Έρωτας Φυγάς: «Θέλεις ακόμα να γίνεις γυναίκα μου;» - Γάμος "σκάνδαλο" ανακοινώνεται πριν την καταστροφή

Οι εβδομαδιαίες (23-27/10) εξελίξεις της σειράς του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Θέλεις ακόμα να γίνεις γυναίκα μου;» - Γάμος

Η Μαργέτα απειλεί τον Ιάσονα με όπλο και τον διώχνει από το Κιάρι, ενώ ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να πάρει τον γιο του από εκείνον και να τον μεγαλώσει ο ίδιος. Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει κι αυτή τη φορά με πολλαπλά μέτωπα. Αυτά και πολλά ακόμη θα συμβούν αυτή την εβδομάδα στον Έρωτα Φυγά του OPEN.

Οι εβδομαδιαίες (23-27/10) εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Δευτέρα 23/ Επεισόδιο 32

Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ’ έναν εκβιασμό που της γίνεται από τα άτομα που έχουν συμφέρον να μην εγκαταλείψει την πολιτική. Ενα συμβάν που ξεθάβουν από το παρελθόν της, κι έχει να κάνει με την τη ζωή της πριν παντρευτεί τον Γιώργο Δεμετζή, την κάνει να κινδυνεύει. Ομως, το κοινό μέτωπο που δημιούργησαν οι εχθροί της, διαλύεται. Η Μαργέτα εκμυστηρεύεται στον Ιάσoνα μέρος της παλιάς της ζωής. Στο μεταξύ ο Μάρκος, μαθαίνει αναπάντεχα, πως το μυστικό για το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε. Αυτό όμως είναι το λιγότερο που τον ανησυχεί, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει πλέον να αμφιβάλει για όλους τους άνδρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της. «Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση καλό είναι να μείνουμε ο ένας μακριά από τον άλλον και να κοιτάξουμε ποιο είναι το καλύτερο για το παιδί μας. Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν μας να διαχειριστούμε όλο αυτό που συμβαίνει» του λέει. Την ίδια στιγμή ο Κοντογιάννης φτάνει σηκωτός στο γραφείο της εισαγγελέως για να ανακριθεί ως ύποπτος. «Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι εδώ» λέει στην Εισαγελέα. «Για την επίθεση κατά της Αννας. Εσείς δεν κρύβεστε πίσω από αυτήν;» τον ρωτάει. Η όλη διαδικασία τελικά οδηγεί σε μια πιπεράτη αποκάλυψη.

Τρίτη 24/10 Επεισόδιο 33

Ο Ιάσονας έχει πλέον απαρνηθεί τη Μαργέτα ως μητέρα, έχοντάς την αντικαταστήσει με την Ουρανία και αυτό είναι κάτι που εκείνη δεν μπορεί να το καταπιεί, όπως και τη στάση του απέναντι στην Αλεξάνδρα και τα παιδιά, αλλά και το μένος του εναντίον του Στέφανου. Την επόμενη μέρα ο Ιάσονας πάει στο αρχοντικό, αλλά εκείνη έχει βάλει φύλακες και του απαγορεύουν την είσοδο. «Αν δεν αλλάξεις μυαλά, σ’ αυτό το σπίτι δεν πρόκειται να μπεις ποτέ ξανά. Φύγε και μην ξανάρθεις», του λέει. Εκείνος πάει να κάνει ένα βήμα, αλλά η Μαργέτα αρπάζει το όπλο της και τον απειλεί για να φύγει. Στη συνέχεια, η κραταιά κυρία του Κιάρι αλλάζει το όνομα της εταιρείας, αναλαμβάνει τα ηνία και δίνει τα ρούχα του νεκρού άντρα της σε άπορους. Από την άλλη ο Ιάσονας για να την πικράνει αρχίζει να κυκλοφορεί με την ερωμένη του πατέρα του και να λέει σε όλους: «Τη γυναίκα αυτή την αγάπησε ο πατέρας μου, αλλά δεν έγινε ποτέ Δεμερτζή εξαιτίας της μητέρας μου». Η Μαργέτα για να τον τιμωρήσει τον αποκληρώνει κι αποφασίζει να κάνει μέτοχο της εταιρείας τον Μάρκο! Αυτό βγάζει εκτός εαυτού τον Ιάσονα ο οποίος βρίσκει έναν τρόπο να την εκδικηθεί. Την ίδια στιγμή εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το να αποσύρει ή όχι την υποψηφιότητά της από τις εκλογές αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το γεγονός της απόπειρας δολοφονίας κατά της Αννας. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν ο Κοντογιάννης, πιόνι της διαφθοράς, καταφέρνει να ξεγλιστρήσει, την ίδια στιγμή που οι οικοπεδοφάγοι συναντιούνται με τους μπράβους ετοιμάζοντας μια νέα θανατηφόρα επίθεση.

