Ο πρώτος από εμάς: «Δεν θέλω να χάσω τον μπαμπά μου» - Θλίψη για τον Άλκη την ώρα που η Κάτια γιορτάζει το bachelorette του γάμου της με τον Έβαν

Οι εβδομαδιαίες (25-26/10) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς: «Δεν θέλω να χάσω τον μπαμπά μου» - Θλίψη για τον Άλκη την ώρα που η Κάτια γιορτάζει το bachelorette του γάμου της με τον Έβαν

Τα νέα δεδομένα όσον αφορά την υγεία του Αλκη δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά και όλη η παρέα συγκλονίζεται και κυρίως η Κάτια που είναι ερωτευμένη μαζί του και βρίσκεται σε αδιέξοδο. Πολλές οι εκπλήξεις, και όχι ευχάριστες, αυτή την εβδομάδα στη σειρά του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς.

Οι εβδομαδιαίες (25-26/10) εξελίξεις της σειράς "Ο πρώτος από εμάς"

Τετάρτη 25/10 Επεισόδιο 10

Η παρέα βρίσκεται έξω από το χειρουργείο, με την Ελσα να αγωνιά. «Δεν θέλω να χάσω τον μπαμπά μου» λέει μέσα στα αναφιλητά της, όταν η Αθηνά τους ενημερώνει για την έκβαση της επέμβασης και την πορεία του. «Πήγαν όλα καλά από πλευράς μας. Περιμένουμε να δούμε και τις παθολογικές εξετάσεις» τους λέει. Στο μεταξύ η Χριστίνα δεν αντέχει το βάρος των νέων δεδομένων μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο, ενώ η Ελενα αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Νικόλα. Λίγο αργότερα η Ελσα και ο Αλκης κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ η Σοφία ενδίδει στο απαγορευμένο, αλλά μια απρόσμενη εμφάνιση, την φέρνει κοντά στην αποκάλυψη του μυστικού της. Τα αποτελέσματα της παθολογικής εξέτασης του Αλκη θα φέρουν νέα δεδομένα που θα ταράξουν και θα ταρακουνήσουν ξανά όλους.

Δείτε επίσης: «Ή μήπως αυτό φοβάστε;» - Η ανάρτηση "φωτιά" του Μάριου Αθανασίου για την σκηνή του gay φιλιού

Πέμπτη 26/10 Επεισόδιο 11

Ο Κοσμάς εκτιμάει τον Νώντα και τον θεωρεί φίλο του πια. Δεν γνωρίζει όμως πως η Σοφία και εκείνος έρχονται όλο και πιο κοντά ερωτικά. Η Μαργαρίτα πάλι δέχεται το φλερτ του Στέφανου και αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Σύμφωνα με την Αθηνά, απομένουν λίγοι μήνες ζωής ακόμα στον Αλκη. Ο Αλκης με τη σειρά του νιώθει πια πιο αδύναμος από ποτέ και παρακαλεί την Κάτια να συνεχίσει η ζωή της, να παντρευτεί τον Εβαν αφού εκείνος θα πεθάνει και μάλιστα σύντομα. Η Κάτια βρίσκεται σε αδιέξοδο. Είναι ερωτευμένη με τον Αλκη αλλά δεν υπάρχει χρόνος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ακολουθήσει την καρδιά της. Στο μεταξύ η Χριστίνα φτάνει με τον δικηγόρο της στο γραφείο του Φίλιππου και του ζητά να υπογράψουν το διαζύγιο. Κι ενώ αυτά συμβαίνει ο Εβαν ετοιμάζει μπάτσελορ πάρτι και καλεί τον Αλκη και τους άντρες της παρέας με απώτερο σκοπό να δείξει, στον Αλκη, πως αυτός έχει το πάνω χέρι και πως η Κάτια είναι δική του. Η Κάτια κάνει το δικό της μπατσελορέτ στο σπίτι της Σοφίας και πολύ γρήγορα η χαρά που θα έπρεπε να έχει για τον γάμο της, θα μετατραπεί σε λύπη.