Γη της Ελιάς (22/10): Της στήνει καρτέρι για να την πετάξει στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του - Νεκρή η Μαργαρίτα;

Τι θα δούμε απόψε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (22/10): Της στήνει καρτέρι για να την πετάξει στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του - Νεκρή η Μαργαρίτα;

Κυριακή 22/10 σήμερα και αυτό σημαίνει πως το βράδυ θα προβληθεί στο κανάλι του MEGA ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Απογοήτευση και θυμός και υποψίες, όπως και μία απόπειρα δολοφονίας θα φέρουν τα πάνω κάτω (δείτε εδώ τις εξελίξεις των επεισοδίων ολόκληρης της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε (22/10) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 23

Η Ιουλία απογοητευμένη από την αντιμετώπιση της Αριάδνης, φεύγει από την Θεσσαλονίκη και βάζε στο μυαλό της τα χειρότερα. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα καταλαβαίνει το λάθος της και ξαναγυρίζει στον Μάνο, ενώ ο Στάθης αποφασίζει να πάει να δει την ...άγνωστη κόρη του!

Η Ιουλία στη Θεσσαλονίκη καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πλησιάσει την Αριάδνη, αλλά αντιμετωπίζει μια ιδιαίτερα αρνητική στάση. Η κοπέλα δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Δεν την αφήνει καν να της μιλήσει και αρνείται έστω και την παραμικρή κουβέντα. Η Ιουλία αισθάνεται να καταρρέει, που δεν της δίνει την ευκαιρία να της πει την αλήθεια και αποφασίζει να φύγει. Ωστόσο κάνει μια ύστατη προσπάθεια και τής γράφει ένα γράμμα όπου εξηγεί όσα έχουν συμβεί. Στην συνέχεια αφήνει το γράμμα στην δουλειά της: “Σας παρακαλώ μπορείτε να δώσετε αυτό το γράμμα στην Αριάδνη” τους λέει και με δάκρυα στα μάτια φεύγει.

Η Αθηνά και η Μαρία συζητούν για τα τελευταία γεγονότα και η Αθηνά μένει έκπληκτη με τη στάση ζωής που έχει αποφασίσει να κρατήσει η μητέρα της στο εξής. Παράλληλα η Μαρίνα, γίνεται έξαλλη με τον Μάνο μετά την πληροφορία που της έδωσε η Αρετή, και χωρίς να χάσει χρόνο πηγαίνει και του ζητά εξηγήσεις: “Τι ήθελες στο σπίτι της Αφροδίτης και μην μου πεις ψέματα γιατί σε είδαν” του λέει. Ο Μάνος στην αρχή τα χάνει και προσπαθεί να δικαιολογηθεί αλλά δεν τον αφήνει να πει λέξη παραπάνω, καθώς δεν γίνεται πιστευτός και η κατάσταση χειροτερεύει: “Σταμάτα σε παρακαλώ τις δικαιολογίες και φέρσου μια φορά σαν άντρας” του λέει. Στο μεταξύ ο Στράτος αρχίζει να υποψιάζεται την ερωτική σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην υπαστυνόμο. Την ίδια στιγμή ο άστεγος μεταβιβάζει όλη του την περιουσία του στη Δομή και ο Νάσος Καπετανάκος, ο ξάδελφός του, βγαίνει εκτός εαυτού. Έτσι βάζει στο στόχαστρό του τη Μαργαρίτα. Της στήνει καρτέρι στον δρόμο και προσπαθεί να την πετάξει στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του.