3ος Όροφος (17/10): Ο Γιάννης επιστρέφει αργοπορημένος από την έξοδο του και η Υβόννη ανησυχεί

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
3ος Όροφος (17/10): Ο Γιάννης επιστρέφει αργοπορημένος από την έξοδο του και η Υβόννη ανησυχεί

Συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη 17/10, η κωμική σειρά της ΕΡΤ, 3ος Όροφος, με ένα νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο το οποίο απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους (Δείτε εδώ την τηλεθέαση 16/10).

Τι θα δούμε σήμερα 17/10 στη σειρά 3ος Όροφος

Επεισόδιο 36&37

Ο Γιάννης ετοιμάζεται να βγει με παλιούς του φίλους παρά την δυσαρέσκεια της Υβόννης. Ο ίδιος δεν μπορεί να διαλέξει τι θα βάλει ανάμεσα σε δυο γραβάτες. Οι δυο τους τσακώνονται γιατί εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι οι φίλοι του είναι πολύ καλοί, ενώ η Υβόννη θεωρεί πως είναι υπερβολικά ηλικιωμένοι για νυχτερινές εξόδους. Ο Γιάννης επιστρέφει αργοπορημένος από την έξοδο του με τους φίλους, ενώ η Υβόννη είχε αρχίσει να ανησυχεί. Της εξηγεί πως πήγαν σε μεξικάνικο κι ο ίδιος έφαγε πολύ καυτερή γουακαμόλε και τον έχει πειράξει. Η Υβόννη προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος γκρινιάζει για τον σερβιτόρο που τους πρότεινε να τη φάνε.

3ος ΌΡΟΦΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τι θα δούμε αύριο 18/10

Ο Γιάννης άρχισε να λέει στην Υβόννη για κάτι κροκέτες που θα αντικαταστήσουν τα φάρμακα και που εκείνος σκέφτηκε να φτιάξει. Η Υβόννη φτιάχνει ποπ κορν περιμένοντας την εγγονή της που θα την φέρει η Αντωνία. Όταν έρχονται, η Αντωνία της λέει ότι ο γάμος της με τον Αντρέα περνάει κρίση.

Επεισόδιο 39ο: «Τσάι με την εγγονή μου»
Η Αντωνία φεύγει για να πάει στον οδοντίατρο και η Αγγελική μένει στο σπίτι. Αρχίζει και συζητάει με την Υβόννη για ένα αγόρι, τον Δημήτρη, που έχει ερωτευτεί.