Δείτε επίσης: Νεκρή η Μαργέτα! Η τραγική σκηνή του φόνου και καρέ καρέ η κηδεία

Τετάρτη 25/10 Επεισόδιο 34

Ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. «Και οι δύο είστε γονείς του. Αυτό δεν αλλάζει. Το καλύτερο είναι να τα βρείτε και ο Γιωργάκης να πάρει αγάπη και από τους δύο» τους λένε. Οι προσπάθειες και των δύο όμως πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Η Αλεξάνδρα στο μεταξύ εξακολουθεί να κρατά τον Μάρκο μακριά από τον Γιωργάκη. «Το παιδί αναρρώνει από το ατύχημα που είχε. Καλύτερα είναι να μην το αναστατώνουμε. Αρκετά έχει περάσει» του λέει. Από την άλλη, ο Μάρκος περιμένει διακαώς τη στιγμή που ο γιος του θα γίνει καλά, προκειμένου να τον πάρει μαζί του. «Θα περιμένω αλλά ο Γιωργάκης θα έρθει μαζί μου, με τον πραγματικό του πατέρα» της ξεκαθαρίζει. Μέσα σε όλα ο Στέφανος επιχειρεί να τρίξει τα δόντια των χορηγών της Μαργέτας κι οι ίδιοι τον ενημερώνουν πως ο πραγματικός εχθρός είναι άλλος. Εκείνος που πραγματικά δίνει τις εντολές. Αργότερα ο Μάρκος κι ο Ιάσονας τελικά δέχονται να συζητήσουν, αλλά η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν ο Στέφανος κι η Μαργέτα. Η πρότασή τους, σχετικά με τις ζωές των δύο ζευγαριών δεν γίνεται αποδεκτή και τα πράγματα οξύνονται. Αργότερα ο Στέφανος και ο Φάνης δέχονται επίθεση από τους κομματάρχες, ενώ ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του για να μη χάσει τον Γιωργάκη κι είναι έτοιμος να ανοίξει τα χαρτιά του μπροστά σε όλους.

Πέμπτη 26/10 Επεισόδιο 35

Ο Ιάσονας μαζεύει τους εργάτες του γιατί έχει να τους κάνει μια ανακοίνωση: «Θέλω να σας πω κάτι που θα σας ξαφνιάσει αλλά επιθυμώ να είμαι ξεκάθαρος μαζί σας. Ο Γιωργάκης δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι γιος του Μάρκου. Το γνώριζα αυτό από την αρχή και παντρεύτηκα την Αλεξάνδρα γιατί τη λυπήθηκα. Δεν ήθελα να αφήσω, παρά τα λάθη της, μια γυναίκα μόνη με ένα παιδί στην αγκαλιά στους δρόμους» τους αποκαλύπτει παρουσιάζοντας έμμεσα τον εαυτό του ως μεγαλόψυχο και την Αλεξάνδρα ως ελαφρών ηθών. Ο Μάρκος το ακούει, κι εξοργισμένος παίρνει κρυφά το παιδί. «Σιγά μην αφήσω το γιο μου να μεγαλώσει με ένα κάθαρμα σαν κι εσένα» μονολογεί. Εν τω μεταξύ η Αννα συνέρχεται, αλλά η Ελπίδα της κρύβει πως ο Νικόλας είχε έρθει να τη δει. «Είπαμε αμάν να τον ξεφορτωθούμε. Ωρα είναι τώρα να τους ξαναφουντώσει ο έρωτας» σκέφτεται. Παράλληλα ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη για την εξαφάνιση του μικρού. «Πες μου πού είναι γιατί δεν θα ξαναδείς το φως του ήλιου» την απειλεί όμως εκείνη αρνείται κάθε της ανάμειξη με την αρπαγή του παιδιού. Ολοι αγωνιούν για το Γιωργάκη. Η Αλεξάνδρα είναι έτοιμη να καταρρεύσει. «Δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό ο Μάρκος. Αν τον έχει πάρει εκείνος δεν θα του το συγχωρήσω» είναι τα λόγια της. Ο Μάρκος τελικά εμφανίζεται μπροστά τους και είναι μαζί του και το παιδί. Ταυτόχρονα ο Φάνης είναι εξαφανισμένος και η Νότα ανακαλύπτει ένα μυστικό του.

