Η Παραλία: «Χωρίς πλάκα τη Νικολίνα τη θεωρώ ικανή να...» - "Τρομαγμένο" το Twitter από τη γιαγιά

«Θα το πιεις το τσαγάκι σου νομίζω...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Παραλία: «Χωρίς πλάκα τη Νικολίνα τη θεωρώ ικανή να...» -

Χαμός έγινε και πάλι στο Twitter με το χθεσινό επεισόδιο, Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, "Η Παραλία", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1.

Είδαμε το Δημητρό να "βγαίνει" σιγά σιγά από τη μοναχική του ζωή και να κοινωνικοποιείται με τα παιδιά της παραλίας των Ματάλων. Αν και η Υπατία βλέπει πολύ θετικά αυτή την εξέλιξη στη ζωή του θείου της, η μητέρα ου, Νικολίνα, δεν κρύβει τη δυσφορία της.

Η ανηψιά του τον πείθει να πάνε βόλτα και μάλιστα για να τον πείσει του λέει, ότι θα δει και την Νάταλι στη "Γοργόνα", την οποία και την κοίταζε λιγάκι διαφορετικά ο Δημητρός. Η γιαγιά νιώθει απειλή και ενόχληση για το γεγονός, κάτι που δεν έκανε καν τον κόπο να κρύψει, προσπαθώντας να μεταπείσει και την εγγονή της.

Τι γράφθηκε στο Twitter για την "Παραλία"

Οι εξελίξεις αυτές δεν έμειναν απαρατήρητες από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά δεν είναι και κάτι που θα έπρεπε να μας προκαλεί εντύπωση. Ο λόγος, δεν είναι άλλος, από το γεγονός, πως η Νικολίνα είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς χαρακτήρες της σειράς με ένα άκρως ζοφερό παρελθόν και πολλές κακές στιγμές. Έχουμε υπόνοιες από όσα έχουμε ήδη δει, πως ευθύνεται για κάποιους θανάτους και ανεξήγητες αρρώστιες. Φυσικά, υπάρχουν και πολλά καυτά ερωτήματα για το γιο της, το Δημητρό, που μας προβληματίζουν, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να μας δείξει τι έχει συμβεί και τι εμπλοκή είχε σε όλα αυτά. Γιατί είμαστε βέβαιοι, πως δεν έχει μείνει αμέτοχη σε τίποτε!

Να υπενθυμίσουμε, πως σε παλαιότερα επεισόδια είδαμε τη Νικολίνα να δει σε αρκετούς ένα τσάι και μετά από λίγο να χάνουν τη ζωή τους... (δείτε εδώ τι είχε πει το κοινό για το θάνατο της Αντιγόνης)

Δείτε παρακάτω πως σχολίασαν στο αγαπημένοι μέσο κοινωνικής δικτύωσης χθες οι τηλεθεατές τη συμπεριφορά της Νικολίνας: