Οι Πανθέοι: «Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση! Θα εξαφανιστούμε» - Κίτσος και Μαρμώ ετοιμάζονται το σκάσουν

Οι εβδομαδιαίες (23-26/10) εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΪ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι: «Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση! Θα εξαφανιστούμε» - Κίτσος και Μαρμώ ετοιμάζονται το σκάσουν

Από τη Δευτέρα (23/10) μέχρι την Πέμπτη (26/10) το κοινό αναμένεται να παρακολουθήσει τα νέα επεισόδια για του Πανθέους. Ο Κίτσος ζητάει από τη Μάρμω να φύγουν μακριά απ' όλους και εκείνη δείχνει να το σκέφτεται, αλλά ο φόβος να μην πληγώσει τον Ανδρέα την κρατάει πίσω. Την ίδια ώρα η Σεβαστή ανακαλύπτει την κρυφή σχέση Μάρμως και Κίτσου.

Δείτε επίσης: Τέλος στις φήμες - Όλη η αλήθεια για το μέλλον της σειράς, Πανθέοι, στον ΣΚΑΙ

Οι εβδομαδιαίες (23-26/10) εξελίξεις για του Πανθέους

Δευτέρα (23/10) - Επεισόδιο 23

Ο Ανδρέας προτείνει στη Μάρμω να βγουν έξω οι δυο τους. Εκείνη δέχεται χωρίς να ξέρει πως στο μέρος που θα πάνε θα βρίσκεται και ο Κίτσος! Οι συμβουλές του Στάθη προς τον Φάνη για να φέρει πίσω τη Βέτα στο σπίτι τους όχι μόνο δεν θα πιάσουν τόπο αλλά θα φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Φάνη.

Τρίτη (24/10) - Επεισόδιο 24

Ο Ισίδωρος, μετά την επίσκεψή του στην Καλή (Μαρία Αλιφέρη), πηγαίνει στη Χρυσοστόμη και απαιτεί να μάθει όσα ξέρει και πρώτα απ’ όλα ποιος είναι επιτέλους το νόθο παιδί! Η Λιάνα περνάει όλο το βράδυ στο Γραμματικό και έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Θωμά, ενώ ο Γαζής βρίσκει τον Φάνη και του κάνει μια πρόταση που θα δημιουργήσει καινούριες αναταράξεις στις ζωές των Πανθέων.

Τετάρτη (25/10) - Επεισόδιο 25

Ο Κίτσος στέλνει γράμμα στη Μάρμω ζητώντας της να φύγουν μακριά οι δυο τους και περιμένει με αγωνία την απάντησή της. Εκείνη νιώθει τόσο μπερδεμένη, μοιάζει έτοιμη να τινάξει τη ζωή τους στον αέρα, κάτι που προσπαθεί να αποτρέψει η Νίνα πάση θυσία.

Πέμπτη (26/10) - Επεισόδιο 26

Η Λιάνα αισθάνεται παγιδευμένη έπειτα από την πρόταση γάμου του Γαζή, ο Στάθης αναλαμβάνει να σώσει τον Φάνη από τη δύσκολη θέση, ενώ η Ματούλα είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του συντρόφου της. Η Νίνα προσπαθεί να συνετίσει τον Κίτσο και του ζητά να προλάβει τη Μάρμω πριν αποκαλύψει τα πάντα στον Ανδρέα: «Θα διαλύσεις τη ζωή της! Κοίτα να την εμποδίσεις να τα πει στον Ανδρέα. Αν μάθει την αλήθεια δεν ξέρω τι θα γίνει», της λέει. Η Μάρμω, την τελευταία στιγμή, συγκρατείται από μόνη της κι αποφασίζει να μην πληγώσει τον σύζυγό της. Ζητά από τον Κίτσο λίγο χρόνο μέχρι να καταλήξει σε κάποια απόφαση: «Χρειάζομαι χρόνο. Πρέπει να ζυγιάσω την κατράσταση, τον αγαπάω τον Ανδρέα», του λέει.

Ο Ανδρέας, από τη μεριά του, ζητά τη συμβουλή της Νίνας για να διαχειριστεί την παράξενη συμπεριφορά της Μάρμως κι εκείνη καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Ο Μαρμάρης προσπαθεί επίμονα να έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα αλλά η τύχη δεν φαίνεται να τον ευνοεί. Μια μακρινή ανάμνηση του Ισίδωρου τον στρέφει και πάλι στην έρευνα για το παρελθόν της Μιρέλλας ενώ ο Χρυσίνας ανησυχεί όλο και περισσότερο για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η δασκάλα.

Η Θάλεια, στην προσπάθειά της να βρει τη σορό του Δημήτρη, στρέφεται στον Ανδρέα. Κι ενώ η επίσκεψή της στο σπίτι τους, συγκινεί τη Μάρμω και την φέρνει πιο κοντά στον Ανδρέα, η Σεβαστή έρχεται αντιμέτωπη με ένα συγκλονιστικό μυστικό. Ο Ανδρέας προτείνει στη Μάρμω ένα ταξίδι στο εξωτερικό που εκείνη αποδέχεται θέλοντας να δώσει στη σχέση τους μια ευκαιρία, αφήνοντας τον Κίτσο στον πάγο. Η Σεβαστή, με σιγουριά πια, επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την κρυφή σχέση της Μάρμως.