Ταυτόχρονα η είδηση ότι έχουν απαγάγει τον Ορέστη από το νοσοκομείο έχει κινητοποιήσει την αστυνομία. Η Αγγελική προσπαθεί να βρει στοιχεία για να εντοπίσει τον δράστη της απαγωγής του παιδιού. «Πρέπει να το βρούμε ζωντανό», φωνάζει. Στο μεταξύ η Ειρήνη και η Λίνα παρατηρούν την αλλαγή της Χρύσας που λάμπει ολόκληρη από τον έρωτά της για τον Περικλή.

Ο Νίκος, που έχει υποψιαστεί ότι η Χρύσα έχει γνωρίσει κάποιον, την παρακολουθεί. Δεν θα ησυχάσει αν δεν μάθει ποιος είναι. Ο Σταύρος πάλι θα μάθει ότι μία μέρα πριν την απαγωγή της Κατερίνας την είχε συναντήσει ο Σπύρος. Τον φωνάζει στο γραφείο του και τον ρωτάει γι’ αυτό. «Την είδα να βγαίνει από το αεροδρόμιο. Τη χαιρέτισα αλλά δεν με είδε. Ηταν κλαμένη. Μπήκε σε ένα ταξί και έφυγε», του αναφέρει. Ο εισαγγελέας δίνει εντολή να ελέγξουν τις κάμερες για να βρουν τον ταξιτζή. Κι ενώ οι έρευνες για την εύρεση του Ορέστη δεν οδηγούν πουθενά, μια πληροφορία για το πού βρίσκεται θα φτάσει στο τμήμα. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης θα φτάσουν στο σημείο. Η πληροφορία είναι αληθινή και θα προλάβουν το παιδί ζωντανό.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αυριο 17/10

Ο Ορέστης βρίσκεται ακόμα σε μετατραυματικό σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τον δολοφόνο που έκανε το ειδεχθές έγκλημα. Η ανακάλυψη του Σταύρου ότι και ο Αλέκος είχε συναντηθεί με την Κατερίνα μία μέρα πριν την εξαφάνισή της, τον αιφνιδιάζει. Με σύμμαχό του την Αννα ψάχνουν το σπίτι του. Αργότερα τον καλεί για κατάθεση: «Πήγα στο ραντεβού. Ηταν σε άθλια κατάσταση. Το διάστημα που ήμουν κρατούμενος ο Μάρκος πήρε τα λεφτά που είχα από το σπίτι μου. Η Κατερίνα το έμαθε. Μου ζήτησε να τη βοηθήσω και να μου τα δώσει πίσω. Συμφώνησα. Δώσαμε ραντεβού το ίδιο βράδυ στο ίδιο πάρκο αλλά δεν ήρθε».