Ο Παράδεισος των Κυριών: «Καλά δεν ντρέπεσαι να σηκώνεις τα μάτια σου σε παντρεμένο άνθρωπο;» - Το μυστικό της αποκαλύπτεται και ξεφτιλίζεται

Οι εβδομαδιαίες (23-27/10) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Καλά δεν ντρέπεσαι να σηκώνεις τα μάτια σου σε παντρεμένο άνθρωπο;» - Το μυστικό της αποκαλύπτεται και ξεφτιλίζεται

Ο Αγης σε απελπιστική κατάσταση, αποφασίζει να γίνει μοναχός ταράζοντας με την απόφασή του την Πολυξένη. Την ίδια ώρα ο Σωτήρης παίρνει μια σοβαρή καταγγελία για τον Χρήστο, ενώ ο Πάρης βρίσκει το σημειωματάριο του πατέρα του και αρχίζουν όλοι να πιστεύουν ότι μπορεί να ζει. Δύσκολες καταστάσεις για τους πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών!

Οι εβδομαδιαίες (23-27/10) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 23/10 Επεισόδιο 21

Η υπόθεση του τραυματισμού της Βικτώριας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη ειδικά, μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκαν στην οικογένεια από τον Άγη, το οποίο δημιούργησε έντονη ανησυχία σε όλους. Την ίδια στιγμή η Ζηνοβία αποφασίζει να αντιμετωπίσει του φόβους της και να προσπαθήσει να αλλάξει τη ζωή της. Ετσι πηγαίνει να δει τον γιό της, μετά από πολλά χρόνια, αλλά εκείνος δεν θέλει να την δει και την διώχνει.

Στο μεταξύ η Αμαλία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την Στέλλα όταν αντιλαμβάνεται ότι οι πράξεις τις δημιουργούν προβλήματα σε εκείνη αλλά και στους γύρω της, αλλά εκείνη το μόνο που την νοιάζει είναι να εκδικηθεί την Αμαλία. Την ίδια στιγμή στο Μπραζίλ υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά την επίσκεψη που δεχτήκανε από τον Χρήστο και ο φόβος αρχίζει να τους κάνει να σκέφτονται διαφορετικά. Στο σπίτι της Ολγας η Φρόσω συνεχίζει να συμπεριφέρεται άσχημα στον Πάρη μετά την αποκάλυψη που της έκανε η Πολυξένη για τον βιασμό της Αμαλίας από κείνον. Η συμπεριφορά της όμως θα ξεπεράσει κάθε όριο φέρνοντας και την ίδια σε πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε επίσης: Άσχημα νέα για τη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Τρίτη 24/10 Επεισόδιο 22

Ο Φώτης με τη Μάγια επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα και η κατάθεση της αρκεί ώστε να ενοχοποιήσει το Χρήστο: “Αυτός σκότωσε την Λόλα είμαι σίγουρη. Τον φοβάμαι αυτον τον άνθρωπο. Σε κάποιες ιδιωτικές μας στιγμές του ζητούσα να βγάλει το πουκάμισό του και δεν ήθελε με τίποτα. Εγώ όμως κατάφερα να του το βγάλω και αυτό που είδα δεν περιγρέφεται. Ηταν γεμάτος σημάδια και καψίματα” καταθέτει η Μάγια και ο Σωτήρης συνδέει τον Σωτήρη με τον εμπρησμό του Παραδείσου.

Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα το νέο του σχέδιο που αφορά την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας στην Αμερική. Παρόλα τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις των περισσότερων ο Πάρης και Γεωργία συναντιόνται ξανά: “Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, σ΄αγαπάω Πάρη, θέλω να είμαστε μαζί” του λέει. Στο μεταξύ ο Σίμος πείθει την Αμαλία να πάνε μια βραδινή βόλτα και το κλίμα ανάμεσά τους είναι πολύ ερωτικό και ρομάντικό. Ετσι δίνουν το πρώτο τους φιλί. Την ίδια στιγμή ο Άγης κάνει μια σειρά από μυστήρια τηλεφωνήματα στο σπίτι του και αποκαλύπτεται μόνο στην Αμαλία: “Θέλω να σε δω. Μην πεις σε κανέναν τίποτα και έλα να βρεθούμε, είναι ανάγκη” της λέει.

