Έρωτας Φυγάς: Μεγάλο spoiler για το τέλος της σχέσης της Μαργέτας και του Στέφανου

Τι θα γίνει μεταξύ τους;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι γνωστοί ηθοποιοί, Πέμη Ζούνη και Σταύρος Ζαλμάς βρέθηκαν χθες, Κυριακή 15 Οκτωβρίου, καλεσμένοι στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται", που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού και προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Οι δύο συνάδελφοι μεταξύ άλλων μίλησαν για δραματική σειρά εποχής που συμμετέχουν "Έρωτας Φυγάς" του Open, και έκαναν ένα μεγάλο spoiler.

Τι αποκάλυψαν για τη σχέση τους στον "Έρωτα Φυγά"

Πέμη Ζούνη: «Η Μαργέτα είναι μία κακοποιημένη ψυχικά γυναίκα. Έπρεπε να τη δικαιολογήσω μέσα μου για αυτή την πρώτη της φάση, και να την υποστηρίξω, που ήταν τόσο σκληρή, για να στηρίξω το ρόλο. Αλλά αυτό που είναι γοητευτικό είναι, ότι μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους με αντιφάσεις»

Σταύρος Ζαλμάς: «Δεν είναι μονοσήμαντοι χαρακτήρες»

Δείτε εδώ τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Πέμη Ζούνη: «Πλέον είμαι με το μέρος της Αλεξάνδρας και είναι ένας πόνος επιπλέον, γιατί χάνω συνειδητά το παιδί μου, την επαφή μας, τη σχέση μας. Και βλέπω τι του έχω κάνει, πόσο λάθος τον έχω αναθρέψει. Και αυτό με την Αλεξάνδρα θα είναι μονόδρομος, δεν πληρώνω αλλιώς το τίμημα όσων έχω κάνει, δεν μπορώ να πληρώσω αλλιώς. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και άλλες ανατροπές».

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του Παράσχου για τη Μαργέτα, όχι η αγάπη του. Αισθάνεται προδομένος και θιγμένος από την ιδιοσυγκρασία της από αυτά που έκανε. Δεν παύει να την αγαπάει, απλώς κρατάει αποστάσεις»

Πέμυ Ζούνη: «Είναι σκοτάδια μέσα τους, είναι κατάρες. Δεν νομίζω ότι θα έχει happy end η σχέση τους, αν και δεν έχει βγει ακόμα το τέλος».

Σταύρος Ζαλμάς: «Ένας άνθρωπος θα είχε φύγει, θα το είχε κλείσει το κεφάλαιο. Μέσα στη φυλακή, αυτά τα 20 χρόνια, μελέτησε, διάβασε, έκανε δουλειά με τον εαυτό του και έχει κατακτήσει την συγχώρεση. Είναι πολύ μεγάλη κατάκτηση το να συγχωρεί κανείς».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: