Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Αυτό ήταν κάτι πολύ περίεργο...» - Απαντάει για τη σειρά "Έρωτας Φυγάς"

«Η Αλεξάνδρα έρχεται πολύ κοντά με...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο κύκλο επεισοδίων, της δραματικής σειράς εποχής "Έρωτας Φυγάς" του Open, όπου και πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ τι θα γίνει απόψε).

Τι αποκάλυψε η Ντάνη Γιαννακοπούλου για τη σειρά "Έρωτας Φυγάς"

«Θα δούμε αίματα, δολοφονίες, φυλακές, χωρισμούς, θανάτους και πολλές πολλές αποκαλύψεις», είπε αρχικά η νεαρή ηθοποιός για το νέο κύκλο της σειράς. «Η Αλεξάνδρα έρχεται πολύ κοντά με τη Μαργέτα, γιατί αλλάζει τη στάση της και μετανιώνει για όσα έχει κάνει και τον τρόπο με τον οποίο έχει φερθεί. Αναγνωρίζει τα λάθη της και μετά τον χαμό της μητέρας της, μαλακώνει και ζητάει ειλικρινή συγγνώμη. Ο χαρακτήρας μου που είναι μεγάλη καρδιά, την συγχωρεί», πρόσθεσε γελώντας, αφού έχουμε δει κάποιες πολλές σκληρές σκηνές από την ηρωίδα της.

Ντάνη Γιαννακοπούλου
Instagram/ Ντάνη Γιαννακοπούλου

«Αυτό ήταν πάρα πολύ περίεργο. Τον χειμώνα επειδή δούλευα πάρα πολύ, έκανα και θέατρο, δεν έβγαινα και δεν είχα καταλάβει αν το έβλεπε ο κόσμος», παραδέχθηκε στο δημοσιογράφο για την θεαματικότητα της σειράς. «Αυτό που έζησα το καλοκαίρι, δεν το έχω ξαναζήσει. Από διάφορες κοινωνικές τάξεις και στρώματα, από μια γιαγιά στην Κύθνο, μέχρι έναν μεγαλοδικηγόρο, άκουγα πολύ καλά λόγια. Έχουν κολλήσει με τον "Έρωτα φυγά" και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Ό,τι και αν έχουμε κάνει για τη σειρά αυτή, έχει γίνει με την καρδιά μας», εξομολογήθηκε για τη μεγάλη επιτυχία που καταγράφεται.

«Έχει πλάκα. Ο κόσμος με σταματάει στο δρόμο και μου μιλά για τη σειρά! Δεν έχω φτάσει στο σημείο να κουραστώ, ίσα ίσα είναι χαρά. Είναι ευλογία να αναγνωρίζει ο κόσμος τη δουλειά σου», κατέληξε για τους ανθρώπους που της μιλάνε στο δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Έρωτας Φυγάς (24/10): «Αν δεν αλλάξεις μυαλά, σ’ αυτό το σπίτι δεν πρόκειται να μπεις ποτέ ξανά» - Καθηλωτικές οι εξελίξεις της σειράς του OPEN

«Θα γίνουν κολλητές στο τέλος...» - Χαμός στο twitter για την αγκαλιά Μαριέτας - Αλεξάνδρας στη σειρά "Έρωτας Φυγάς"

«Ώπα ώπα!! Ποια είναι αυτή η...» - Χαμός στα σχόλια στο Twitter με τις εξελίξεις της σειράς Έρωτας Φυγάς

Έρωτας Φυγάς (18/10): «Πρέπει να τη βγάλουμε από τη μέση» - Σχεδιάζεται η δολοφονία της Μαργέτας

Έρωτας Φυγάς: «Περιμένω το παιδί σου!» - Μια εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω!

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Με βάφτισαν...» - Το πραγματικό όνομα και ο σύζυγος της Αλεξάνδρας από τον Έρωτα Φυγά

«Αναγκάστηκα να εκκενώσω το διαμέρισμα που εμένα και να περάσω μέσα από τις φωτιές» - Σοκάρει η Ντάνη Γιαννακοπούλου