Παράδεισος Κυριών Αμαλία

Τετάρτη 25/10 Επεισόδιο 23

Παράλληλα μετά την κατάθεση της Μάγιας και του Φώτη, ο Σωτήρης με τον Δημοσθένη αποφασίζουν να φτάσουν στην αλήθεια. Ετσι παραβιάζουν το σπίτι του Χρήστου αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς δεν βρίσκουν κανέναν και τίποτα… Φυσικά ο Χρήστος λεχει φροντίσει να απειλήσει τον Φώτη: “Αν θέλεις να ζήσεις, θα με ενημερώνεις για όλα. Οτι μαθαίνεις από την πλευρά της αστυνομίας, θέλω να τα ξέρω” του έχει πει.

Η Πολυξένη κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στον Σωτήρη. Καθώς ανησυχεί για τον Αγη, παίρνει τηλέφωνο τον υπαστυνόμο και του λέει: “Ο Αγης είναι αυτός που τραυμάτισε την Βικτώρια. Σας παρακαλώ πρέπει να τον βρείτε”. Ομως την ακούει η Αμαλία και γίνεται έξαλλη: “Πολυξένη, τι πήγες κι έκανες;” της λέει κι εκείνη δικαιολογεί την πράξη της: “Αμαλία μου φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό.Καλύτερα να τον βρει η αστυνομία. Τουλάχιστον θα είναι καλά” της λέει.

Λίγο αργότερα η Αμαλία πηγαίνει και συναντάει τον Άγη εκεί που είναι κρυμμένος, ο οποίος της δίνει κάτι για την Πολυξένη: “Σε παρακαλώ δώσε αυτό το γράμμα στην γυναίκα μου και πες της να με συγχωρήσει, αλλά αν το διαβάσει θα καταλάβει” … Η Αμαλία μόλις γυρίζει δίνει το γράμμα στην Πολυξένη κι εκείνη μόλις το διαβάζει τρελαίνεται. Ο Αγης της γράφει ότι τραυμάτισε την Βικτώριαμ επειδή έμαθε ότι τόσο καιρό

του έλεγε ψέματα. Οτι δεν είναι γιό της, αλλά ένα παιδί που πήρε από το ιδρυμα και το παρουσίασε στον Χριστόφορο σαν δικό τους για να μην τον χάσει. Το πιο σημαντικό όμως που της γράφει είναι ότι δεν ξαναγυρίσει πίσω και ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα και να πάω μοναχός στο Αγιο Ορος.

Η Πιπίτσα προσπαθεί να επηρεάσει την Γεωργία ώστε να απομακρυνθεί από τον Πάρη. Την ίδια στιγμή ο Πάρης είναι καταρρακωμένος ψυχολογικά και πηγαίνει στο Μπραζίλ για να πιεί και να ξεσπάσει. Λίγο μετά η Μάγια τον παίρνει και πηγαίνουν στο δωμάτιο της, όπου κάποια στιγμή που είναι τελείως μόνος, τυχαία ανακαλύπτει με μεγάλη έκπληξη το σημειωματάριο του πατέρα του.

Δείτε επίσης: Η Πολυξένη γίνεται ιερόδουλη - «Σου έχω μια δουλειά με πολλά λεφτά»

Πέμπτη 26/10 Επεισόδιο 24

Την ίδια ώρα η Μιράντα και ο Ντίνος αποφασισμένοι ότι θέλουν να γίνουν γονείς κάνουν το επόμενο βήμα και ζητούν από τον Βύρωνα να κανονίσει τις διαδικασίες για να μπορέσουν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Παράλληλα στο σπίτι των Μπουραντάδων το κλίμα συνεχίζει να είναι βαρύ μετά την εξαφάνιση του Άγη και θα γίνει ακόμα χειρότερο μετά από μία επίσκεψη που δέχεται ο Χριστόφορος. Ο Μάρκος πηγαίνει έξαλλος γιατί ο Αγης δεν πήγε να αναγνωρίσει το παιδί του: “μην τολμήσει κανείς και πλησιάσει το μωρό. Δεν είναι έγγονι σου κύριε Μπουραντά. Εχει τόσο καιρό που γέννησε η Γεωργία και δεν πάτησε κανείς σας να δει το παιδί” του λέει και τους κάνει τεράστια φασαρία.

