Η Γη της Ελιάς (19/10): «Αριάδνη;» - Η Ιουλία συναντάει την κόρη της στην Θεσσαλονίκη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (19/10): «Αριάδνη;» - Η Ιουλία συναντάει την κόρη της στην Θεσσαλονίκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 19/10 επεισόδιο της καθημερινής σειράς του MEGA, με τίτλο Η Γη της Ελιάς. Η Μαρία πέφτει ξανά στα χαρτιά, ο Κουράκος με την Δήμητρα περνάνε δύσκολα λόγω των τύψεων, ενώ η Μαρίνα μαθαίνει πως ο Μάνος την απατάει.

Οι σημερινές 19/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 21.

Η Ιουλία μετά τα νέα που παίρνει, αποφασίζει να πάει η ίδια στη Θεσσαλονίκη για να βρει την κόρη της, ενώ η Θεοδώρα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχτηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία σταρ του Tik Tok και η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι της Αθηνάς. «Εδώ θα μείνετε, δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσω να γυρίσετε στο σπίτι. Τουλάχιστον εδώ είστε πιο ασφαλείς», τους τονίζει η Αθηνά.

Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον-άρον για την πρωτεύουσα. Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους: «Ξέρω ότι είσαι δικό μας. Από την πρώτη στιγμή που πάτησες το πόδι σου εδώ με ενημέρωσαν από τα κεντρικά ότι είσαι μυστικός της αστυνομίας, αλλά για λόγους υγείας έχεις μείνει εκτός», του λέει και ο Ορέστης του το επιβεβαιώνει.

Η Ιουλία φεύγει για τη Θεσσαλονίκη χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία καθώς αφήνει την Αθηνά εκτεθειμένη. Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος μόλις το μαθαίνει: «Αυτό είναι απαράδεκτο. Μας έχει κρεμάσει», φωνάζει και αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος αμέσως φωνάζει στο σπίτι τη γιατρό.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από την Γη της Ελιάς για να παίξει στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Η Δήμητρα και ο Γιώργης παγώνουν την σχέση τους

Ο Στράτος αρχίζει να υποψιάζεται την ερωτική σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα. Την ίδια στιγμή το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά, αλλά η σκιά του Ορέστη πέφτει βαριά ανάμεσά τους. Στο μεταξύ υπάρχει και κάτι ακόμα που χαλάει την Δήμητρα και αυτό είναι ότι νιώθει πως ο Κουράκος της φέρεται διαφορετικά στην υπηρεσία. Μάλιστα αναγκάζεται να του το επισημάνει:

“Δεν είναι ωραίο που έχεις αλλάξει στάση απέναντί μου στo γραφείο. Φρόντισε να είσαι όπως πριν, για να μην τραβήξουμε τα βλέμματα πάνω μας” του λέει. Ωστόσο ήδη είναι αργά, καθώς στο Τμήμα, το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει κι ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση: “Εχουν αρχίσει τα σχόλια πίσω από την πλάτη μου και δεν μ΄αρέσει” του λέει και έτσι οδηγούνται σε αδιέξοδο και φρενάρουν τη σχέση τους πριν μαθευτεί, καθώς η συνεργασία τους αποδεικνύεται όλο και πιο δύσκολη, στη σκιά των κρυφών τους συναισθημάτων.

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό Tv24