3ος Όροφος (16/10): Η Υβόννη ζητά τη βοήθεια του Γιάννη

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
3ος Όροφος (16/10): Η Υβόννη ζητά τη βοήθεια του Γιάννη

Νέες εξελίξεις αναμένονται στη κωμική σειρά 3ος Όροφος που προβάλλεται από την συχνότητα της ΕΡΤ, πριν από την Παραλία (δείτε εδώ τις εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου).

Οι αποψινές (16/10) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, 3ος Όροφος

Επεισόδιο34&35

Ο Γιάννης πάει για να ψωνίσει κι ο Γιώργος βρίσκει ξανά την ευκαιρία να συναντήσει την Υβόννη. Ο Γιάννης επιστρέφει και η Υβόννη του ζητά ξανά να τη βοηθήσει. Η Υβόννη έχει δεμένο το χέρι της, ενώ ο Γιάννης παθαίνει πανικό και προσπαθεί να τη βοηθήσει. Ο ίδιος θέλει να μαγειρέψει, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

3ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τι θα δούμε αύριο 17/10

Ο Γιάννης ετοιμάζεται να βγει με παλιούς του φίλους παρά την δυσαρέσκεια της Υβόννης. Ο ίδιος δεν μπορεί να διαλέξει τι θα βάλει ανάμεσα σε δυο γραβάτες. Οι δυο τους τσακώνονται γιατί εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι οι φίλοι του είναι πολύ καλοί, ενώ η Υβόννη θεωρεί πως είναι υπερβολικά ηλικιωμένοι για νυχτερινές εξόδους. Ο Γιάννης επιστρέφει αργοπορημένος από την έξοδο του με τους φίλους, ενώ η Υβόννη είχε αρχίσει να ανησυχεί. Της εξηγεί πως πήγαν σε μεξικάνικο κι ο ίδιος έφαγε πολύ καυτερή γουακαμόλε και τον έχει πειράξει. Η Υβόννη προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος γκρινιάζει για τον σερβιτόρο που τους πρότεινε να τη φάνε.