Ηλέκτρα (18/10): Ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας για την Ηλέκτρα - Βρίσκει στον στάβλο...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (18/10): Ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας για την Ηλέκτρα - Βρίσκει στον στάβλο...

Την Τετάρτη (18/10) αναμένεται να παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο για τη σειρά, Ηλέκτρα με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές σε ό,τι αφορά την πρωταγωνίστρια, η οποία απόψε θα έρθει αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (18/10) εξελίξεις για τη σειρά Ηλέκτρα

Η Ηλέκτρα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν βρίσκει την Πόπη αναίσθητη στον στάβλο. Λίγο αργότερα θα λυγίσει συναισθηματικά μπροστά στην ψυχρή συμπεριφορά του Παύλου.

Πέμπτη 19/10 Επεισόδιο 12

Ο διοικητής μοιάζει να κυκλώνει όλο και περισσότερο τον Νικόλα, σκοντάφτει όμως στο άλλοθί του, το βράδυ της φωτιάς. Προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες του, προσεγγίζει τον Στέργιο ζητώντας να μάθει αν η Ηλέκτρα κάλυψε τον κουνιάδο της. Το γεγονός αυτό προκαλεί ένα ντόμινο αντιδράσεων. Το ψέμα της Ηλέκτρας αποκαλύπτεται και στις δύο οικογένειες προκαλώντας τριγμούς. Ο Νικόλας φτάνει μέχρι το σημείο να τάξει γάμο στη Φιλιώ, προκειμένου να μάθει τι κρύβει η ξαδέλφη της. Οταν από τα μισόλογά της επιβεβαιώνει ότι η Πόπη γνωρίζει για τη φωτιά, αποφασίζει να την πάει μια μεγάλη βόλτα…