Η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη αποκάλυψη, ενώ ο Χριστόφορος προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, καθώς η Στέλλα του κάνει παράπονα για την Αμαλία: “Δεν με θέλει, δεν με υπολογίζει σε τίποτα, όλο με διώχνει από κοντά της λαο επίτηδες με αφήνει στο μαγαζί και φεύγει” του λέει δήθεν στεναχωρημένη κι έτοιμη να βάλει τα κλάμματα. Ετσι λίγο μετά ο Χριστόφορος βάζει την Στέλλα και την Αμαλία να κουβεντιάσουν αυτά που τους απασχολούν: “Αδελφές είστε να κοιτάξετε να τα βρείτε” τους λέει. Λίγο μετά η Στέλλα ανακαλύπτει ένα μυστικό της Ζαχαρούλας: “Καλά δεν ντρέπεσαι να σηκώνεις τα μάτια σου σε παντρεμένο άνθρωπο; Ο κύριος Βύρωνας είναι σοβαρός” της λέει και την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ η Όλγα μετά από το ισχυρό σοκ που δέχεται από τον Πάρη και την κατάσταση του μετά το Μπραζίλ, αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να τα ξαναβρεί ο γιός με την Γεωργία.

Παρασκευή 27/10 Επεισόδιο 25

Ο Πασχάλης με τη Τζένη τα έχουν βρει και συνειδητοποιούν ότι ο κύριος λόγος, που τσακώνονται είναι πως δεν ζουν μαζί. Για να παντρευτούν όμως, πρέπει να τακτοποιήσουν πρώτα τη Ζαχαρούλα. Ο Σίμος έχει ψυχρανθεί με την Αμαλία, καθώς εκείνη του έδειξε ότι αισθάνθηκε άσχημα μετά το φιλί τους. Μάλιστα ο Σίμος επιδεικτικά αρχίζει να μην της μιλάει και να την αγνοεί, κάτι που μάλλον πειράζει την Αμαλία. Η Γεωργία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς ο ο Πάρης της ανακοινώνει ότι θα φύγει για δουλειά στο εξωτερικό στην εταιρεία της θείας του, την ίδια στιγμή που και ο Αγης έχει εξαφανιστεί χωρίς να αναγνωρίσει το μωρό της. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος συγκεντρώνοντας τα έγγραφα, που χρειάζονται με τη Μιράντα για την αίτηση υιοθεσίας, δεν βρίσκει στο συρτάρι του το πιστοποιητικό γεννήσεως του και συμπεραίνει, ότι του το έχει κλέψει ο Σίμος. Το θράσος της Στέλλας κορυφώνεται και εξομολογείται τον έρωτα της στο Χριστόφορο ο οποίος την βλέπει ξαφνικά μπροστά του την ώρα που ετοιμάζεται στο δωμάτιο του για να πάει στο γραφείο του: “τι θέλεις εσύ εδώ. Φύγε σε παρακαλώ” της λέει, αλλά εκείνη του λέει: “τίποτα δεν θα είχε συμβεί αν εκείνος που ήθελα μου έδινε σημασία”, “ποιός ο Σίμος” την ρωτάει για να πάρει μια απάντηση-βόμβα: “Οχι εσείς κύριε Χριστόφορε. Είμαι ερωτευμένη μαζί σας”!. Τέλος, ο Σωτήρης δίνει το σημειωματάριο του Αποστόλη σε γραφολόγο, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα…