Έρωτας Φυγάς (18/10): «Πρέπει να τη βγάλουμε από τη μέση» - Σχεδιάζεται η δολοφονία της Μαργέτας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (18/10): «Πρέπει να τη βγάλουμε από τη μέση» - Σχεδιάζεται η δολοφονία της Μαργέτας

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 18/10 εξελίξεις της καθημερινής σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς. Ο Ιάσονας επιστρέφει τα παιδιά στο Κιάρι με τα γεγονότα να τρέχουν με ραγδαίο ρυθμό...

Οι σημερινές 18/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 29

Μέσα σε όλα, η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Μάρκος πήγε να κάψει τη Μαργέτα ζωντανή για να πάρει εκδίκηση: «Αν τελικά φύγουμε μαζί, μετά από αυτό που έκανες δεν μπορώ να σου εμπιστευτώ τα παιδιά μου», είναι τα λόγια της κι έχει δεύτερες σκέψεις. Εκείνος της δίνει μικρή διορία ν’ αποφασίσει. «Ή τώρα ή ποτέ. Ή φεύγουμε μαζί ή μένουμε εδώ εσύ με τον Ιάσονα κι εγώ με την Ευγενία. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», της εξηγεί. Παράλληλα, οι κομματάρχες με τους οικοπεδοφάγους σχεδιάζουν την άμεση δολοφονία της Μαργέτας! «Πρέπει να τη βγάλουμε από τη μέση. Πλέον όχι μόνο δεν μας είναι χρήσιμη αλλά είναι και επικίνδυνη για τους στόχους μας και τα σχέδιά μας», είναι τα λόγια τους.

Μέσα σε όλα αυτά, η Ρηνιώ καταλαβαίνει τη συναισθηματική απομάκρυνση του Νικόλα από εκείνη. «Συμβαίνει κάτι; Τον τελευταίο καιρό μου φαίνεσαι κάπως πιο απόμακρος», του λέει, αλλά εκείνος τη διαβεβαιώνει πως όλα είναι καλά και πως τον προβληματίζουν θέματα της δουλειάς. Την ίδια στιγμή ο Φάνης έρχεται πιο κοντά με την Ευγενία, η οποία κάτι αρχίζει να νιώθει γι’ αυτόν με μεγαλύτερη συμπάθεια. Επιπλέον, ο Κοντογιάννης εμφανίζεται και λέει στους επίδοξους δολοφόνους της Μαργέτας πως εκείνος έχει τη λύση για το πρόβλημά τους. «Οχι, κύριοι. Η Μαργέτα δεν είναι ο σωστός στόχος γιατί είναι πολύ δημοφιλής και όλοι θα αρχίσουν να ψάχνουν τι συνέβη και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Αν όμως βλάψουμε κάποιο άλλο πιο κοντινό της πρόσωπο, τότε θα φοβηθεί και θα αποσύρει την υποψηφιότητα», τους αναφέρει.

Δείτε επίσης αποκλειστικά: Νεκρή η Μαργέτα! Η τραγική σκηνή του φόνου και καρέ καρέ η κηδεία