Φόνοι στο Καμπαναριό: Πρεμιέρα απόψε (20/10) στον ALPHA - Το πρώτο επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της σειράς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φόνοι στο Καμπαναριό: Πρεμιέρα απόψε (20/10) στον ALPHA - Το πρώτο επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Πρεμιέρα κάνει απόψε (20/10) στις 21:00 η νέα σειρά του ALPHA, Φόνοι στο Καμπαναριό, μία κωμωδία η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω στον σταθμό. Τι θα δούμε, λοιπόν, στο πρώτο επεισόδιο;

Οι αποψινές (20/10) εξελίξεις του νέου σίριαλ του ALPHA, Φόνοι στο Καμπαναριό

Επεισόδιο 01

Μια φορά κι έναν καιρό η ηγουμένη Μαρία κι οι αδερφές Αρσινόη, Ουρανία, Αγαθονίκη και Χρυσοβαλάντω ζούσαν ήρεμα και γαλήνια στην μονή της Αγίας Θεοδούλης. Μέχρι που ένα πρωί ανακαλύπτουν ένα αντρικό πτώμα στο σκευοφυλάκιο κι η ζωή τους μετατρέπεται σε κόλαση... Την εξιχνίαση της υπόθεσης αναλαμβάνουν ο έμπειρος αστυνομικός του εγκληματολογικού, Μιλτιάδης Σοφιανός, κι ο πρωτάρης βοηθός του, Έκτορας Τσακαλάκης, με εντολή να διεξάγουν την έρευνα υπό άκρα μυστικότητα. Σοφιανός και Τσακαλάκης χρήζουν τις μοναχές βασικές ύποπτες και τις περνούν από ανάκριση. Όλως περιέργως καμία δε γνώριζε το θύμα και καμία δεν είδε κάτι ύποπτο τη νύχτα του φόνου. Σύντομα ωστόσο έρχονται στο φως στοιχεία που υποδεικνύουν το αντίθετο: μία από τις μοναχές έβαλε κρυφά το θύμα στη μονή και στη συνέχεια το δολοφόνησε. Στο ρόλο της Ιατροδικαστή, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου.

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των κυριών (20/10): Αυτός είναι ο φονιάς της Λόλας - Η ιερόδουλη που τον ανακαλύπτει

Η υπόθεση της σειράς και οι ηθοποιοί

Στο μοναστήρι της Αγίας Θεοδούλης, ένας ποδοσφαιριστής εντοπίζεται νεκρός. Οι δύο αστυνομικοί (Γιωργής Τσουρής & Βαγγέλης Δαούσης) τρέχουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Όλες οι μοναχές στο μοναστήρι, μπαίνουν στο στόχαστρο των αστυνομικών.

Η Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητά της. Σε αυτό την βοηθά η καλή της φίλη, η μοναχή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου), η οποία γίνεται “ντετέκτιβ”, προκειμένου να ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο!

Για τις ανάγκες τις έρευνες, αναγκάζεται να κάνει τατουάζ, να πραγματοποιήσει μια διάρρηξη, να πάει σε στριπτιτζάδικο, να οδηγήσει καρτ, να περάσει από κάστινγκ και να αγοράσει όπλο στη μαύρη αγορά! Και όλα αυτά, με τις ανατροπές και τα ευτράπελα να μην έχουν τέλος!

Στο πλευρό τους θα δούμε, επίσης, τις μοναχές Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη.

Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki. Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.