Παρασκευή 27/10 Επεισόδιο 36

Οσο ο Στέφανος αγωνιά για την τύχη του ανιψιού του, ο Φάνης φέρνει έναν από τους οικοπεδοφάγους αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Εκείνος, ομολογεί και αποκαλύπτει ποιος είναι ο εγκέφαλος και γιατί προσπαθούν να αρπάξουν τη γη από το Κιάρι. Ολοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν τον υπεράνω υποψίας ηθικό αυτουργό. Παράλληλα ο Ιάσονας, κάνει το επόμενο βήμα για να βγάλει τη Μαργέτα από τη μέση. Με τη βοήθεια της επιστήμης και παρουσία μαρτύρων, βάζει μπροστά το ύπουλο σχέδιο του, να τη βγάλει τρελή. Μέσα σε όλα η Αννα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει για τον Νικόλα και το πόσο υπέφερε όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. «Δεν το περίμενα αυτό» λέει του πατέρα της. «Νοιάζεται για σένα κι ας έχετε χωρίσει» της απαντάει εκείνος.

Ο Στέφανος πάλι έχει άλλα στο μυαλό του κι επειδή έχει πάρει την απόφασή του πλέον προχωράει στη δράση. Κάνει επιτέλους μια πρόταση στη Μαργέτα που και οι δύο την περίμεναν πολύ καιρό. «Μαργέτα ξέρεις ότι πάντοτε στην καρδιά μου είχα εσένα. Ο,τι κι αν έγινε ας το αφήσουμε πίσω. Τι λες να ολοκληρώσουμε αυτό που την πρώτη φορά αφήσαμε στη μέση; Θέλεις ακόμα να γίνεις γυναίκα μου;» τη ρωτάει. «Είναι το μόνο που θέλω» του απαντάει εκείνη και πέφτει την αγκαλιά του. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και την επόμενη μέρα ανακοινώνει τα ευχάριστα.

Δείτε επίσης: «Είσαι ένας προικοθήρας! Κάθαρμα!» - Ο ματωμένος γάμος, η κραυγή αγωνίας και η ευτυχία που γίνεται εφιάλτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρωτας Φυγάς: «Που είναι τέτοια ώρα;» - Η Αλεξάνδρα "τρελαμένη" από ζήλια διεκδικεί ερωτικά τον Ιάσονα

Έρωτας Φυγάς (3/11): Την πετάει από την γέφυρα, άλλος όμως την σκοτώνει - Φρίκη με την δολοφονία της Μαργέτας

Έρωτας Φυγάς (30/10): «Θα σκοτώσω την Δεμερτζή! Το ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου» - Τρόμος για την Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς: Καρέ καρέ η δολοφονία της Μαργέτας - Της μπήγει το μαχαίρι στο σώμα και της κλέβει τα χρυσαφικά

Έρωτας Φυγάς (27/10): «Θα με παντρευτείς;» - Παίρνουν επιτέλους την απόφαση να στεφανωθούν

Έρωτας Φυγάς (26/10): «Ο Γιωργάκης δεν είναι στο δωμάτιο του» - Η Αλεξάνδρα καταρρέει μετά την εξαφάνιση του παιδιού της

Έρωτας Φυγάς (25/10): Παγίδα θανάτου στον Στέφανο - Τον περικυκλώνουν και τον πυροβολούν

«Θα γίνουν κολλητές στο τέλος...» - Χαμός στο twitter για την αγκαλιά Μαριέτας - Αλεξάνδρας στη σειρά "Έρωτας Φυγάς"

«Καταστράφηκα δύο φορές οικονομικά...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Πέμη Ζούνη για την καριέρα και την προσωπική της ζωή